Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
był tak pijany że w alkomaćie zabrakło skali |
...jak trzeba być ogranczonym umysłowo aby wśiadać do auta po spożyciu alkocholu ??? moze mi to ktoś wyjaśnić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: był tak pijany że w alkomaćie zabrakło skali |
pewnie blondloczek albo ktos cos Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx szybko wytrzezwiales... Obojetnie ile sie nie wypije wsiadajac za kolko po spozyciu jest sie totalnym idiota.
|
|
Mając tyle promili raczej nie kontrolujesz swoich poczynań. Ciekawe czy pamięta jak go złapali.
|
|
Dziwię się, że nikt jeszcze autorowi tematu nie wytknął błędu. Alkohol nie alkochol :] Pzdrawiam ;) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
jak się nie kontroluje swoich poczynań to porpstu nie trzeba pić ! równie dobrze mógł zabić kogoś siekierą i co ? wtedy tez by nie kontrolował swoich poczynań ? ...
|
|
dziękuje za pozdrowienia a za błąd przepraszam
|
|
a gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
pomnik mu postawic na starym rynku
|
|
dooobry koleś:)
|
|
kawosz Dobre pytanie. Odpowiedź moja brzmi tak nie wsiadam z n....im czy naćpanymi frajerami do samochodu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |