sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pobieraczek

Co myślicie o pobieraczku.Ja jakiś czas temu zalogowałam się na tej stronie ,przez 10 dni miałam mieć dostęp za darmo na próbę. A teraz przyszło mi przedsądowe wezwanie do zapłaty w kwocie 95,00 .Czy ktoś się spotkał z czymś takim ,i jak to załatwić .Z góry dziękuje za pomoc

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pobieraczek

olac !!!

nastepnym rasem dziecko czytaj rególamin

Tempiem głópote na foróm

miałam to samo straszyli mnie sądami komornikami i róznymi wysyłali mi te wiadomości do okoła zaczełam sie martwić dopoki nie pokazali tego problemu w dzien dobry tvn i aczełam to olewać i ucichło bo pokazali osoby które z tego korzystały niby 10 dni za darmo a co do czego trzeba płacić i nie ważne czy sie z tego korzystało czy nie już raz zostali ukarani za to i teraz widocznie im mało

Powiadam Ci, olej jak i miliony przed Tobą olały, albowiem olawszy pobieraczka żadne krzywdy Cię nie dotką

moja siostra zapłaciła za syna, po roku przyszedł komornik, zadzwoni Pani do nich i trzeba to wyjaśnić, na str. internetowej są nr.telefonów i adres. Radzę nie bagatelizować sprawy.

Pozdrawiam

jasiu śmietana czytałam regulamin !!
A całej reszcie dziękuję za posty i uspokojenie

no nie wiem o tyn było głośno w tv w równych wiadomościach

to są oszuści nawet tam pobrać nic nie mogłam i tak to zostawiłam dobrze ze przy rejestracji nie podałam dokładnych swoich danych tylko inicjały

Olej:) Nic Tobie nie zrobią... Mnie też straszyli, wysłali dwie wiadomości i ucichło. Naiwni niech wysyłaja i płacą im pieniądze.

Nie ma sie czym martwic..niedawno mialam to samo olalam to i cicho..przestali wysylac maile...poczytaj o nich w necie a zobaczysz ze szukaja naiwnych..

KSz1989

również się nadziałem na nich, przez 3 miesiące dręczyli mailami mineły 2 lata i spokój, (szczęście dla nich bo mialem sie juz sie wybierac i zrobić porządek z tą piwniczą dziuplą. Maile były zabawne ale stały się natrętne i nie przyjemne Ps. tez nie podalem prawdziwych danych.

Moja siostra kiedys tak samo sie zalogowala ale nie korzystala.najpierw dostawala maile,pozniej przyszedl jakis list i grozby o sadzie.akurat bylo tak glosno o tej sprawie.wyslala do nich maila z wyjasnieniami ze rezygnuje z ich uslug i cisza.takze nie ma co sie martwic.

jełopy normalna strona tylko regulaminu sie ***** czytac niechce downy.

Od kiedy trzeba płacić za nie legalne oprogramowanie ?

......................

Co chciałeś chłopczyku?

Olej ich... było o tym głośno w tv...Nie płać bo nie masz za co :)

www.vectraklub.pl

Potwierdzam sam miałem przyjemność dostawania wiadomości od tych debili ale olałem ich i od puł roku spokuj. Jeżeli będziesz imodpisywał to dasz im do zrozumienia że cię złamali a o to im chodzi nic nie odpisuj usuwaj miej ich głęboko w d.....e.

Szanowna Panie,

Ponieważ do dnia dzisiejszego nie opłacił Pan zaległej należności za zamówioną usługę, Pana sprawa została przekazana do obsługującej nas kancelarii prawnej, która wystąpi przeciwko Panu na drogę postępowania sądowego.
Nadmieniamy, iż strona przegrywająca w procesie sądowym zobowiązana jest zwrócić stronie przeciwnej koszty poniesione w celu dochodzenia przysługujących jej roszczeń, w tym koszty postępowania windykacyjnego oraz zastępstwa procesowego, jak również koszty sądowe i komornicze.

W celu wyjaśnienia sprawy prosimy o kontakt telefoniczny z Działem Windykacji Prawnej pod numerem..........

Z poważaniem,
Zespół Pobieraczek.pl

przyszło mi to przedwczoraj...Czy ktoś dostał takiego maila kiedykolwiek ?i co teraz robic....

wyluzuj... też to mialam, nie oplacilam i to chyba byl juz ostatni mail od nich wiec spokojnie, nic Ci nie zrobią. Poczytaj na innych forach duzo ludzi bylo w takiej sytuacji. Mozesz spac spokojnie :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org