Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SUKNIE ŚLUBNE STORCZYK |
Witam, czy ktoś ma jakieś informacje na temat likwidacji Storczyka na Placu Niepodległości? Słyszałam już kilka niepokojących wiadomości. Koleżanka dzwoniła i pani zapewniła ją, że wszystko OK, ale martwię się co w przypadku upadłości bądź sprzedaży stanie się z moją suknią ślubną (wypożyczenie). Telefon miesiąc przed ślubem nic mi nie da, bo wątpię żebym znalazła coś przez tak krótki okres. Co robić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SUKNIE ŚLUBNE STORCZYK |
Nie żal ci wydawać tyle kasy na jedno wesele? Jazda do roboty je..ne nieroby
|
|
Byłam tam przymierzyłam kilka sukni ale nie bardzo mi tak podeszło i salon i tak dziwnie sie tam czułam i nie zakupiłam tam sukni
|
|
Z przykrością dla rozsiewających plotki salonów, Salon STORCZYK istnieje i istnieć będzie. Pragnę uspokoić wszystkie klientki, że zamówione suknie będą przygotowane do odbioru w terminach przez nie ustalonych. W razie jakichkolwiek wątpliwości zapraszam do salonu.
|
|
a co sadzicie o innych salonach w Łomży? gdzie warto się wybrać, żeby pomierzyć?
|
|
Warto sie wybrać do princess można pomierzyć ciekawe suknie .. I w laparis ale w la paris to tak nie koniecznie bo Pani sie pyta jaki model sukni interesuje mnie wtedy interesował proceski model miała jedna na sklepie tylko i pokazała katalog i powiedziała ze można zamówić ale juz wtedy bez przymiarki
|
|
a na dlugiej, na rządowej, jak jest w tych salonach?
|
|
jak wychodziłam za mąż to jeszcze tego na Rządwej nie było ... Byłam w tych salonach nadługej ale tam juz niemają sukni dobrych firm ale w salonie "Pana Młoda" Mozna coś wybrać tylko że juz ta suknia nie bedzie się tak prezentowała jak z salonu princess czy La paris . ja swoją kupiłam w białym ponieważ u nas nie ma tej firmy
|
|
dzieki za odpowiedz, ja juz sie wybieram od stycznia i sie wybrac nie moge, bo data slubu do konca nie ustalona, na pewno w tym roku, pozatym mam dziecko i to tez trzeba znalezc opiekunke na czas poszukiwan sukni, przeciez nie bede ciagnac corki ze soba po suknie slubna :) no i zalezy mi na tym zeby trafic na fajne suknie ale tez na mila obsluge, ktorA pomoze i doradzi a nie bedzie z laska mnie obslugiwala. dlatego moze jeszcze ktoras z dziewczyn sie wypowie na temat innych salonow i obslugi. dzieki
|
|
jeżeli chodzi też o obsługe to princess pani sypatyczna doradzi .. Ale salon na gługej ten co się wchodzi po schodah na góre odradzam weszłam tam nawet pani nie zapytała czy chcecos przymierzyc tylko siedziała za ladąi patrzyła
|
|
A ja polecam salon Sindrella w Grabowie pod Ostrołęką. Naprawdę miła i cierpliwa obsługa.
|
|
polecam dom pogrzebowy. tam nie będziecie narzekać...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |