Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chip-tuning |
Ktore polecacie firmy robiace profesjonalny chip tuning w silniku 1,9 Tdi 130 km bardziej interesuja mnie firmy ktore pisza konkretny program pod auto
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chip-tuning |
Kreator mocy - Warszawa P
|
|
tylko MRMotors Warszawa, ulica Mineralna! Kreator Mocy? hahaha, dobre :)
|
|
MRMotors Wawa jak wyżej
|
|
Tylko MR Motors. Sam się wybieram w najbliższym czasie do Witka. qwertylomza w jakim aucie masz ten silnik bo mam taki sam.
|
|
jaki jest koszt?
|
|
Onn w audiku a4 a Ty w jakim aucie masz ?
|
|
Też w A4 :) Koszt normalnie 1200. Dla quattro i skrzyni automatycznej jest drożej chyba o 200 zł. Można jeszcze się zapisać poprzez forum golfa na chipowanie grupowe i wtedy koszt 900 zł.
|
|
nie zapomnij o ksenonach
|
|
Autoelektro ul.ciepła 14 na wylocie na ostrołęke lub nowogrodzka przed stacją paliw w Łomży chyba tylko tam sie tym trudnią
|
|
Czesio xenony mam fabryczne wiec sie nie martw :) Onn kiedy mozna sie zgadac jak cos i pojechac grupowo moze zawsze to bedzie taniej ja mniej wiecej planuje w sierpniu
|
|
Ja myślałem może w maju jechać ale zobaczę jak z kaską będzie. Jak chcesz to możesz tutaj się zapisać na te grupowe: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=82&t=206894&sid=fa35c6bf515b838de5fecf4498b944c0&start=1064
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |