Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto w łomży tanio pisze prace maturalne |
Witam . Mam pytanie kto w Łomży pisze tanio i dobrze prace maturalne. Możenie kogoś polecić ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto w łomży tanio pisze prace maturalne |
600700302 tanio i bardzo dobrze pisze
|
|
Re: cxz3 Odczytaj swoją pocztę ...
|
|
ja Ci moge napisac :)
|
|
Evelajna123 ile byś chciała
|
|
jaki temat potrzeba
|
|
Realizm i naturalizm w literaturze. Rozważ problem, odwołując się do wybranych przykładów.
|
|
A nie lepiej samemu za free sobie napisać?
|
|
gdybym miał czas to bym pisał
|
|
gg 12591307 odezwij sie a podam ci nr tel., ja jestem zadowolona z mojej pracy :)
|
|
A co ty człowieku w maturalnej klasie robisz takiego ze nie masz czasu na napisanie? Przecież to się w głowie nie mieści. Jakbym miał czas to bym napisał ehhhh. Na miejscu nauczyciela, który wie że taki temat ma jego/jej uczeń - u mnie byłaby już odpowiednia ocena.
|
|
Najlepiej i najtaniej pisze sie samemu :P
|
|
Długo chory byłem i leżałem w szpitalu przez co nie miałem nawet jak się zabrać do pisania
|
|
...prokurator.... rudy błazen z druhem
|
|
W szpitalu to dużo wolnego czasu miałeś heh, no chyba, że akurat tak ci sie trafiło, że obie ręce połamałeś?
|
|
z reszta po co brac temat, skoro samemu sie go nie ogarnia. Lpiej napisz sam, przynajmniej cos zapamietasz z materialow itp. Juz nie jeden sie przejechal na gotowych pracach, komisja zada jedno, dwa pytania i polecisz szybciej niz myslisz. Do tego nie raz trafialy sie bledne bibliografie i konspekty z innej manki.
|
|
A MOŻE KTOŚ CHĘTNY ODDAM TANIO NASIENIE !!! BARDZO DOBRE "MADE IN CHINA"
|
|
piszę prace licencjackie, magisterskie, podyplomowe
|
|
Autor: cxz3 (87.119.10.---) Data: 04-04-11 18:35 gdybym miał czas to bym pisał Autor: cxz3 (87.119.10.---) Data: 04-04-11 19:57 Długo chory byłem i leżałem w szpitalu przez co nie miałem nawet jak się zabrać do pisania To się niestety albo trzeba streścić i zabrać do roboty, albo maturę zdać innym razem. Matura nie jest obowiązkowa. Jak na kłamstwie zaczniesz swoje "dorosłe" życie - to życzę powodzenia dalej.
|
|
,Brzeczyszczykiewicz,ty to jakiś profesorek,albo fucia-pucia!
|
|
A wiesz że zgadłeś? Tylko dojdź w jakiej szkole:)
|
|
Prace ustne kupuję prawie 90% społeczności uczniowskiej więc umoralnienia sobie zostawcie
|
|
A skąd masz takie dane? Badania robiłeś? Już ja Cię tak przepytam na egz, że udowodnię Ci Twoją pracę własną:) "Realizm i naturalizm w literaturze. Rozważ problem, odwołując się do wybranych przykładów." powodzenia
|
|
90%? haha nie żartuj.. Na 4 klasy maturalne u nas, prace kupioną miało 6 osób.. 6/90pare... to rzeczywiście 90%... i z matematyki kulejesz.. Po rozmowach ze znajomymi wiem, że w innych szkołach też woleli napisać pracę sami niż płacić za to kasę i coś z tego pamiętać.. Samemu pracy nie piszą tylko totalne głąby albo Ci, którym ręce przyrosły do d**. Swoją drogą po co brałeś taki temat skoro nie umiesz nic o tym napisać?
|
|
Pisanie pracy maturalnej to banał. Książka do ręki, opracowanie, internet, napiszesz w jeden dzień, jakieś 6godzin powinno wystarczyć. Z tego co pamiętam to u nas "gotowe prace" kupili takie "cwaniaczki" co to niby lepiej się uczyli, a mieli po 12 pkt ;) (doskonale pamiętam, kumpel dał 200PLN za pracę, a potem jeszcze mu ją poprawiała nasza polonistka :) ) Nie pitol nam tu, że 90% kupuje. Zgadzam się z przedmówcą - wziąłeś temat, o którym nic nie wiesz, więc możesz mieć problem podczas odpowiadania na pytania. Eh, powinni zwiększyć próg na ustnej moim zdaniem, przepuszczać od 50%, bo 5pkt jest za samą prezentacje, a od 6 się zdaje.. ;)
|
|
Prezentacje maturalne z języka polskiego. Tanio, solidnie i bez plagiatu! Wieloletnie doświadczenie!Konspekt, praca. Możliwość wykonania prezentacji multimedialnej. Prezentacje pisane indywidualnie pod wybrany przez Ciebie temat. Oferuję też inne prace typu: rozprawki,wywiady,recenzje,charakterystyki itp. zainteresowanych proszę o kontakt na maila : napiszeto@o2.pl gg: 44554879
|
|
Mam nadzieję, że matura wróci jeszcze kiedyś do poprzedniego kształtu, bez żadnych testów i bzdurnych pisanych na zamówienie prac.
|
|
Brzeczyszczykiewicz zgadzam się. Czy to tak wielki problem wysilić trochę mózgownicę i napisać pracę samemu? Pamiętajcie, że niećwiczony mózg się nie rozwija, jak każdy organ! ;))
|
|
|
http://prezentacjematuralne2013.pl/ Noworoczna akcja - KODY PROMOCYJNE - kup prezentację 33% taniej ! Dla 3 pierwszych osób, które kupią naszą prezentację podając kod: D4GF45 przewidzieliśmy 33% zniżki, tak więc zamiast 35zł zapłacicie około 23zł !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |