niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Yerba Mate w łomży

witam.

Czy widział ktoś może gdzieś w łomży yerbamate? Chodze szukam i nie mogę nic znaleźć. Będę bardzo wdzięczny.

pozdrawiam,.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Yerba Mate w łomży

na przeciwko statoila w herbatach świata

najlepiej zamawiać z neta

zgadza sie! naprzeciwko Statoil i na placu Zeglickiego kiedys widzialam sklep ale tam o wiele drozej.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

obok biedronki na sienkiewicza ale nie kupuj u tego goscia
ceny jak z kosmosu - poelcam internet taniej weikszy wyboir i profesjonalniej od zawsze tam biore ;)

Ja tam nie gustuje w takim naparze nie wiem co ty w nim widzisz, wole klasyczną kawe, jak dla mnie za dużo fusów, ale znajomy coś mówił że gdzieś na kopernika przy parku kupił yerbe. Co do cen to chyba są ok, bo on to straszna żyła i zawsze kupował w necie "bo taniej", więc skoro on tam kupił to musi coś znaczyć .....

pozdrawiam

a tak szczerze andy to nie lepiej pic kawe? Tyle babrania z tą yerbą .... przecież to nawet nie smakuje, jakieś słomki, naczynka .. jak indianie, a tak zaparzyć sobie kawkę wypić cieplutką ..... mniam

po 1 kawa nie działa tak długo jak yerba i tak mocno ja se zrobię ze 2 herbaty na tych samych fusach tylko ze z odstępem to dopiero daje kopa gorąco polecam :)

Przy biedronce na ul. Dwornej. Yerba jest tania, nie opłaca zamawiać się z netu, chyba ze chcesz cały worek kupic :). Jeżeli chodzi o sprzęt do picia Yerby to lepiej z netu zamówić-taniej. Sprawdzają się też, papierowe filtry do Yerby, wsypujesz do filterka wkładasz do kubka i zalewasz-wielokrotnie, bo te same liście wykorzystuje się wielokrotnie.

SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"

jak yerba, to tylko przez bombillę :)
papierowe filtry? :)

Dzięki wszystkim.

znalazłęm ten sklep Mpiporo, to jest na kopernika przy tym sklepie z drukarkami i faksami. Ceny całkiem normalne jak w necie, akcesori i tykiew też. Wziołem na próbę rozamonte w saszetkach może swoją przekonam do yerby:). A i przy okazji kupiłem sobie melaske do shishy.... to jest to kubek yerby i shisha... aż się człowiek rozpływa. Ale to chyba niedawno go otworzyli bo wcześniej go nie widziałem tam.

pozdrawiam

Tak filtry do herbaty to bardzo fajna funkcjonalna sprawa, nie tzreeba myć i myślec co zrobic z fusami. Uzywasz i wyrzucasz.

http://siedemnasta.pl/filtry-do-herbaty-na-kubek-100szt

SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Andy Ten sklep na kopernika działa chyba z miesiąc lub dwa, kupiłem tam jakiś czas temu e-papierosa. Swoją drogą fajny wystrój ale po co te kanapy tam? Ktoś mi mówił że tam można sobie shishe zapalić.... ? Prawda to ktoś był sprawdzał?

Ja próbowałem, całkiem fajna sprawa. Wziołem siebie smak arbuza... aż mi się lata zachciało. Następnym razem to sobie Kardamonu lub anyżu spróbuje.

eee ja to bym wolał jakieś owocowe jak już. Wiśniowe albo truskawkowe. Mają tam takie melasy do shishy?

rusz 4 litery i idź sam zobacz. Spacer to samo zdrowie i napewno nie zaszkodzi.

Spacerów to ja mam pod dostatkiem więc dziękuję bardzo. A do której oni otwarci? To sie może wybiore na tą shishe

Grimo dzisiaj chyba do 15 jutro nieczynne a tak to od 10 do 18. Dzisiaj już chyba nie zdążysz, ale powodzenia. polecam moją ulubioną melase melonową.

Dobra przekonaliście mnie do tej Yerby. Byłem w tym sklepie na kopernika 25 i kupiłem sobie rozamonte w saszetkach. Przyznam że jestem miło zaskoczony robi się ją jak herbatę, ale wydaje mi się że jest mocniejsza niż kawa. Chyba wowógle zrezygnuję z kawy i będę pił tą Yerbe.

Ale co mi zostało na starość im starszy tym durniejszy.

Zamiast kawy herbata yerbamate
zamiast papierosa elekroniczny papieros albo dym bez tytoniu z shishy

brakuje tylko elektronicznej wódki i czekolady.... ciekawe co elektronicznego będzie następne może e-woda w proszku?

Ja tam nie narzekam. Yerba jest całkiem niezła "magiczna" bym powiedział. ZNajoma schudła 5 kilo w ciągu 2 miesięcy pijąc regularnie napar z yerby. A mi osobiście tętno spadło ze 110 na 75, a piję jerbę z rok czasu.

2 miesiące to raczej niemożłiwe, chyba że taa Yerbamate działa CUDA.

CUDA to w GeForce -ach. A Yerbamate jest poprostu supresantem apetytu i dzięki właściwościom pobudzającym wzmaga spalanie tłuszczów w organizmie człowieka. Pita regularnie daje bardzo fajne efekty zdrowotne.

Indianie z ameryki południowej potrafili nawet przez kilka dni odżywiać się naparem z yerby podczas wędrówek. Ma ona wiele minerałów i odrobinę więcej kalori niż sama woda tymsamym pozwalała im przetrwać w trudnych chwilach.

Jaka jest Wasza ulubiona Yerbamate?

Ja lubię Rosamonte. A co do kupowania, to taniej wychodzi w necie (choćby na alledrogo) niż w tych wszystkich światach herbaty itp. Yerba mate to naprawdę fajna sprawa, polecam :)

Może ktoś jest zainteresowany wspólnymi zakupami z internetu? Mam zniżkę 25% na większość produktów ze strony www.yerbamatestore.pl. Stronka sprawdzona i polecana przeze mnie :)

Ja widziałam w stokrotce na stoisku z herbatami.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org