piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rzeczoznawca komputerowy?

Czy gdzieś jest rzeczoznawca w Łomży lub w okolicy, który mógłby wydać opinię na temat usterki (lub jej braku) w moim komputerze?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rzeczoznawca komputerowy?

:) Ja moge, ewentualnie każdy sklep z komputerami

ja tez:)

jeżdziłem po ludziach naprawiać,moge się podjąć,wszystkim znajomym tak samo. mój emeil kamilek030190xd@o2.pl

a co się dokładnie dzieje?

Mam laptop HP z uszkodzoną matrycą należy mi się nowy bo już trzykrotnie była uszkodzona. Serwis HP kantuje w takich przypadkach więc potrzebuje opinii rzeczoznawcy do walki z nimi

Podaj maila to może Ci coś poradzę.

landofgreen@wp.pl będę wdzięczny

Chyba potrzebna byłaby tutaj opinia prawdziwego rzeczoznawcy z zakresu informatyki który posiada taką pieczątke :)

Łomża leży na Mazowszu !

Informatyk to spec od oprogramowania, a nie ekspert od wad matryc, czy innych ekranów.

rudy błazen z druhem

No i takiego potrzebuję wie ktoś gdzie znajdę takiego rzeczoznawcę?

"Poszczególne przepisy, określające zasady przyznawania tytułu rzeczoznawcy, definiują wymagania jakie musi spełnić osoba ubiegająca się o tytuł rzeczoznawcy.
Po spełnieniu i udokumentowaniu tych wymagań, niezbędnym jest zwykle zdać egzamin państwowy, w przypadku tytułu rzeczoznawcy w określonym zawodzie, lub egzamin w stowarzyszeniu czy innej organizacji w przypadku tytułów w różnych dziedzinach nie wynikających z przepisów prawa." http://pl.wikipedia.org/wiki/Rzeczoznawca

Jeżeli serwis nie wywiązuje się z umowy gwarancyjnej wystąp z odpowiednim żądaniem. Możesz też zwrócić się o pomoc do Rzecznika Praw Konsumenta, którzy urzędują, zdaje się, przy każdym starostwie.http://prawo.money.pl/aktualnosci/wiadomosci/artykul/problem;z;reklamacja;zwroc;sie;do;rzecznika,93,0,300637.html

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org