Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rzeczoznawca komputerowy? |
Czy gdzieś jest rzeczoznawca w Łomży lub w okolicy, który mógłby wydać opinię na temat usterki (lub jej braku) w moim komputerze?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rzeczoznawca komputerowy? |
:) Ja moge, ewentualnie każdy sklep z komputerami
|
|
ja tez:)
|
|
jeżdziłem po ludziach naprawiać,moge się podjąć,wszystkim znajomym tak samo. mój emeil kamilek030190xd@o2.pl
|
|
a co się dokładnie dzieje?
|
|
Mam laptop HP z uszkodzoną matrycą należy mi się nowy bo już trzykrotnie była uszkodzona. Serwis HP kantuje w takich przypadkach więc potrzebuje opinii rzeczoznawcy do walki z nimi
|
|
Podaj maila to może Ci coś poradzę.
|
|
landofgreen@wp.pl będę wdzięczny
|
|
Chyba potrzebna byłaby tutaj opinia prawdziwego rzeczoznawcy z zakresu informatyki który posiada taką pieczątke :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Informatyk to spec od oprogramowania, a nie ekspert od wad matryc, czy innych ekranów. rudy błazen z druhem
|
|
No i takiego potrzebuję wie ktoś gdzie znajdę takiego rzeczoznawcę?
|
|
"Poszczególne przepisy, określające zasady przyznawania tytułu rzeczoznawcy, definiują wymagania jakie musi spełnić osoba ubiegająca się o tytuł rzeczoznawcy. Po spełnieniu i udokumentowaniu tych wymagań, niezbędnym jest zwykle zdać egzamin państwowy, w przypadku tytułu rzeczoznawcy w określonym zawodzie, lub egzamin w stowarzyszeniu czy innej organizacji w przypadku tytułów w różnych dziedzinach nie wynikających z przepisów prawa." http://pl.wikipedia.org/wiki/Rzeczoznawca Jeżeli serwis nie wywiązuje się z umowy gwarancyjnej wystąp z odpowiednim żądaniem. Możesz też zwrócić się o pomoc do Rzecznika Praw Konsumenta, którzy urzędują, zdaje się, przy każdym starostwie.http://prawo.money.pl/aktualnosci/wiadomosci/artykul/problem;z;reklamacja;zwroc;sie;do;rzecznika,93,0,300637.html rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |