Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabląkany Malamut - Kupiski |
Nikomu nie zwiał Malamut? Dostałem właśnie info że od wczoraj po Kupiskach krąży takowy pies. PRAWDOPODOBNIE samiec (kumpel bał się podejść ale mówi że widać mu jaj** :) ), posiada ciemną obrożę. Nic więcej nie wiem, ale zainteresowanych odeślę gdzie trzeba.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabląkany Malamut - Kupiski |
A świecą się te... no... co to je zaszyfrowałeś? Bo wiesz, może to być cokolwiek niebezpieczne dla kierowców, gdy dostanie taki po gałach tym blaskiem. Sama bywam w tych stronach, więc obawiam się nieco... BTW, Indar powineneś był swój post zatytułować: "Tajemnica szyfru Malamuta". Pozdrówka!
|
|
malamut - prawdziwy ?? podaj namiar luckyiwc@o2.pl
|
|
A może to był Mamut... Bo chyba nie Marabut. Ale nie, Mamuty to w okolicach Wojsławic niejaki Jakub Wędrowycz hoduje. Kto wie, może przygnało go aż taki dawał do Kupisk? Idę, zaczynam bredzić. Cześć Gosiek.
|
|
12 lutego jadac ulica Armi Krajowej ze Starych kupisk do Janowa w polowie drogi zobaczylem na poboczu siedzacego psa ktory cos jadl.Kiedy podjechalem blisko i zatrzymalem samochod zeby zobaczyc lepiej,zauwazylem ze pies ten zazeral mlode jagnie ktore zreszta bylo juz przez niego do polowy zezarte.Pies nie zareagowal na moja obecnosc tylko podniosl glowe i patrzyl na mnie.Ale to nie byl wzrok psa...w oczach jego mozna bylo wyczuc zlo,pomyslalem ze to chyba wilk, bo byl wiekszy niz owczarek Ale chyba nie- bo wilki sa raczej szare a ten byl taki bialo- szary Pomyslalem ze wyglada jak te Alaskan Husky ktore ciagna sanie na Alasce.Nie znam sie na psach ,nigdy psa nie mialem,ale kiedy spojrzal mi w oczy poczulem wzrok wilka,poza tym zazeral tego biednego baranka.Pomyslalem a co by bylo gdyby ta droga szly dzieci i spotkaly by te bestie???Niestety nie zglosilem tego nigdzie poniewaz nastepnego dnia wyjechalem z Lomzy
|
|
Chupacabraaa...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |