Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fotograf |
Witam! Szukam osoby, ktora zrobi zdjecia na chrzcinach w I dzien Świat Wielkanocnych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fotograf |
nie prościej Ci zajrzeć na slub.lomza.pl tam masz wykaz fotografów. napisać który ma wolny termin i poprosić o ofertę. i będziesz mieć wszystko jak na dłoni. ja tak robiłem przed rokiem. to mój pierwszy post. więc witam na forum wszystkich. zarejestrowałem się i napisałem dla wyjaśnienia, bo miałem takowy sam problem z poszukiwaniami przed rokiem, w żaden sposób nie reklamuje portalu ani osób które tam się udzielają.
|
|
No slublomza.pl to dobry portal. Zgadzam się z kreatwnym.
|
|
Witam. Zajmuję się fotografią i mogę zrobić reportaż z Chrzcin. Proszę o kontakt na maila w celu ustalenia szczegółów. Pozdrawiam. s.gradowski@interia.pl
|
|
Witam Jestem zainteresowany ofertą. Proszę o info. na maila tps3@o2.pl Pozdrawiam
|
|
Proszę zajrzeć na nowo powstającą stronę - dla zainteresowanych nie tylko reportażem ślubnym polecam się :): http://jalbum.net/a/942688/ Pozdrawiam s.gradowski@interia.pl
|
|
"Proszę zajrzeć na nowo powstającą stronę - dla zainteresowanych nie tylko reportażem ślubnym polecam się :): http://jalbum.net/a/942688/" Po przejrzeniu tych zdjęć trzeba być naprawdę w desperacji żeby skorzystać z twoich usług
|
|
Widać, że konkurencja nie śpi. Czujnie stoi na straży swoich interesów. Nie twierdzę, że to są jakieś rewelacyjne zdjęcia (na dodatek dość stare), ale że jest to alternatywa dla zamkniętego kręgu fotografów łomżyńskich. Za to że jest się fotografem X. czy Y. to od razu na dzień dobry 2500-3000 zł się śpiewa. Ja zaczynam zgłębiać tajniki fotografii ślubnej starając się by była ona co raz lepsza i oferuję swoje umiejętności i czas w bardziej rozsądnej CENIE..! I tyle... Nie podoba się to trudno... Konkurencja musi być... Nie wszystkich stać na WAS..!
|
|
Widać, że konkurencja nie śpi. Czujnie stoi na straży swoich interesów. Nie twierdzę, że to są jakieś rewelacyjne zdjęcia (na dodatek dość stare), ale że jest to alternatywa dla zamkniętego kręgu fotografów łomżyńskich. Za to że jest się fotografem X. czy Y. to od razu na dzień dobry 2500-3000 zł się śpiewa. Ja zaczynam zgłębiać tajniki fotografii ślubnej starając się by była ona co raz lepsza i oferuję swoje umiejętności i czas w bardziej rozsądnej CENIE..! I tyle... Nie podoba się to trudno... Konkurencja musi być... Nie wszystkich stać na WAS..!
|
|
...przepraszam za podwójny post... jakieś problemy z netem...
|
|
Te fotki nie sa takie złe...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |