Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grupa Uderzeniowa INVICTUS |
Witam serdecznie Poszukuję chętnych ludzi do grupy w wieku od 17 lat , których pasją sa militaria Zajmujemy sie : - Czarną taktyką (działania AT) - Zielona taktyka (Wyjścia w teren) - Survival - Alpinistyka itp. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na e- mail : guinvictus@gmail.com Pozdrawiam Serdecznie ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grupa Uderzeniowa INVICTUS |
pamiętam że kiedyś było w łomży coś w tym stylu OSW Strzelec
|
|
Jeszcze jest,ale oni raczej są zainteresowani czym innym... Co do grupy,to w "światku"Łomżyńskim kilka takich ekip działa.
|
|
mozna pocwiczyc a potem zrobic jakis bank ;) xxx
|
|
nie no słuchajcie jak ktoś zainteresowany , to pisać :) ;)
|
|
jak przeczytałem tytuł, myślałem, że następni debile chcą walczyć z psimi gównami na trawnikach... ale tak to fajny pomysł, kiedyś bawiłem się w czarną taktykę...
|
|
więc na co czekasz daj namiary i jakoś sie ksontaktujemy i będziemy ćwiczyć ;)
|
|
Ja był bym zainteresowany, napisałem meila, ale nikt nie odpisuje
|
|
a macie już jakiś sprzęt itp. weź coś więcej opowiedz :)
|
|
Jak macie wszystkie zezwolenia i licencje na prowadzenie tej działalności to ja jestem już u was na liście i dużo mogę wnieść w tę inicjatywę a jak nie to do widzenia.
|
|
Powiem tak... To nie jest żadne stowarzyszenie czy coś. Jest to grupa niezlegalizowana. Grupa ludzi która chce coś robić a nie siedzieć w domu przed komputerem. Więc nie widzę potrzeby jak to powiedziałeś mieć "wszystkie zezwolenia i licencje na prowadzenie tej działalności"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |