piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jarmark

Jak Wam się podobał "Jarmark" na Starym Rynku dzisiaj?
Bo mnie...brak słów.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jarmark

a co dzis bylo?

No właśnie nic nie było. I mi brak słów. Takiej ignorancji dla mieszkańców to już chyba dawno nie było.

Mieszkańcy kupują w Biedronce to po co Jarmark? Żeby tylko oglądali i zawracali d.....pę.

Ponadto Biskup i inni nie pozwalają w niedzielę handlować.

Mnóstwo ludzi przyjeżdżało na Stary Rynek, czytało raz jeszcze plakaty i odchodziło psiocząc na czym świat stoi.
Jeśli to się nazywa "ożywieniem" Starego rynku to GRATULUJĘ.
A aby nie było niespodzianek następny weekend z pewnością
spędzę poza Łomżą.

enya-tak sobie myślę, ze warto czytać ze zrozumieniem;) Czy aby na pewno jarmark miał być na Starym Rynku w ŁOMŻY?

A

Niedziela (3 4 2011)
w kinie Millenium

--------------------------------------------------------------------------------
Jarmark Wielkanocny - 3 kwietnia 2011r.
gdzie: Regionalny Ośrodek Kultury w Łomży, ul. Małachowskiego 4
godzina rozpoczęcia: 11:00:00

Jarmark Wielkanocny - Targi Twórczości Artystycznej w ROK-u 2011

Targi Twórczości Artystycznej organizowane przez Regionalny Ośrodek Kultury w Łomży wpisały się już na stałe w krajobraz imprez kulturalnych miasta. Organizowane są one od 2005 roku. Targi mają na celu ...

Poczytaj plakaty na słupach.
WOKÓŁ RATUSZA to chyba na starym rynku hmm?
Później wkleję Ci zdjęcie.
A w ROKu co było?
Poprosiłam znajomego by zerknął czy tam coś jest bo mówiono mi, że w TV Narew trąbili o ROK-u. Owszem - było. Jedno stoisko z jajkami na patyku i jeden grajek z harmonią.

Czytając plakaty na słupach ogłoszeniowych nawet nie przyszłoby mi do głowy przekopywać 4lomza czy oglądać denerwującą TVNarew celem potwierdzenia info.
Skoro zmienili miejsce to mogli ponaklejac durne kartki na tychże plakatach.

Byłam na rynku 10 minut około południa i w tym czasie widziałam co najmniej kilkanaście osob które ze zdziwieniem ponownie czytały na słupie plakat krzyczący wręcz o jarmarku w dniu 3.04 WOKÓŁ RATUSZA...

Zauważ, że zapytałam czy jarmark miał się odbyć w ŁOMŻY? Bo z tego co ja wyczytałam na tych plakatch a i owszem jarmark miał być, ale wokół ratusza w BIAŁYMSTOKU:)))))

I nawet sie odbył:)

http://wyborcza.pl/1,91446,9368857,Podlaskie__20__Jarmark_Wielkanocny_w_Bialymstoku.html

A

z tego wniosek taki ze nalezy wiecej informowac o tego typu wydarzeniach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org