Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przejechalem sie po miescie i nurtuje mnie jedno pytanie |
dlaczego policji w tak malym miescie jezdzi wiecej niz taqksowek? po co oni sa? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przejechalem sie po miescie i nurtuje mnie jedno pytanie |
A ja nie dawno jechałam i ulice były puste;-)Nawet samochodów nie było za wiele;-)
|
|
dlaczego w tak małym mieście jest tylu katoli?Dlaczego w tym mieście jest tak dużo ksenofobów?Dlaczego w tym mieście jest tylu biedaków cebulaków? Dlaczego w tym mieście jest zbyt mało normalnych ludzi?? http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Thomas to nie w ludziach tkwi problem tylko w Tobie....zastanów sie nad tym
|
|
Co racja to racja, nie wiem czy na kogoś polowali, ale przeszedłem się dzisiaj po mieście i policję widziałem nie przesadzając jakieś 25-35 razy. Mnie to nie pokoi :(
|
|
memphi ale to juz od jakiegos poltora tyg wszedzie wypalaja paliwo Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
mecz dzis był, dla nie zorientowanych..
|
|
Mecz był, a kto grał???
|
|
W trakcie meczu to oni powinni na stadionie koczować, a nie z fajkiem w zębach popierniczać po całym mieście.
|
|
Tam gdzie się boją to nie jadą a w ostrołęce jest inaczej ich nie widać.
|
|
A sprobuj cos tylko zrobic nie tak odrazu walo mandaty takie ze glowa mala a ci gadasz za co tyle a on za stwazanie zagrozenia i wtargniecia na jezdnie. realia noc 3 puste ulice i tak tez wracasz do domu skracasz droge a tu kogocik i 500zl. a do tego jeszcze jaki ton jak by ktos byl poszukiwany albo zlodziejem OGARNIJCIE SIE Chore tak ŁOMŻA zarabia !!! Chore akcje tylko tu
|
|
To są złodzieje. Jeżdżą i polują na ludzi żeby zarobić. ...
|
|
No to jak dostałeś "pińcet" to tam chyba napisane kto zarabia hehehe ale tobie ciężko przeczytać? Ja na swojej stówie z piatku wiem kto zarabia na mandatach. Więc nie wprowadzaj fermentu, że to Łomża zarabia;)
|
|
Bo albo tego mandatu nie dostałeś i hojraka udajesz, albo nie umiesz czytać gdzie przelew robisz za mandat;)
|
|
Przestańcie biadolić, fakt ,że czasem się czepiają jak gówno do buta,ale gdyby nie bylo policji, nikt by dupy z domu nie ruszył, panował by terror i totalny bałagan, pozdro dla panów w mundurach.
|
|
czasami mam wrażenie ,że gdyby nie było policji to życie toczyłoby się dlaej tak jak się toczy i nikt by tego nawet nie zauważył. Riposta
|
|
Tia... a gdyby ich nie bylo na ulicach to by zaraz adamos- ksebofob zalozyl temat po cholere nam policja jak ich w ogole nie widac?! Tobie to zawsze cos nie pasuje co? _____________________________________________________
|
|
w sadzie odszczekasz ksenofoba Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Obecnośc policji przeszkadza najbardziej chwastom i ścierwom. Założyciel tematu ewidentnie się do nich zalicza.
|
|
Thomas 'Dopóki w tym kraju będę ''cwaniaczki z miodem w uszach'' charakteryzujący się bezmyślnością i brakiem samokrytycyzmu, dotąd będzie bieda.' http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-02-09 13:47 kieruje apel do pana prezydenta i włodarzy miasta: skoro jestescie tak tolerancyjni prosze zasiedlać ćzeczeńcami wasze okolice, sąsiedztwo, a nie podrzucacie ich biednym ludziom na bawelnie czy w. polskiego. Panoszący sie Czeczeni stanowia coraz powazniejszy problem juz nie mowie o ich zuchwałosci ale o bezpieczenstwie nosza noze i broń. Takze panowie weżcie ich w swoje sąsiedztwo... Bałeś się to jest więcej patroli.
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=179637&t=179637 Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
HA! HA! HA! _____________________________________________________
|
|
może mecz był Polska Holandia w tym czasie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |