Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kreweti w zoologicznym |
Cześć. Nie wiecie może, w którym sklepie zoologicznym w Łomży dostanę krewetki i w jakiej cenie? Z góry dzięki, pozdrawiam. ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kreweti w zoologicznym |
Na pewno i pewnie tylko na niemcewicza. Niestety aktualnej ceny Ci nie podam, ale zaczynala sie od jakichs 5zl. Za duzego wyboru tam nie bedziesz mial i jezeli chodzi o krewetki to polecam np allegro albo fora akwarystyczne, a cos ladnego wyhaczysz
|
|
www.akwalomza.pun.pl
|
|
w biedronce widziałem , ale mrożone. moze ożyją?
|
|
Sklep na Niemcewicza przeniesiony jest na Bema :) Ceny jak dobrze pamiętam za red cherry 10 zł/szt także się nie opłaca :) może allegro tam są po 1 zł :)
|
|
Ja z tego co pamietam kupowalam w tym sklepie obok spoldzielni Perspektywa. (po schodkach na dol). Cena byla za ta najzwyklejsza bodajze 5 zl, inne drozsze. Mieli te zwykle, czerwone, czarne i niebieskie. _____________________________________________________
|
|
kupowalas w alfaro. Osobiscie nie polecam zwierzat stamtad, a tymbardziej akwariowych. Typowy zysk kosztem jakosci. Chyba ze tylko ja mialem wyjatkowego pecha do zwierzat z tego sklepu.
|
|
w kałflandzie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |