piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CHIP dla psa

Gdzie w mieście można wszczepić psu CHIP i ile to kosztuje??? Może ktoś się oriętuje ?

winnetoo1

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CHIP dla psa

W lecznicy "Oaza" na Wojska Polskiego - było 120zł, teraz nie wiem.

Pytanie czy ktokolwiek w Łomży jest w stanie odczytać ten chip?

Fiku

Z tego co sie orientowałam to też w oazie.

Potwierdzam robią to na Wojska Polskiego w oazie

http://oaza.lomza.pl/chipowanie.html

z tego co sie orientuje to chip-y tez wszczepia DR. leończak na Hipokratesa. numeru Ci nie podam ale to jest na samym końcu ulicy na Osiedlu Medyk. Pozdarwiam

na ul. Krotkiej rowniez wszczepiaja chipy. Kazda lecznica, ktora chipuje musi miec sprzet do odczytu rowniez.

To jeśli Dr Leończak to albo oaza albo na hipokratesa z tymże tam są dwie lecznice, trzeba uważać ;)

ja gdybym byl psem to bym nie chcial chipa pod skora? czy to boli? czy sa jakies komplikacje, czy pies sie z tym dobrze czuje? moze lepsza obroza z numerkirm?

Podobno bardzo rzadko, ale zdarza się, że chip się otorbi i powstanie stan zapalny. Słyszałam też o przypadkach, kiedy chip się przesuwał pod skórą, nic poza tym się nie działo, tyle że właściciel był pewien, że chip jest w danym miejscu, a on był kilka cm dalej. Obrożę lub samą adresatkę pies łatwo może zgubić.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org