Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomóżcie, jesteśmy głodne :D |
Mam gigantyczny problem. Siedzę z siostrą sama już kolejny dzień, umiem zrobić dwie rzeczy: pizze i piersi z kurczaka, czyli ubogo. To co jemy póki co, już nam zbrzydło. Na dzień średnio wychodzi mi po piętnaście złotych, ponadto jestem kulinarnym zerem. Jednym słowem: BŁAGAM, podajcie mi jakiś szybki, tani, prosty przepis na cokolwiek (dobrego:))! NiemoralnieNormalna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomóżcie, jesteśmy głodne :D |
Sie nie martw! Żyła będziesz...:D Sałatka jest dobra na wszystko! :) Co wrzucisz do gara to będzie... Ew. ugotuj se zupkę pomidorową na dwa dni na kostce rosołowej albo na jakim tanim gnacie (za max 50 groszy :)). Pomidorki, takie z deczka rozchlastane też są tańsze, jak mniemam, mniam mniam, na pomidorkach jest o nieeeebo lepsza niźli na koncentracie. Trza te pomidorki rozgotować w rondelku lekko i potem przetrzeć przez sitko do gara właściwego, gdzie wczesniej zagotowałaś wodę z kostką rosołową. Potem można wlać śmietanę, tak z 3/4 szklanki, ale żeby Ci się nie scięła wlej chochlą do garnuszka ze śmietaną trochu zupki gorącej, rozbełtaj i dopiero zalej takim roz-tworem zupkę. Paka makaronu starczy Ci na bidę na jakie 5 dni, a jak go gotować - masz instrukcję na każdym opakowaniu. Jak już Ci się znudzi pomidorowa, to makaron można szamać ze srem, białym oczywista, pocukrować i danie barowe jak tralala! Buon apetit :)
|
|
Jak makaron zostaje, to mozna odsmazyc na patelni ze smietanka i np. szyneczka pokrojona w kostki. Ryz z piersia (pokrojona w kostke i usmazona na patelni z przyprawami) z kurczaka i gotowym sosoem z Łowicza slodko-kwaśnym. Z makaronem i ryzem jest wiele przepisow na slatki, zapiekanki itp. Wpisz w google.pl haslo "przepisy kulinarne" napewno tez cos znajdziesz.
|
|
Zupe z torebki zrób:) Polecam "Kurcze pieczone" Knorr'a :D
|
|
Dziękuję Wam wszystkim :) najedzone (pomidorową:)), zadowolone i mamy jeszcze na następny dzień, więc jest super :) A cała ta Knorrowska seria jest super, szczególnie Amore Pomidore, ale zupka z proszku, to nie jest idealny pomysł na obiad :) NiemoralnieNormalna
|
|
Ja to bym przeżył dzień tylko z 3 browarami i bym żył i bym miał pełen sił . Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
i popatrz ile ci kasy pozostanie w kieszeni , przecie taka zupka nie kosztuje 15 zeta no popatrz ile to mozna zaoszczedzić na zarciu Moorgan
|
|
Dziewczyny, zapraszam Was na pizzę do Czterech Pór Roku... :-))) Pozdrawiam
|
|
woda jajko sól mąka i placki :P
|
|
:) Niewiem czy jesteś k czy m , ale nie udalo Ci sie mnie skompromitować. Kiepski tekst o jakiś zupkach czy co? I to ma być prowokacja? ha ha ha :) Radze Ci nie używać Mojego podpisu ... Pozatym to co zrobiłaś/eś jest żenujące . Jak masz coś do mnie powiedz mi to w oczy a nie bawisz się moją osobą. Myśle ze mnie znasz skoro takie głupoty piszesz , zatem wiesz gdzie mnie znależć :) Tyle :) Ps. NIE JADAM ZUPEK CHIŃSKICH :]
|
|
Chcesz to przychodz domnie mam pełno lodówke ty i ja może wiele zdziałać więc nie da ci tego nawet pizza z zachodu tego co możemy stworzyć ... koleżanką hehe :-] Niech będzie pozdrowiony ...
|
|
hehehe powoli zaczynam się domyślać kto zrobił ten ,,kawał ,, :P
|
|
Jak to ty sama hehe :) nie wstydaj się ;p Niech będzie pozdrowiony ...
|
|
nienormalnie._.normalna NIE WSTYDZ SIĘ !! Niech będzie pozdrowiony ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Re: Pomożem:D |
nienormalnie._.normalna NIE WSTYDZ SIĘ !I TAK TO TY ! Niech będzie pozdrowiony ...
|
|
:) tralalalala babka srała :) To Ty !!!!!
|
|
nienormalnie._.normalna CHODZ DOMNIE POD KOC NIE WSTYDZ SIĘ JA CI DAM WSPARCIE :D:D Niech będzie pozdrowiony ...
|
|
zauwaz ze mamy inny e- meil :) niz tamta podszywaczka
|
|
Niech będzie pozdrowiony ...
|
|
Niech będzie pozdrowiony ...
|
|
JEŚLI COŚ TO NIE JA BO TO MÓJ BRAT :/ A I POZDRO DLA NIENORMALNEJ :) ŁADNE FOTO DAŁAŚ :) Niech będzie pozdrowiony ...
|
|
dowiem sie kim jestes , wosjka polskiego ulica tak ?
|
|
Nienormalnie_Normalna MAMY CIĘ KOLEŻANKĄ !! : D: D Niech będzie pozdrowiony ...
|
|
B@RtEz90 S|K|U|R|W|I|A|Ł|Y DEBILU MIAŁEŚ TU NIE WRACAĆ PATAFIANIE ZE WSI. ZNAJDE CIE CHYBA I RĘCZNIE CI PRZETŁUMACZE. MASZ W|Y|P|I|E|R|D|A|L|A|Ć !!! NIKOMU TUTAJ NIE POTRZEBNE TWOJE BEZSENSOWNE P|I|E|R|D|O|L|E|N|I|E. DO WORA BURAKU I ŻEBYM CIE TU WIĘCEJ NIE WIDZIAŁ. Pozdrawiam
|
|
HAHAHA JAKI TYP ZEWSI :) Niech będzie pozdrowiony ...
|
|
od kidy aj Twoja koleżanka?
|
|
OD DZIŚ PRZECIERZ . Niech będzie pozdrowiony ...
|
|
nienormalnie._.normalna: sama widzisz jaki jest bartez :-) Takie są efekty patologii w domu :-) Nie mówiąc już o tym, że nie umie poprawnie napisać jednego zdania... Pozdrawiam
|
|
MrS .... On poprostu potrzebowal zainteresowania , mama w domu go nie przytulała , tata nie nauczył jak się odnosić do ludzi . Szczerze to mi go żal , ale takich trzeba tępić .
|
|
Mama to go kijem dotykała jak był mały, bo nie wiedziała co to jest. Taty pewnie nigdy nie miał :-( Smutne... Ale cóż, masz rację nienormalna - trzeba tępić idiotę. Tak to niestety bywa, pewnie go łopatą usypiali w kołysce. PS: Nienormalna uważaj bo bartez ma wujka w Hajnówce i wsadzi nas oboje do więzienia za to, że źle o nim mówimy, BUEHEHEHEHEHEHEHEHHE! Pozdrawiam
|
|
PS2: Nienormalna, nie wiem czy wiesz o tym, ale Bartez robi w show-biznesie. Podobno nagrali z chłopakami jakąś płytę disco-polo. Mam gdzieś nawet okładkę... Ktoś kiedyś wrzucił na forum... HEHEHEHEHE. Pozdrawiam
|
|
hehehehe a ja mam za sąsiada kryminaliste ;P zajmie się nim :)
|
|
Oby jak najszybciej. Pozdrawiam
|
|
Jak tylko się dowiem skąd klika , adres , nazwisko itd . :)
|
|
Jutro rano wyślę Ci na maila wszystkie te dane. Mój sąsiad miał wątpliwą przyjemność uczenia się z tym patafianem. Zdjęcie też się znajdzie, chociażby skan z klasowego ;-) Pozdrawiam
|
|
Bardzo Ci dziękuje :) Wydawało mi się , że już na tym internecie zanikła Kultura , a tu prosze... :)
|
|
MrS odpierdol się od mojego kuzyna !!!!!!!!! chcesz to na siebie pisz ,myślisz że nie łatwo twoje dane mieć ? i tu się mylisz jedna osoba jest która ciebie zna jeśli chcesz coś od Bartez-a to gadaj zemno a nie młodszych obrażasz taki z ciebie pedofil ? że nie masz szans u dziewczyn i nie umiesz przywalić ludziom poziomu twojego ? tylko młodszych o kilka lat .Uważaj żebyś ty nie robił płyty Wielkich Przebojów Radia Chleww czy jakoś tak sam dobrze wiesz .A ten twój sąsiad bardzo dobre ma informacje że szok . Powiem ci jedno MrS jestem od ciebie starszy i jakoś nie miałem nawet takiej myśli żeby ci jechać i oczerniać publicznie ,to że podstępem dostałeś jego zdjęcie z przed roku podszywając się za dziewczynke albo kogoś innego to udawadnia jaki jest twój poziom Ty na prawo idziesz HAHAHA kto cie puścił ? chyba w łape bedziesz dawać PEDOFILu ! tak samo do ptysia się odnosisz ? daj im spokój bo to pokazuje kto jest mądry a kto nie . Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
MrS NA TYM SKANOWANYM ZDJĘCIU ZAZNACZ KTÓRY TO TEN BARTEZ :- ) Czekam na dane seseseses :)
|
|
nienormalnie._.normalna jeśli chcesz coś do barteza to skontaktuj się na GG : 3239138 to moje gg ale Jestem jego Kuzynem i jak narazie jego opiekunem i z tym że jestem pełnoletni i jeśli masz doniego sprawe z takimi rzeczami jak dziś się wydarzyła to domnie .CZEKAM MrS - Pamietaj zero jechania !! i nie rozdawaj jusz jego starych fotek na jakieś skale <haha> Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
nienormalnie._.normalna Przepraszam zato co dziś wieczorem z kolegą zrobiliśmy :/ ale toć tu nic nie ma obrażającego tylko na czacie napisałaś że to nie ty a ja myślałem że to ty więc pisałem zebyś sie nie wstydziła a kolega powklejał te zdjęcia z gg :( ale nie jestem powalony żeby kogoś zdjęcia publicznie wystawiać !!!! więc jesli to nie ty to koniec tematu a co do MrS poco tak się palisz ??? daj spokój jusz napewno mnie nie zobaczysz na tym forum zeby można by było to bym usunoł te konto i te wszystko co napisałem ale nie można :( więc dajcie mi jusz spokój oki Przeprosiłem i jusz jeśli coś to piszcie do Pyka mojego kuzyna i dajcie spokój jusz mi wyjerzdzam za kilka dni tylko pogoda się poprawi i git oki no to Ciał ! Niech będzie pozdrowiony ...
|
|
THE END
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |