piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Drogi

Czy waszym zdaniem drogi w Polsce dobrze budują ?? moim zdaniem że tak chodzi o Podlaskie :) Powoli ale dobrze.

Niech będzie pozdrowiony ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Drogi

Moim zdaniem powinieneś wrócić do podstawówki. STOP. Jesteś kompletnym idiotą. STOP. Drogi w Polsce są hu****. STOP. Bartezom mówimy stanowczne WON.

Pozdrawiam

BIJ WAL WYGOŃ A ZATO CZEKA CIEBIE HAJNÓWKA A NIE PODSTAWÓWKA CELA CZEKA kIEDY DZWONIĆ ?

Dzwoń nawet dzisiaj jeb*any w dupsko kur*wiszczu. Czekam :D Wszystkich straszyłeś swoim wujkiem, który pracuje w Hajnówce, tylko że jakoś nikomu nic nie zrobiłeś. Przyznaj się, wujek tam zamiata, prawda?

Pozdrawiam

MrS mam sprawe skontaktuj się pod numerem GG : 3239138

Kurde sorry że to co napisałem do MrS-a było napisane na koncie mojego kuzyna ale tu tak powalone że jak wyloguje i wloguje się to jak chce napisać następny post to zmienia mi użytkownika musze jakoś tak zrobić żeby jusz nigdy się nie zalogował ten B@RTEZ he tylko jak ?

Dj.Pyku.Lomz@.poland

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org