Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STACJA LPG NA FADOMIE |
Tankowałam przed wczoraj gaz na stacji u tego dziadka, podobno teraz już cały czas będzie otwarte i człowiek nie będzie musiał na darmo taki kawał jechać jawa90
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STACJA LPG NA FADOMIE |
ja słyszałem że nie długo obniży cenę o parę groszy to już byłoby nieźle bo gaz ma konkretny no z tym że trochę nie po drodze
|
|
jaka cena
|
|
na fadomie gaz po 2,45 dobrze by było jak by droche popuścił
|
|
w shellu jest promocja 15gr. taniej i gaz jest rewelka
|
|
czyli ile za litr w shellu?
|
|
dowiem się ile kosztuje gaz na shellu?
|
|
Panie (jawa90, czwartek3, denver) Skoro ma pan zamiar zejść z ceny za litr gazu to pan zejdzie... Myślę że kiepski pomysł założyć 3 konta i pisać głupoty... Co pan na to? ;) Proszę zwrócić uwagę na adres ip (podkreślony grubą czcionka) Autor: czwartek3 (---.dynamic.gprs.plus.pl) Autor: denver (---.dynamic.gprs.plus.pl) Autor: jawa90 (---.dynamic.gprs.plus.pl) Sztywny chłopak? ;) A jak!
|
|
A ocb. z tym shellem ? I jaka tam cena wychodzi? Bo też widziałem gdzieś te ulotki -15 gr na litrze ale nie wiem ocb?
|
|
ależ panie sztywny chłopcze tą są jakieś pomówienia co najmniej :-) weźmy pod uwagę choćby fakt iż ja denver mam postów z 420 parę a nie jak czwartek jala i ktoś tam po kilka a to co jest podkreślone moim zdaniem świadczy tylko o tym samym operatorze czyliu plusie gesemie . Ale proszę trzymać tak dalej czujność to podstawa .
|
|
to tak jakby powiedzieć że każdy użytkownik który w nawiasie przy niku ma napisane elomza to ten sam użytkownik khhhh...... ale tak jak już powiedziałem czujność to podstawa. Czekam na dalsze refleksje panie sztywny chłopak
|
|
gaz na fadomie odradzam
|
|
2,45 to cosik drogo, w środę w jedwabnem na stacji bliska tankowałem za 2,32 tylko to nie zabardzo po drodze
|
|
W Gaspolu
|
|
Ja tankuje na WZGSach i nie narzekam. Ostatnio był tam gaz za 2,34zł
|
|
wie ktoś po ile jest gaz na stacji shell? każdy ma ten rabat 15gr czy jak to tam jest?
|
|
U tego na fadomie ostatnio zatankowałem to mi samochód nie chciał jeździć tylko szarpał , nie dość że gazownik musiał spuścić gaz z butli to i wymienić filtr gazu i silniczek korkowy!!! Uwaga na niego. I to nie tylko mi się tak stało , gazownik mówił że tego dnia co ja byłem u niego to miął jeszcze 4 innych klientów z ta samą wadą i z tej samej stacji . Teraz tylko w shellu tankuje . Lepszy gaz mi samochód ładniej chodzi
|
|
Ja tankowałem na Fadomie jakiś czas temu i nie było żadnego problemu....
|
|
jawa90 to wnuk dziadka haha robi mu darmową reklame :-) Ja moją BMW tankuje na WZGS i jest bajera drifty sadzi fajnie warczy laski szczają
|
|
wogóle dobrze by było żeby gazownicy dali ceny z przed powiedzmy 4 lat ja pierd.o.le kto by kiedyś pomyślał że gaz i w ogóle paliwa osiągną taką cenę. Ale to tak jak z cenami papierosów gdzie ludzie opowiadali kiedyś że jak paczka przekroczy 5 zł to przestaną palić Mówie o czasach kiedy np paczka Lm kosztowała 3,40
|
|
A trawka po ile teraz chodzi bo juz 35 lat nie pale
|
|
o cenę trawki to rolnika się zapytaj, oni na tym się znają;]
|
|
Autor: cxz3 (87.119.10.---) Data: 27-03-11 15:47 U tego na fadomie ostatnio zatankowałem to mi samochód nie chciał jeździć tylko szarpał , nie dość że gazownik musiał spuścić gaz z butli to i wymienić filtr gazu i silniczek korkowy!!! Uwaga na niego. I to nie tylko mi się tak stało , gazownik mówił że tego dnia co ja byłem u niego to miął jeszcze 4 innych klientów z ta samą wadą i z tej samej stacji . Teraz tylko w shellu tankuje . Lepszy gaz mi samochód ładniej chodzi CXZ3 - silniczek KROKOWY nie korkowy :))) Jak czytam o tych problemach to się cieszę, że mam diesla :)
|
|
He na fadomie GAZ jest ok, ostatnio nawet cena zostala obnizona do 2,40....
|
|
Zatarłem moje BMW przez ten gaz na Fadomie kur---wa
|
|
To sobie koleś zrobił antyreklamę. Wątpię by tam ktoś pojechał tankować. Szkoda parę zł. na banerek?
|
|
zatarłeś te swoje bmw bo ci pilot wypadł na ziemie zmień baterie i dalej będzie jezdziło
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |