sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
hot chicken nr tel

ma ktos nr do hot chicken

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: hot chicken nr tel

A to już w ogóle działa??

A no dziala dzisiaj tam jadlem na sprobowanie dobre miesko, ale trzeba poprobowac wiecej rzeczy zeby wydac jakakolwiek opinie - takze na razie sie wstrzymuje od komentarzy

A co tam jest? tylko kurczak z rożna?? nie mam dziś pomysłu na obiad, może warto wypróbować ten bar? Co można zamówić?

Powiem tak... Mi ogolnie nie smakuje... Moze dlatego ze mam porownanie do KFC. A chicken przy tym sie umywa. Zamawialem chicken nuggetsy:) ale sa i ludzie ktorym to smakuje. Ale polecam zeby kazdy najlepiej sprobowal ;p

KFC jest kbrzydliwe.. ta pikantna paniera i ten syf w tym lokalu zwlaszcza w centrum za tk maxxem jest tragedia.. dlatego sie od tego zniechecilam;/

mam ulotke. nr do hot cziken 510 513 411 .

@tuli- tam niema nic z rożna . to jest cos w stylu kfc , kubełki nugetsy tortille itp .

No i wybrałam się tam w ndz. Kubełek classic jak dla mnie duży, dla dwóch osób wystarcza spokojnie (za 25 zł) więc cena ok. Ale jedzenie było tak słone, że po dwóch kawałkach kurczaka miałam już dość :) Ale ja w ogóle soli nie używam w kuchni, to pewnie dlatego. Pozostałym smakowało.

25 zł to ile kawałkówbyło?

W kubełkach było chyba o ile pamiętam 6 kawałków: udka, skrzydełka, pierś x2.

Samemu lepiej za taką cenę zrobić....

i kolejne narzekanie :)
nie ma KFC to ktoś zrobił coś zastępczego
ja sie ciesze ze w Łomzy cos powstaje innego niz kebab

Łomża leży na Mazowszu !

Cennik HOT CHICKEN

http://img155.imageshack.us/f/zzzzlx.jpg/

http://img10.imageshack.us/f/17108720.jpg/

tuli w zestawie o którym piszesz dostajesz : 2x udka 4x skrzydełka 4x polędwiczki i 2x frytki Więc post nade mną chyba nie na miejscu...

UPS Hokus Pokus zdążył napisać przede mną więc dla jasności moje ostatnie zdanie tyczy się @ Brzeczyszczykiewicz

Ależ ja wcale nie narzekam. Ot tylko wyrażam zdanie, że to jednorazowe jedzenie. Dla spróbowania.

A poza tym informacja podana przez tuli, była jak widac po ulotce nieco inna. Spróbowac, spróbuję, owszem i to jeszcze dziś lub jutro. A co tam:)

Po lekturze menu powiem więcej - zestawy ciekawe, i ceny też ok mogłoby się wydawać.

polecam

No właśnie pisałam przecież, że nie pamiętam ile dokładnie jedzenia było, ale że dla dwóch osób to dużo!

byłam w niedzielę na mega wielkiej torlilli :)
smaczna, ale niestety zimna;/ no i trochę powoli to wszystko robią;/
ale szansę dać trzeba:))

Powoli, bo pracownica nie ma sprytu do pracy,jest młoda a teraz młodym nie chce się pracować.Byłam już kilka razy w tym barze i pracowała tam inna pani która bardzo szybko przygotowała zamówienie, a teraz jej nie ma i bardzo długo czeka się na zamówienie.

;)

Co się stało z tamtą Panią ? ta młoda wcale mi sie nie podoba , za wolno pracuje , a ja nie lubię jeśc zimnych potraw!!!!!

TA WOLNA WOLNO MYSLI

prędzej kozami z nosa się najesz, niż tymi ich niby nugetsami, chyba oni sobie jaja robią

dorzucę swoje 5 gr

Zamówienie z dzisiaj godz 13:10

1 Tortilla
2 X zestaw Hot Chicken

Dowóz godz 13:40 10/10

Tortilla ciepła smaczna i duża 10/10

Zestawy opakowane w zgrabne pudełeczka jak w KFC 10/10

Frytki ciepłe ale jakby nie odsączone za dobrze w sumie oki 6/10

Opakowanie płatne 1 zł chmmmm w sumie to nie wiele

Kurczak bardzo dobry dopieczony chrupiący i o dziwo lepszy niż w KFC :O 10/10

Sos Barbecue idealny 10/10

W zestawie była Cola, nie mieli puszek i dostaliśmy butelki 0,5 w cenie zestawu :) 10/10

Podsumowując 9/10 Bomba :) Tego właśnie mi brakowało w Łomży

Ps. na pewno wrócę tam ponownie :)

Wiecie dlaczego frytki są mocno nasączone tłuszczem?..., bo olej jest zbyt ciemny i tak się właśnie dzieje,wiem bo pracuję przy czymś takim, jak pracodawca oszczędza na oleju to bardzo długo się na nim smaży aż będzie bardzo mocno brązowy i dlatego wszystko jest bardzo mocno nasączone olejem i wygląda jakby nie było wcale odsączone.Nie radziłabym jeść takich potraw wiecie ile to kalorii?... i jest oczywiście niezdrowe, smaczne owszem zgadzam się ale smażone na starym oleju.:)

;)

chesapeake ile Ci płacą ?

kurczaki są tak samo mocno nasączone tłuszczem, tyle że tego nie jest widać :) Nie polecałabym jedzenia w takich miejsach, gdyż nie wiadomo czy wszystko jest świeże . a Co do szybkiego zamówienia to może jedzenie przygotowywała jakaś nowa Pani, bo ja ostatnio bardzo długo czekałam na swoje zamówienie , a zamówienie przyjmowała młoda dziewczyna :)

Czesio ni płacą, ale jestem otwarty na propozycje :)

chesapeake napisał tak by nie zepsuć opinii ale uwierzcie mi że tak jest, smaży się na starym oleju żeby zaoszczędzić to jest widoczne na frytkach a na kurczaku nie będzie bo jest mocno panierowany i tego tak nie widać.Wiem że jest dobre bo osobiście dużo jadłam tego i trochę mi się przytyło no i ciężko pozbyć się tych kilogramów.Jak będziecie jedli codziennie to się sami przekonacie.Uwierzcie mi bo ja też przy takich rzeczach pracuję i wiem coś na ten temat a nie chcę ujawniać gdzie bo mogę sobie zaszkodzić.

;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org