Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Drogi |
Czy waszym zdaniem drogi w Polsce dobrze budują ?? moim zdaniem że tak chodzi o Podlaskie :) Powoli ale dobrze. Niech będzie pozdrowiony ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Drogi |
Moim zdaniem powinieneś wrócić do podstawówki. STOP. Jesteś kompletnym idiotą. STOP. Drogi w Polsce są hu****. STOP. Bartezom mówimy stanowczne WON. Pozdrawiam
|
|
BIJ WAL WYGOŃ A ZATO CZEKA CIEBIE HAJNÓWKA A NIE PODSTAWÓWKA CELA CZEKA kIEDY DZWONIĆ ? Niech będzie pozdrowiony ...
|
|
Dzwoń nawet dzisiaj jeb*any w dupsko kur*wiszczu. Czekam :D Wszystkich straszyłeś swoim wujkiem, który pracuje w Hajnówce, tylko że jakoś nikomu nic nie zrobiłeś. Przyznaj się, wujek tam zamiata, prawda? Pozdrawiam
|
|
MrS mam sprawe skontaktuj się pod numerem GG : 3239138 Niech będzie pozdrowiony ...
|
|
Kurde sorry że to co napisałem do MrS-a było napisane na koncie mojego kuzyna ale tu tak powalone że jak wyloguje i wloguje się to jak chce napisać następny post to zmienia mi użytkownika musze jakoś tak zrobić żeby jusz nigdy się nie zalogował ten B@RTEZ he tylko jak ? Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |