piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rafał Boguski w Wiśle Kraków???

Dzisiejsza Gazeta Współczesna podała, że Rafałem Boguskim mocno zainteresowana jest krakowska Wisła. Rafał przeszedł już testy medyczne w Krakowie, a jeszcze w tym tygodniu spodziewani są w Łomży przedstawiciele krakowskiego klubu w celu podpisania umowy. Zawodnik ma być sprzedany, ale do końca obecnego sezonu wypożyczony z Wisły do ŁKS-u. Trener Jerzy Engel jr. nie ukrywa, że polecił tego napastnika swojemu ojcu, który jest trenerem Białej Gwiazdy.
Interesuje mnie co o tym wszystkim sądzicie.
W Wiśle gra obecnie Frankowski, Brożek, Kuźba, Zieńczuk i raczej Boguski ma małe szanse aby się przebić nawet na ławkę Wisły. Zainteresowanie nim wykazuje również Amica Wronki, ale tam atak jest również bardzo mocny bo grają tam doświadczeni Dembiński i Kryszałowicz. No ale na pewno łatwiej by było Rafałowi przebić się do tego zespołu. Ja wolałbym, aby „Dziki” przeszedł do Legii. Zespół ten stawia obecnie na młodych graczy, w przerwie zimowej najprawdopodobniej odejdzie Włodarczyk i nasz napastnik musiałby rywalizować o miejsce w składzie tylko z Klattem i Chmiestem. No i z Warszawy do Łomży jest tylko 140 kilometrów. W dodatku w Łomży jest wielu kibiców Legii Warszawa i myślę, że woleliby oni aby grał on w tym zespole, a nie u głównego rywala do mistrzostwa. Szkoda tylko, że (L) nie jest na razie zainteresowana naszym zawodnikiem. Cokolwiek by się nie stało w najbliższych dniach, należy naszemu napastnikowi życzyć samych sukcesów!

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rafał Boguski w Wiśle Kraków???

W niedziele usłyszałem ta plotkę i mało nie parskłem śmiechem, ale teraz widzę że musi być coś na rzeczy. Wisła wiadomo awans sportowy i finansowy.Dzikus ze swoim profesjonalnym podejsciem do sportu jest z pewnoscia czołowym napastnikiem naszego regionu.Ciekawe na ile jego talent byłby w stanie poradzic sobie w tak silnej ekipie.W (L)egii napewno byłoby łatwiej jednak po ostatnich występach młodzi gracze są dosyc mocno krytykowani(Janczyk,Klatt,wcześniej Korzym).Polityka ITI i pana Zygo(sic!) to budowa perspektywicznej i w miare taniej drużyny:) Mozna spróbować i nagłośnić sprawe na forum Legii.Nadzieja matką głupich.

"Nie tylko muzyk potrafi całe życie przegrać"

Bedzie mu latwsiej doskonalic sie zawodowo posrod profesjonalistow;)

*latwiej
sorry za literowki

jacek.bednarz@legia.pl <-- kieruje transferami w Legii :)

www.lks.4lomza.pl

Pewnie przejdzie do Wisły po tej rundzie. Zresztą na jego miejscu poczekałbym jak ŁKS wejdzie do II ligi {:)} i stamtąd przejść do jakiegoś górnika albo amiki.
Drugi wariant to taki, że przejdzie do Wisły i zostanie stamtąd wypożyczony do I-ligowego klubu na sezon żeby się wypromować.

do pana i władcy: Marek Zieńczuk jest lewym pomocnikiem Białej Gwiazdy.
A co do linii napadu krakowskiej Wisły są w niej: Tomasz Frankowski; Paweł Brożek; Tomasz Dawidowski; Marcin Kuźba;Grzegorz Kmiecik i Marek Penksa. tak więc popularnemu "dzikiemu" gra z takimi zawodnikami wyjdzie na dobre.

Mimo wszystko w jego wieku trzeba grać Brożek długie lata czekał na swoją szansę grał ogony, był wypożyczany i żeby nie transfer Żurawia szanse na grę w 11 miałby małe.Pieniadze to nie fszystko:) ale bez pieniędzy to .....

"Nie tylko muzyk potrafi całe życie przegrać"

http://www.wisla.krakow.pl/pages/news.php?id=1652

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org