Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gra na perkusji |
Witam , nie wiecie moze gdzie w Łomży uczą gry na perkusji?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gra na perkusji |
w szkole muzycznej
|
|
ja moge cie nauczyc
|
|
Popytaj w MDK DŚT na Wojska Polskiego, tam działa ktoś kto uczy
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=24220 on właśnie uczy
|
|
Znalazłem info o warsztatch i projekcie perkusyjnym w Łomży, odezwij się do nich ( http://superlomza.pl/Community/Blog.aspx?BlogEntryId=62854 ) : "Wszelkie pytania dotyczące warsztatów można kierować do prowadzącego warsztaty, dzwoniąc pod numer 782-337-427 lub na skrzynkę mailową Projektu Artystycznego Pracownia Sztuki Perkusyjnej: pracowniasp@gmail.com. Projekt Artystyczny Pracownia Sztuki Perkusyjnej -projekt autorstwa Przemka Starachowskiego powstały we wrześniu 2010 roku. Jego głównym celem jest stworzenie w Łomży silnej grupy perkusistów i zespołu perkusyjnego oraz organizowanie różnego rodzaju inicjatyw artystycznych, w tym również warsztatów, koncertów i imprez, a docelowo ustanowienie Łomży "Polską stolicą sztuki perkusyjnej"." Powodzenia! Póki co to Łomża jest stolicą bezrobocia, niedokończonych inwestycji i wiecznie niezrealizowanych planów hehe;)
|
|
zadzwonię po niedzieli. A czy do grania na perkusji trzeba spełniać jakieś warunki, być "muzykalnym"..? Czy wystarczy mieć poczucie rytmu itp
|
|
Ja właśnie zamierzam sam się uczyć,szukam jakiegoś sprzętu do kupienia.
|
|
wlasnie za ile mozna taniej kuo\pic uzywana ale w miare dobra perkusje do nauki dla syna jakie ceny prosze powazne odpowiedzi pozdrawiam
|
|
allegro
|
|
jarek 126 geniusz
|