niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gra na perkusji

Witam , nie wiecie moze gdzie w Łomży uczą gry na perkusji?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gra na perkusji

w szkole muzycznej

ja moge cie nauczyc

Popytaj w MDK DŚT na Wojska Polskiego, tam działa ktoś kto uczy

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=24220 on właśnie uczy

Znalazłem info o warsztatch i projekcie perkusyjnym w Łomży, odezwij się do nich ( http://superlomza.pl/Community/Blog.aspx?BlogEntryId=62854 ) :

"Wszelkie pytania dotyczące warsztatów można kierować do prowadzącego warsztaty, dzwoniąc pod numer 782-337-427 lub na skrzynkę mailową Projektu Artystycznego Pracownia Sztuki Perkusyjnej: pracowniasp@gmail.com. Projekt Artystyczny Pracownia Sztuki Perkusyjnej -projekt autorstwa Przemka Starachowskiego powstały we wrześniu 2010 roku. Jego głównym celem jest stworzenie w Łomży silnej grupy perkusistów i zespołu perkusyjnego oraz organizowanie różnego rodzaju inicjatyw artystycznych, w tym również warsztatów, koncertów i imprez, a docelowo ustanowienie Łomży "Polską stolicą sztuki perkusyjnej"."

Powodzenia! Póki co to Łomża jest stolicą bezrobocia, niedokończonych inwestycji i wiecznie niezrealizowanych planów hehe;)

zadzwonię po niedzieli. A czy do grania na perkusji trzeba spełniać jakieś warunki, być "muzykalnym"..? Czy wystarczy mieć poczucie rytmu itp

Ja właśnie zamierzam sam się uczyć,szukam jakiegoś sprzętu do kupienia.

wlasnie za ile mozna taniej kuo\pic uzywana ale w miare dobra perkusje do nauki dla syna jakie ceny prosze powazne odpowiedzi pozdrawiam

allegro

jarek 126 geniusz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org