niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
doktor Łowczak

Czy ktoś wie, dlaczego i z jakich powodów zwolniono z pracy w szpitalu panią doktor Łowczak? Cieszyła się dużym uznaniem wśród chorych i jako fachowiec i jako człowiek i nagle powiedziano jej do widzenia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: doktor Łowczak

Nie znam sytuacji,ale wydaje mie się,że to kolejna wojna "na górze".P.Doktor to super fachowiec,ake niepokorna,a tacy długo się nie utrzymają...

stanisław

forpol napisał(a):

> Nie znam sytuacji,ale wydaje mie się,że to kolejna wojna "na
> górze".P.Doktor to super fachowiec,ale niepokorna,a tacy długo
> się nie utrzymają...
>

stanisław

I to sie zgadza, była niepokorna kilka lat temu kiedy protestowała przeciw likwidacji oddziału onkologii i zapewne teraz też za dużo powiedziala.

czy to polega na prawdzie?

Bo jeżeli zwalnia się kogoś za to,że ma swoje własne zdanie to jest już mobbing.
A jeżeli się zwalnia dobrego specjalistę to jest już działanie na szkodę szpitala , pacjentów i miejscowej społeczności.

I w takiej sytuacji jaką tu przedstawili moim przedmówcy na forum zwracam się do dyrekcji naszego szpitala o wyjaśnienie postawionych tu Państwu zarzutów. Sytuacja tego chyba wymaga?

stanisław

onkolog to biznesmen
a specjalisci sa w usa od wymyslania kuracji
wiec albo robie biznes na onkologii albo przestaje pracowac
ok!!! trzeba sie zastanowić

Ktoś się na P. doktor usadził i tak to się skończyło, że wyleciała za jakiś duperel bo chciano jej się pozbyć z naszego szpitala. Tak jak wszędzie, układy się liczą. To nie było dlatego, że mówiła za dużo choć to miało tez pewnie wplyw. Ogólnie podpadła komus i sie jej pozbyli. Chodzilo o sprawy formalne, jakis urlop i do tego sie przyczepili, a tak to sie skonczylo. Jak jest dobra to napewno znajdzie prace w innym szpitalu i tego zycze zeby mogla leczyc ludzi.

Damiano

Jakoś nie płaczę z tego powodu. Nie mam zbyt miłych wspomnień z kontaktu mojej matki z tą panią. Była bardzo nieprzyjemna i po prostu się jej pozbyła. Mama leczy się w Bstoku na Ogrodowej, jednak w związku z pogorszeniem się stanu po kolejnym kursie chemioterapii, udała się do najbliższego onkologa, czyli do naszej przychodni onkologicznej, w której zastała p. dr Łowczak. Reakcja tej pani: "Skoro się pani leczy w Białymstoku, to czego pani po mnie oczekuje?". I to był koniec wizyty u lekarza. Nie skierowała jej nawet na morfologię, co jest podstawą w takiej sytuacji.

Nie znam powodu, z którego została zwolniona, ale ja tam sie z tego cieszę. (Zaznaczam: po przeprowadzeniu krótkiego wywiadu wśród znajomych, którzy mieli z nią kontakt, okazało się, że nie tylko moja mama niezbyt mile ją wspomina).

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Ja mam na przykład niezbyt miłe wspomnienia związane z Panem Zdanowiczem (ginekologia i położnictwo) podczas gdy rodziło sie 7 i pół roku temu moje dziecko. I też z chęcią bym mu dokopał. Może sie jeszcze trafi.

Robson cierpliwosciokazja napewno sie nadarzy...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org