Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co s±dzisz o taksówkarzu, który naraża życie pasażera? |
Kto widział lub słyszał o wypadku 05.06.2002r. na skrzyżowaniu Al Legionów i Polowej? M.in ja widziałem - cwaniactwo, cham...., brak odpowiedzialno¶ci taksówkarza (twierdzi że nie jego wina). My¶lę że powinno zabrać się dożywotnio licencję na prowadzenie taxi sprawcom, któży ¶wiadomie łami± przepisy!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: |
Ciekawe czy nie pod wpływem tego zdarzenia nie ¶wiec± się teraz zielone strzałki w prawo.
|
|
Re: |
Fakt, strzałki się nie ¶wiec±. A co do taksówkaża . Czesto jest tak, że musz± szybko jeĽdzić aby co¶ zarobić. To pewnego rodzaju ryzyko zawodowe. Nie popieram tego ,ale ich rozumien Do boju , do pracy , za kasą , dla kasy :))
|
|
Re: Co s±dzisz o taksówkarzu, który naraża życie pasażera? |
moj sąsiad tez tak mówi !
|
|
widzialem jak taksufkasz wymusil na pieknej neidawno ;))))))))
|
|
dlatego jeździmy w pasach
|
|
wez nie zakladaj takich glupich postow jak nie masz o czyms pojecia .Zdarza sie ze jest kilku w naszym miescie co nie powinni wykonyawac tego zawodu sam znam ich osobiscie bo sam kiedys 5 lat to robilem.Zobacz jak jezdza kierowcy PKS to dopiero porazka i to sa zawodowi kierowcy, zadnego poczucia odleglosci i szybkosci dno .Taksowkarze musza szybko jezdzic ,bo zycie tego wymaga sam tez czasem troche przeginalem ale naturalna selekcja swoje robi
|
|
|
Taxi plus to jest raj taxi plus przez caly kraj... Kochamy Barbi.... Pies wam mordy lizal zlotowy....... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |