sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ortodonka Minko - co się dzieje?

Chodzę do pani Minko . Od pewnego czas było dziwnie jakieś sfałszowane karty itd.. Teraz okazuje się ,że ona nie pracuje . Co się stało?czemu? i co mam dalej robić? od kogo wziąć moją kartę?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ortodonka Minko - co się dzieje?

Pani Minko wywiezli policjanci w skafandrze..okazlo sie ze jest ona chora na schizofrenie. Z tego co sie orientuje obok ma gabinet pani Podolak,fajna babka moze warto sie do niej przejsc i zapytac o te karty i co dalej mysle ze powinna cos podpowiedziec. pozdro

do "atari" czy to są potwierdzone informacje...? ja też leczyłam zęby u niej.. jak mam odzyskać kartę? podpowiedzcie coś :)

Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.

slyszalem ze pare znajomych mojej kobiety mialy dziwne sytuacje w gabinecie,po ktorych nie pozostalo nic innego jak poprostu wyjsc,nikt nie wiedzial o co chodzi ludzie byli zdezorientowani :" o czym ta baba pieprzy", widocznie choroba musialo ostro zaatakowac skoro wyprowadzili ja policjanci w skafandrze,zrodla info nie moge podac...co do tych kart to jak pisalem warto sie przejsc do pani Podolak ktora sasiaduje w tym samym gabinecie i mozliwe ze bedzie miala informacje co sie dzieje i jak odzyskac te wasze karty. a tak btw. szkoda babki,jej rodzina musi cierpierc.pozdro

ja też muszę przejść się tam, spróbować chociaz odzyskac dokumentacje...

moi znajomi również do niej chodzili ;/ kolega nosi aparat już 3 lata i ma proste zęby a ona coś wymyślała, gadała bez sensu .. ale już teraz chociaż znam przyczynę - schizofremia.... przykre

:):)

Jak widać choroba nie wybiera. to może by tak z ludzkiej życzliwości przyjąć do wiadomości że z kartami może być problem i przestać pisać o schorzeniach pani doktor.
Ludzie miejcie trochę wyczucia!

To nie znaczy ,że musisz tu wchodzić. Noszę aparat 3 rok i nawet nie wiem ile go jeszcze będę nosił. Poza tym nie ma żadnego kontaktu ,jeśli się dzwoni do gabinetu. Oczywiście szkody kobiety ,bo wybierając ją kierowałem się opiniami ,które były pozytywne . Chciałem się tylko zapytać ,co mam dalej robić? bo nigdy nie spotkałem takiego przypadku ,więc to chyba logiczne

ozyrys9 chyba wyraznie napisalem ze miesci sie tam tez gabinet pani Podolak ktora moze wiedziec cos wiecej na temat kart itd. nie wchodzac juz w szczegoly calego zajscia

Słuchaj "atari" skąd masz takie durne informacje i po co siejesz coś czego potwierdzic nie możesz w żaden sposób??? Jeżeli na prawdę uważasz że "panny" znajomi to takie wiarygodne źródło informacji to szerze głupoty współczuje. Oczerniasz szanowaną osobę nic nie wiedząc. Wiesz co to jest schizofrenia? Człowiek chory na schizofrenie nie jest zdolny do wykonywania pracy jakiejkolwiek, a co dopiero do kontaktu z pacjentami. Blisko znam się z rodziną, znam całą sprawę dokładnie i krew mnie zalewa jak widzę takie głupoty. Proszę nie wypisujcie takich poważnych zarzutów bez jakiejkolwiek wiedzy. Nikt nie chcę chyba byc o choroby psychiczne pomawiany, bo to na pewno nie jest nic miłego dla dzieci pani Anny, czy też dla niej samej czytac coś takiego... Faktem jest jednak to, że liczyc się można z dłuższą nieobecnością pani doktor, która mocno przeżyła sprawę sądową(wygraną oczywiście) w Białymstoku. Nie piszcie więcej głupot!!!!!!!!!!!!!!!

Racja
Pani Ania to miła i sympatyczna kobieta i jak dla mnie świetna specjalistka jeżeli jest chora to jej sprawa i jej najbliższej rodziny ja moge życzyć jej tylko powrotu do zdrowia.
Przykre z kolei i bardzo "łomżyńskie" jest opluwanie i zawiść jakie ją spotkało przez niektórych forumowiczównigdy nie wiemy co nam przyniesie kolejny dzień.

!!!!

.

Fakt jest faktem, że od jakiegoś czasu zachowywała się dziwnie, nawet bardzo dziwnie i nie sądzę żeby było to spowodowanie stresem związanym z procesem. Rozumiem mogłaby być przygnębiona ale żeby robić takie rzeczy i wygadywać takie głupoty takie jakie ona mówiła to nie sądzę. Absolutnie nie posądzam ją o jakąś chorobę psychiczną czy coś w tym rodzaju ale chodzę do niej już 3 lata i wiem jaka była kiedyś a jaka była ostatnio.

Pani Anna z pewnością miała dziwne stany psychiczne, których i ja byłem ostatnio podczas leczenia zębów świadkiem. Szkoda gadać i nie ma się co dziwić, tym którzy mieli na przykład umówione zabiegi.
Zwróćcie tylko uwagę, gdzie jest samorząd lekarski, który powinien np wyjaśnić pacjentom w toku leczenia lub korekcji, co mają ze sobą zrobić?
Trzeba się zgodzić z Drzewieckim, Polska to dziki kraj, którego instytucje mają w dupie prawa obywatela.
Urzędasy od ochrony praw pacjenta w Łomży mają na pewno świetny ubaw czytając te posty i "0" wyrzutów sumienia. Przecież oni pracują tylko do godz. 15.

nie czyń drugiemu co tobie niemiłe

.

monitor

.

?

nikt nic nowego nie wiem;) trzeba czekac...

PIJE NA RAZIE
POSZLA W POLSKE
JAK WRUCI DA ZNAK
NA RAZIE CZILUJ

super

udało sie komuś odzyskać dokumentacje?

Jesteśmy pacjentkami dr Minko od kilkunastu lat, dzisiaj najważniejszy jest jej stan zdrowia a nie roztrząsanie jej zachowania i stawiania diagnoz na forum. Dr Minko jest wspaniałym lekarzem i wspaniałym Człowiekiem. Nie można robić sensacji z ludzkiej tragedii. Trzeba zająć się własnymi chorobami i problemami. Gdyby zdiagnozować niektórych tu wypowiadających się to też by były różne diagnozy... także lepiej tego nie czynić. Mamy wielki szacunek do Pani doktor, życzymy jej dużo, dużo zdrowia i jak najszybszego powrotu do pracy.

Hehehehe.

i jak? udalo komuś się dostać do innego ort?

Witam wszystkich. Byłam pacjentką dr. Minko przez okres 2 lat. Od września zauważyłam pewne zmiany w wyglądzie, z czasem w ogóle Pani doktor nie była do poznania. Potrafiła 20 razy w ciągu minuty zapytać się jak mam na imię, lub zadawać dziwne pytania. Ogólnie na samym początku byłam bardzo zadowolona z efektów leczenia. Lecz po ostatnich 2 wizytach od kiedy nie mam drutu na wszystkich zębach po prostu zaczynają mi się powoli rozsuwać. Jestem już umówiona do Pani dr. Głębockiej na wizytę w następnym tygodniu i mam nadzieje że uda się naprawić to co się zepsuło. Niestety kart nie odzyskałam ponieważ obydwa gabinety są ciągle zamknięte. Chciała bym udać się do izby lekarskiej aby uzyskać jakieś info, ale brakuje mi kilku miesięcy do ukończenia 18roku życia więc mogli by mnie niepoważnie potraktować.

Pomimo wszystko życzę Pani doktor powrotu do zdrowia.

Rownież jestem pacientka p. Minko i również mam problem tak jak i wy;/ co do p. Minko to dzwonilam do okręgowej izby lekarskiej w białymstoku i nadal ma prawo wykonywania zawodu. Mam stały aparat na zębach, zaczynają mi się przeswac zeby a z pania minko nie ma zadnego kontaku!! do 22 lutego napewno ma zwolnienie a pozniej nie wiadomo. a dostac sie do inngo ortodonty to jest naprawde duzy problem. wiem bo dzwonilam do bialego do kilku i nikt nie chce przyjac...

m_k mogabys podac namiary na dr glębocka?

A co do kart to raczej i tak nic nie odzyskamy bo przeciesz podobno zostały skradzione;/

ludzie, a może byśmy wzięli adwokata i spróbowali odzyskać też kasę. na pewno była ubezpieczona od błędów lekarskich

Anty74:

A na jakiej podstawie ty chcesz odzyskać tą kase?? masz jakies dowody wplaty? bo tak naprawde ja dalam jej kase na ladne oczy, zadnych dokumentow nic nie mam, bo niby nasze karty byly w gabinecie ale zostały skradzione. wiec jak na moj gust to mamy marne szanse na odzyskanie czegokolwiek;/ w tym momencie mi jedynie zalezy zeby jakis inny ortodonta mnie przyjął...

jak macie jakies namiary na ortodonte ktore podejmie sie kontynuowac leczenie bedee wdzieczna;)

Moim zdaniem jedynie co mozemy zrobic to gdzies to zglosic, albo zlozyc jakas skarge, tylko jeszcze nie wiem... bo jakby nie patrzec tak sie nie postepuje z pacjentami....

warto się poradzić kogoś kompetentnego...

No ja mam zamiar jutro czegos sie dowiedziec, ale mysle ze niewiele mozemy zrobic... napewnoo zadzwonie do okregowej izby lekarskiej w białymstoku mam nadzieje ze moze cos doradza ;)

"Autor: Anty74 (---.dynamic.gprs.plus.pl)
Data: 16-02-11 21:03

ludzie, a może byśmy wzięli adwokata i spróbowali odzyskać też kasę. na pewno była ubezpieczona od błędów lekarskich"

jeśli mówisz serio to może puknij się w głowę...? z jakiego powodu chcesz "odzyskać kasę"??
dlatego, że p. Minko zachorowała?? o jakich błędach lekarskich mówisz? jeśli uważasz, że niewłaściwie prowadziła Twoje leczenie, to trzeba było reagować od razu i zgłosić sprawę odpowiednim osobom...

a teraz...? chcesz wykorzystać jej chorobę do "odzyskania kasy"??

żałosne.. NIE BIJE SIĘ LEŻĄCEGO...

postaw się w jej sytuacji i zastanów się jak Ty byś się czuł na jej miejscu...? choroba nie wybiera, więcej empatii...

telebim jestes pomyslowy, uwielbiam twoje pomysly, tak dalej:)

a ty co adwokat minko? a może rodzina, która pomogła zniknąć dokumentacji? dla mnie 5tys. to kupa kasy, do tej pory spłacam kredyt za aparat i nie mam zamiaru popadać wdługi na dalsze leczenie, podczas gdy rodzina minko będzie korzystać z mojej krwawicy...

dokładnie... to nikomu nie udalo sie nic, wogole nic zalatwic od tamtej pory?:(

do Anty74 (---.k.szeptel.net.pl)

nie jestem adwokatem, ani rodziną, ale mniej we mnie jadu i zawiści niż u niektórych :)
5 TYŚ ZŁ NAZYWASZ KRWAWICĄ?? ja bym to nazwała zapłatą za wykonaną usługę, a jeśli byłeś niezadowolony trzeba było zrezygnować z usług p. Minko kiedy był na to czas, a nie teraz pisać takie rzeczy :)

jeśli chcesz wiedzieć to ja wydałam na leczenie znacznie więcej niż Ty i nie mam zamiaru odzyskiwać pieniędzy, bo nie widzę powodu, moje leczenie przebiegało prawidłowo...

choroba p. Minko jest przypadkiem losowym, który może spotkać każdego...

poszukaj w łomży nowego ortodonty, opisz przebieg swojego leczenia i uwierz mi, że poprowadzi Twoje leczenie bez większych problemów :)

P.S. tylko koniecznie zapytaj przed wyborem nowego ortodonty czy przypadkiem pan/pani nie ma zamiaru zachorować w najbliższym czasie, bo tego przecież nie potrafisz ZROZUMIEĆ, co najwyżej obsmarujesz człowieka na forum :)

dokładnie:)

Anka90
Telefon do gabinetu pani Glębockiej. 86 216 24 90 Najlepiej dzwonić od 11 do 16 ;)

Dzięki wielkie;)

A co do dr Minko to tak jak było pisane wyżej ma zwolnienie do 22 lutego i to jest pewne! i jak się dowiedziałam po zwolnienieu od razu napewno nie wróci do pracy, jeśli wogóle kiedykolwiek wróci...

A próbował ktoś dostać się do dr Kowalewskiej?

??

stachuuu co ty piepszysz. wlasnie ze to prawda. wywiezil ja z gabinetu w kaftanie.skoro kazdy tak pisze to musi byc prawda.takie rzeczy sie szybko roznosza. juz z ta baba juz mialem do czynienia dawno temu. nie wiem czy juz wtedy jej sie cos mieszlao w glowie czy co?? takiej olewki ze strony lekarza to nie widzialam ile razy bylem i pocalowalem klamke? a bylem oczywiscie umowiony na wizyte. zebym jeszcze mieszkal w lomzy . ale nie ja jechalem daleko bo akurat tam bylo najblizej.

Anty twoje wpisy dały mi do myślenia. Właśnie wróciłem z Wa-wy i mam opinię profesora o błędach w leczeniu u dwójki moich dzieci. Jak ty mam żal do rodziny Minko, że wcześniej nie zareagowała. Oni pierwsi widzieli co się święci i mogli zapobiec skrzywdzeniu wielu pacjentów. W poniedziałek jestem umówiony z prawnikiem. Wysyłam ci mój nr na maila, jeśli chcesz do mnie dołączyć zadzwoń. Zostawmy w spokoju dobrodziejów i darczyńców dr minko.

dostaliście się gdzieś?

do doktor Gocłowskiej i do Cwaliny bez problemu,

Ja w tym tyg idę na wizytę do doktor Głębockiej.

Dr Głębocka w Łomży przyjmie bez problemu. A ja osobiście bylam u dr Herud w Białymstoku i po pierwszej wizycie odnisłam b.dobre wrażenie;) I z tego co się orientowałam to w Białymstoku przymjmie do dalszego leczenia dr Grygorczuk i dr Urban ;)

a do dr Kowalewskiej?

też jestem pacjentem, mam do zdjęcia dolny aparat, z tego wynika, że muszę szukać nowego ortodonty

ja górny... noszę 2 lata. na wizycie dawno temu już bylam i widzę już zmiany... zrobiły mi się przerwy między zębami, wczesniej tego nie dostrzegałam. Ciekawe ile jeszcze sobie ponoszę...

ktos odzyskal karty?

ja nie... ale kontynuuje juz leczenie u innej ort:)

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

czy z kimś z was pani Minko umawiała się na dziś na oddanie dokumentów?

ponawiam....... ktoś odzyskał karty i kontaktował sie z panią Minko?

ja sie kontaktowalam i dzis ma sie ze mna spotkac zeby oddac karte
nie wiem tylko czy to nie ściema dlatego pytam sie czy z kims sie umawiala jeszcze

włas wracam z gabinetu, mam dokumentacje

dzieki za info.............bez problemu pani Minko oddala ci karte? A kontakt na kom. czy do gabinetu dzwonilas?

Roma

bez problemu sxerowala mi wszystko bo orginal zaostal w gabinecie
zadzwon na kom ja sie tak wczesniej z nia kontaktowalam , dzis ma przepustke wiec jest mozna ja zlapac

czyli przepustkę miała tylko dziś? nic nie wiedziałam:( moze wie ktos coś wiecej na ten temat...?

Czy ktoś wie czy jutro bedzie można też dokumentacje odebrać?

no właśnie, wie ktoś coś?

Wątek pisany w lutym a teraz wiecie coś? Ja już nie mieszkam w Łomży więc nie na bieżąco jestem. Aparat mam już zdjęty dawno ale noszę nakładkę na zęby i trzeba mi zrobić nową....

pani doktor przyjmuje normalnie w gabinecie, tylko nie da rady się umówić przez telefon, trzeba osobiście przyjść, z tego co zauważyłam, to kolejek nie ma, więc bez problemu przyjmuje..

telebim
A dobra jest ortodontka Minko ? Szukam ortodonty dlatego jak pytam, chodziłaś do niej ,zadowolona jesteś ?

do dziadka_kalesony

ja jestem zadowolona z leczenia, mam naprawdę ładne ząbki.
jednak teraz... w związku z opisaną wyżej sytuacją nie mogłabym Ci polecić Ci dr Minko.

Pzdr :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org