piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tyskie w Łomży!

Witam! Podobno jutro tj. 22.o7.2005 w Łomży bedzie Masteczko Tyskie. Moze wie ktos cos wiecej na ten temat?Gdzie to sie odbędzie?? Bo jakos nie ma zadnych informacji.

Pozdro

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tyskie w Łomży!

Wczoraj wieczorem oglądałem telewizje i było właśnie reklama Tyskie ale wiecej informacji oprucz tego że ma być w Augustowie Ełku Łomży takie miasteczko tyskie to nie było :|

Dj.Pyku.Lomz@.poland

Na Muszli juz rozstawija namioty, a po miescie jezdzi kilka samochodow z reklamiami:)

Raczej stoi w korkach a nie jeździ.

a nie wiecie od ktorej godziny do jest ??czy juz sie dawno to zaczelo??..

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

he he właśnie pije Tyskie i to moje ulubione piwo, nie wiem gdzie co i jak ale pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie

ja tam jestem lokalnym patriotą i pije tylko Łomżę a żadne tyskie mnie nie interesuje

Jasne że Łomża a nie tam jakieś. "Łomżyniak ma łomżyński organizm i inne mu szkodzi" jak by powiedział Nikoś Dyzma :)

-= i feel You =-

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org