Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na Mazury... |
Zastanawialismy sie gdzie w tym roku spedzic urlop i wybralismy Mazury. Pensjonacik w Wilkasach, pokoje extra, rzut beretem do jeziora, gospodarze pierwsza klasa. Jesli ktos ma zaplanowany urlop na dalasz czesc wakacji to polecam!! www.wilkasy.pl Dyskoteki w Gizycku, jedzonko wlasne lub w polecanych przez gospodarzy knajpkach tez rewelacja.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na Mazury... |
Już byłem - ale w ruchu. Tydzień na jachcie - Giżycko, Sztynort, Ogonki, Mikołajki, Ruciane Nida. Było ciepło, wiał wiatr, super! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Ja tez juz plywalam, a przy okazji na festiwalu "Szanty w Gizycku" poszalalam. Polecam Mazury latem. Nigdzie nie ma takiego klimatu. "Na Mazury, Mazury, Mazury, Popływamy tą łajbą z tektury, Na Mazury, gdzie wiatr zimny wieje, Gdzie są ryby i grzyby, i knieje. Tam, gdzie fale nas bujają, Gdzie się ludzie opalają, Wschody słońca piękne są I komary w dupę tną. Gdzie przy ogniu gra muzyka I gorzała w gardłach znika, A Pan Leśniczy nie wiadomo skąd Woła do nas, do nas, do nas... ..."Paszła won!" <zaraza żeglarska!>"
|
|
|
Na XIII Festiwalu Szantowym w Gizycku tez bylismy, gardlo mi na drugi dzien szwankowalo, w sierpniu ma byc festiwal hip-hopowy. http://www.wilkasy.pl Dzis niestety pierwszy dzien po urlopie w pracy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |