piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kosmetyczka

gdzie najlepiej wykonać makijaż ślubny

snieżka185

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kosmetyczka

pod pierzyną narzeczony ci zrobi

Pani Katarzyna Serafińska http://kasiawizaz.blogspot.com/ polecam osobiscie trzeba jednak się spieszyć terminy z tego co słyszalam juz na wrzesień się zapisują:))

~cienona

Cosmeo na ul. Kazanskiej

Również polecam makijaż K.Serafińskiej rewelacyjny . Na płycie i zdjęciach buzia wygląda jak po PhotoShopie Cudownie żadnych niedoskonałości :) Cena makijażu ślubnego 90 świadkowa 80zł :)

Ja polecam Panią Krzysię, nie pamiętam jak ten salon się nazywa, ale mieści się na Starym Rynku, róg Rządowej. Naprawdę super

a czym sie rozni makijaz panny mlodej od swiadkowej? Zawsze zastanawialam sie dlaczego ceny sa rozne...

Polecam panią Martę z Akademii.makijaż rewelacyjnie się trzymał.i chyba nie ma różnic cenowych taka sama cena każdego makijażu. Pozdrawiam całą załogę Aga K.

a ja polecam pana zbycha i krysie. pozdrawiam radio ZET

Pani Małgosia Majewska w hotelu Orbis albo pani Milena (salon Edena róg Glogera i Nowogrodzkiej).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org