piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
basen

już kurde te pajace które nad tym są cale szefostwo zapłaciło karę!! i co pewnie chcą drugą kiedy wy otworzycie ten basen do jasnej ciasnej przychodzisz o 19 na ten w 10 -"nie mamy już numerków" i harmider się robi normalnie jak na tą łomże się patrze to nóż w kieszeni sie otwiera na tych wszystkich śmiesznych ludzi, władz!! matko sami robicie z łomży wiochę noto proszę bardzo sami chcieliście to macie . i przychodzi niedziela sobota cala lomza w ZAMBROWIE na basenie czemu bo jest czysty przejrzysty przyjemny a nie ten syf co w lomzy ciemna terakota by nie było widać brudu:P taka prawda i nie kasujcie moich tematów bo co bo mówię prawdę ze mamy Hu*ow nie polityków którzy dbają(niby) hahahahaha o łomże??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: basen

prawda.i żeby lodowiska nie bylo... to jakas żałosna komedia.popieram!

karoLEK

Ale wy ludzie jesteście żałośni juz nawet kafelki wam przeszkadzają. Jak ci sie nie podoba to się wyprowadź albo se jeździj do Zambrowa bo tam kafelki jaśniejsze pfff

hmm.... ,,alwaro" wielka irytacja z powodu braku miejsc na basenie... gdyby był on taki brudny i beznadziejny jak o tu przedstawiasz świeciłby pustkami. Więc zastanów się co mówisz

jak Ci mowie kurde ze brud to syf a tam lomzyniakom to wsio ryba czego oczy nie widza temu serce nie żal

Ciekawi mnie po co w takim razie próbowałeś się tam dostać??

gdzie? pływałem kurde lubię pływać i se normalnie pływałem chyba poto jest basen a nie kurw* by wyławiać jakies kudły moherów

heh może naucz się pływać z głową pod wodą ;D a te kudły to się zastanów czy aby przypadkiem nie wydostały się one z Twoich majtek

matko jesteś taka tępa czy co a jak inaczej bym zobaczył te włosy gdybym nie miał głowy w wodzie?? proszę skończ bo pierdo*isz głupoty i sama wiesz ze to bzdury pozdrawiam :) a może tak Cie to boli ponieważ to akurat były twoje włoski nie wnikam skąd takę kępy Ci leco ale mogę się domyślać

hehe czyli trafiłam.. prawda boli coo ;p ( na marginesie: pisałeś że widziałeś jak wyławiają, nie jak pływają czyli głowa nie pod a nad wodą więc to chyba Ty jesteś tępy)

PS. z jakiej wioski z pod Łomży pochodzisz?

pod tępa jednak jesteś mam cos takiego jak okulary i wyobraź se po to są by widzieć i pod wodą

nie rozumiesz moich słów... wcale mnie to nie dziwi zbyt wysoki poziom dla Ciebie :)) Majtki też masz? Podejrzewam że zwykłe kąpielówki nie bokserki bo te drugie dobrze wyglądają jedynie u facetów, którzy mają sie czym pochwalić :) Zapewne znowu nie zrozumiałeś :))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org