Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
basen |
już kurde te pajace które nad tym są cale szefostwo zapłaciło karę!! i co pewnie chcą drugą kiedy wy otworzycie ten basen do jasnej ciasnej przychodzisz o 19 na ten w 10 -"nie mamy już numerków" i harmider się robi normalnie jak na tą łomże się patrze to nóż w kieszeni sie otwiera na tych wszystkich śmiesznych ludzi, władz!! matko sami robicie z łomży wiochę noto proszę bardzo sami chcieliście to macie . i przychodzi niedziela sobota cala lomza w ZAMBROWIE na basenie czemu bo jest czysty przejrzysty przyjemny a nie ten syf co w lomzy ciemna terakota by nie było widać brudu:P taka prawda i nie kasujcie moich tematów bo co bo mówię prawdę ze mamy Hu*ow nie polityków którzy dbają(niby) hahahahaha o łomże??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: basen |
prawda.i żeby lodowiska nie bylo... to jakas żałosna komedia.popieram! karoLEK
|
|
Ale wy ludzie jesteście żałośni juz nawet kafelki wam przeszkadzają. Jak ci sie nie podoba to się wyprowadź albo se jeździj do Zambrowa bo tam kafelki jaśniejsze pfff
|
|
hmm.... ,,alwaro" wielka irytacja z powodu braku miejsc na basenie... gdyby był on taki brudny i beznadziejny jak o tu przedstawiasz świeciłby pustkami. Więc zastanów się co mówisz
|
|
jak Ci mowie kurde ze brud to syf a tam lomzyniakom to wsio ryba czego oczy nie widza temu serce nie żal
|
|
Ciekawi mnie po co w takim razie próbowałeś się tam dostać??
|
|
gdzie? pływałem kurde lubię pływać i se normalnie pływałem chyba poto jest basen a nie kurw* by wyławiać jakies kudły moherów
|
|
heh może naucz się pływać z głową pod wodą ;D a te kudły to się zastanów czy aby przypadkiem nie wydostały się one z Twoich majtek
|
|
matko jesteś taka tępa czy co a jak inaczej bym zobaczył te włosy gdybym nie miał głowy w wodzie?? proszę skończ bo pierdo*isz głupoty i sama wiesz ze to bzdury pozdrawiam :) a może tak Cie to boli ponieważ to akurat były twoje włoski nie wnikam skąd takę kępy Ci leco ale mogę się domyślać
|
|
hehe czyli trafiłam.. prawda boli coo ;p ( na marginesie: pisałeś że widziałeś jak wyławiają, nie jak pływają czyli głowa nie pod a nad wodą więc to chyba Ty jesteś tępy) PS. z jakiej wioski z pod Łomży pochodzisz?
|
|
pod tępa jednak jesteś mam cos takiego jak okulary i wyobraź se po to są by widzieć i pod wodą
|
|
nie rozumiesz moich słów... wcale mnie to nie dziwi zbyt wysoki poziom dla Ciebie :)) Majtki też masz? Podejrzewam że zwykłe kąpielówki nie bokserki bo te drugie dobrze wyglądają jedynie u facetów, którzy mają sie czym pochwalić :) Zapewne znowu nie zrozumiałeś :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |