Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego?? |
*Dlaczego słońce przyciemnia skórę, a rozjaśnia włosy? *Dlaczego kobiety nie mogą umalować oczu z zamkniętymi ustami? *Dlaczego nie ma takich tytułów w gazetach: "Wróżka wygrała w totka"? *Dlaczego, żeby skończyć prace w Windowsach, trzeba nacisnąć na "Start"? *Dlaczego sok cytrynowy jest robiony z koncentratu, a płyn do mycia naczyń z prawdziwej cytryny? *Dlaczego nie ma pokarmu dla kotów o smaku myszy? *Dlaczego Noe nie zabił tych 2 komarów? *Po co sterylizowana jest igła przy wykonaniu kary śmierci przez zastrzyk? *Dlaczego samoloty nie są robione z tego samego materiału co czarne skrzynki? *Skoro do teflonu się nic nie przykleja, to jak przyklejono teflon do patelni? *Dlaczego kamikadze nakładają kaski? *Jaki jest synonim słowa "synonim"? *Skoro Superman jest taki mądry, to dlaczego zakłada majtki na spodnie? *Dlaczego w lodówce jest światło, a w zamrażalniku nie? *Kaczor Donald zawsze chodzi bez dolnej części garderoby, dlaczego wiec jeżeli wychodzi spod prysznica to jest zakryty ręcznikiem? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego?? |
A dlaczego mężczyzna nazwany jest mężczyzna a nie kobietą??? Gdybym się zajęła znalezieniem odpowiedziami na te pytania, to życia by mi zabrakło=) Podrawiam i nie zastanawiam się dlaczego=)
|
|
pomyłka: znalezieniem odpowiedzi=)* Pozdrawiam po raz 2=)
|
|
Ryskago, prawie na wszystkie pytania znam odpowiedź, są banalnie proste :], ale nie chce mi się rozpisywać... Nie żartuję! :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
dlaczego?dlatego!:) bEz3! waryniak
|
|
a Czy W Beczce Śmiechu Zakiszę Ogórki? Tak to bywa,wiatru nie ma krzak się kiwa
|
|
Benia, ależ oczywiście, że nie ;] PS. Jak tam śledziowo? ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Jest lato. Słonko mocniej przygrzewa, rozjaśniając włosy me - nie dziw się zatem, że kwestia obecności światła w zamrażalniku jest mi caaaałkowicie obca...:))
|
|
hehe
|
|
Ryskago a nie za duzo tego słońca było ostatnio na twoją biedną głowę?? :)))))))))))))))) Pozdrawiam serdecznie :))
|
|
:) Słońca nigdy nie-za-wiele! Jest dla mnie jak...powietrze... Pozdrowienia :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |