Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Festiwal Polskiej Muzyki Tanecznej |
Wybiera się ktoś z Łomży na ten festiwal do Ostródy????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Festiwal Polskiej Muzyki Tanecznej |
Czy Ty się w ogóle orientujesz kto tam gra? Wątpie czy ktoś się skusi... No chyba, że ktoś jest fanem Disco Polo. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Po co wyjeżdżać ? U nas też jest równie koszmarnie. Podobno w niedzielę na Muszli Koncertowej będzie nasza Wielka Gwiazda Edytta Górniak. hehhehe
|
|
Może będzie tak dobra i NIE zaśpiewa Wam Mazurka Dąbrowskiego...:))
|
|
annamira z całym szacunkiem dla Ciebie - czy uważasz, że Edyta Górniak nie ma głosu, że nie ma talentu ? Ciekawe jak Ty byś się czuła gdyby dziennikarze włazili Ci do łóżka z aparatem ... mało tego ...pchali się do szpitala w momencie tak ważnym jak narodziny dziecka
|
|
Ale jesteście okropni !! Tak drwić z naszej kochanej CISOWIAAAAAAAAAAAANKI :)))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Co ma głos i talent do fotografowania i pchania się do szpitala? Mam prawo do wyrażenia swojego zdania: uważam jej "twórczość" za równie nieciekawą jak dosco-polo.
|
|
*disco-polo
|
|
A co wy chcecie od Górniak? Bardzo ładnie śpiewa. A co do tego Hymnu, to to nie jest tak łatwo śpiewać na żywo przed tak dużą publiką. Napewno bardzo się stresowała. Powinniście się cieszyć, że taka artystka w ogóle chce przyjechać do takiej dziury jak Łomża. Gdyby nie jej pochodzenie, to tyle byście Ją widzieli... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Łomża to dziura? No proszę, przeszliśmy od disco-polo przez Górniak do kwestii oceny naszego miasta. Ja tak nie uważam. A artystka napewno nie przyjedzie do naszego miasta za darmo. Dostanie gaże, to będzie śpiewała nawet Happy Birthday Mr President... Kwasniewskiemu...
|
|
Lubie Górniak - głos ma nietuzinkowy i taki power że hej! Niemniej jednak uważam, że w hymnie przesadziła z tzw. "udziwnieniami", które w gruncie rzeczy dobrze jej wychodzą, ale co za dużo to niezdrowo...
|
|
annamira może Ty pokażesz co potrafisz i wykażesz się siłą głosu chociażby na strzelnicy przy ognisku harcerskim :P chętnie posłucham ... okazja będzie ku temu już wkrótce bo powiem w tajemnicy że obóz na strzelnicy odwiedzą Anki podczas swojego zlotu 26 lipca :) pozdrawiam Krzysztof
|
|
Podejrzewam, że zlot "Anek" jest tajemnicą poliszynela :)) A co do siły głosu - wykazuję inną siłę, więc nie muszę niczego udowadniać śpiewając.
|
|
Ok czyli ustaliliśmy pewne kwestie : 1. nie przepadasz za Górniakową 2. ja cenię ją sobie za to, że ma (jak to powiedziała Rysia) nietuzinkowy głos 3. masz w sobie siłę ( ona ma siłę ....... piosenka aż mi się ciśnie na usta) 4. wracając do tematu - mnie nie będzie w Ostródzie 5. odbiegając ponownie od tematu - będę za to na strzelnicy :) Pozdrawiam
|
|
Fakt: 1. Od Górniakowej wolę zespół IRA :)) 2. nietuzinkowa skala głosu to może i fakt ale i sporo "pomyłek" przy doborze repertuaru, ale każda potwora znajdzie swojego amatora 3. piosenkę zostawie bez komentarza 4. mnie też nie będzie w Ostródzie 5. na strzelnicy będę i ja, ale na szczeście naszej Gwiazdy nie będzie.
|
|
Autor: annamira (80.240.166.---) "ale każda potwora znajdzie swojego amatora" - znalazła i to z Łomży i dlatego będzie śpiewała dla Łomżyniaków "na strzelnicy będę i ja, ale na szczeście naszej Gwiazdy nie będzie". O której godzinie będzie Twój koncert na strzelnicy? Pozdrowienia.
|
|
Kto będzie na strzelnicy niechaj wystrzela kogo trzeba - patrz: wątek "Obóz harcerski i sąsiedztwo" - i tym sposobem rozwiąże się problem "agresywnych filantropów". A z piosenek Górniakowej to lubię słyszeć "Jak najdalej" i szczerze mówiąc lata mi i powiewa, czy jest to gatunek ambitny, czy też nie...:P
|
|
w punktach odpowiadałam na wypowiedź Vlada, sugeruję przeczytanie wypowiedzi jeszcze raz Maćku.
|
|
annamira me szare oczęta mimo wielkich starań nie były wczoraj w stanie wypatrzeć Cię w tłumie na strzelnicy :) a może byłaś i ja Ciebie nie widziałem .... ? ;)
|
|
Czy szare oczęta pełnią na Strzelnicy patrol obywatelski?
|
|
Skoro były tłumy, to jedynie możnaby poznać po... niepełnosprawnym "jajniku". No, ale jak już wszyscy wiemy Anna takowego nie posiada...:)
|
|
szare oczęta wraz z ich właścicielem często tam bywają ;)
|
|
To dobrze. Pobyt na świezym powietrzu sprzyja jasności myslenia hehe :)))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
O! Widzę, że perspektywa nadchodzącego łikędu wszystkim rozjaśniła liczka...:)) I tak trzymać!
|
|
Ryskago, Ty się weź w końcu za robotę! :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
No dobrze juz dobrze..:) Ale i Ty się weź zamiast co chwila na forum włazić... :P
|
|
A tam zaraz włazić, przychodzą mi na maila wszystkie odpowiedzi ;D Wracam do pracy ;] -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Ciiiiiii... (założę się, że i tak Markacyk zaraz tu wejdzie sprawdzić, czy co nie przyszło, ale się nie wpisze, o nie...:)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |