Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mydlarnia Łomżyńska |
Piszcie co sądzicie na temat tego sklepu? Ja osobiście jestem zwolenniczką kosmetyków naturalnych i w 100 % polecam ten sklep ! :) Lesia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mydlarnia Łomżyńska |
ŚWINSTWO!!
|
|
BYŁEŚ czy tylko pierd**isz głupoty ? Lesia
|
|
Byłem,a Ty tylko pier..lisz?
|
|
Kupiłeś czy tylko wdychałeś cudne zapachy ? Ja zapytałam jak wam się podoba i co sądzicie. Czytając Twą odpowiedź mogę być pewna że nawet nie wiesz co i jak z tym sklepem !! Lesia
|
|
A gdzie to jest?
|
|
na Krótkiej niedaleko weterynarza Lesia
|
|
To chyba jakiś nowy??
|
|
Nowy,ale nic ciekawego.
|
|
nic ciekawego to prawda- ceny kosmos
|
|
lesia, znasz dokładny adres?
|
|
Ja tam wolę trzy naturalne zapachy z ...
|
|
z du.pa
|
|
Jutro się przejdę i zobaczę;-)
|
|
Nie ma to jak prymitywna reklama na 4lomza, nie chciało się nabić wcześniej paru postów dla zmyły co Lesia89?
|
|
Jest bardzo łomżyńska
|
|
A ja bardzo polecam mydlarnię, a ceny no fakt nie są najniższe jeżeli chodzi w ogóle o kosmetyki ale jeżeli chodzi o kosmetyki takiej jakości to ceny są przystępne i to bardzo, bardzo polecam i super opcja to kosze, które można dać w prezencie z dodatkowo wyhaftowanym z dedykacją imienną ręcznikiem. Bardzo polecam szczególnie dla pań, które lubią odrobinę luksusu tylko dla siebie.
|
|
słyszałam tylko że ceny wygórowane i że... sympatyczna pani tam stoi (*)(*) :)
|
|
odradzam wszystkim zakupy w tym sklepie !!!! ostro tam śmierdzi, przed wejściem radziłbym zaszczepić się przeciwko WZW i Tężcowi,
|
|
Do MR.Y Przykro mi, że w naszym mieście mieszka tyle wieśniaków takich jak Ty. Jeśli woń czekolady, malinowych kul do kąpieli i owocowych mydeł jest dla Ciebie smrodem to pewnie używasz gównianych perfum. Masz świetny gust. Sklep nie jest najtańszy z kilku powodów. Mały sklepik musi się utrzymać. W pobliżu są dwie drogerie, gdzie żel kosztuje 6 zł, a w mydlarni 13. Tyle, żę ten za 6 starcza na pięć umyć a ten za 13 na 30. Jeśli ktoś nie był i nie widział niech nie wydaje opinii. Zapraszam na stronę internetową www.staramydlarnia.pl tam proszę porównać jak bardzo różnią się ceny z łomżyńskiego sklepiku od cen produktów wystawionych w internecie.
|
|
S CZEGO TE MYDLA ROBIA ?
|
|
Autor: Lesia89 (---.elomza.pl) Data: 09-02-11 20:30 Piszcie co sądzicie na temat tego sklepu? Ja osobiście jestem zwolenniczką kosmetyków naturalnych i w 100 % polecam ten sklep ! :)dlatego założyłam konto specialnie po to żeby wam o tym napisać i zrobić troszkę reklamy ku radośći szefa. Loala to też ja bo w razie braku odzewu to sama z sobą popiszę i też będzie ok. Michalina dobre mydło można z psa zrobić, ale te nasze to chyba chińskie jakieś. Lesia
|
|
Samochody mydlicie?
|
|
Do Kaśak2 Przykro mi, że w naszym mieście mieszka tyle Dziadów takich jak Ty. Wykorzystujesz forum dla reklamy bo nie stać cie 13 zł na baner reklamowy. lub na ulotki za 3 grosze z drukarni, za 5 gr już z kolportażem z Poczty Polskiej. ciekawe czy pracownik tez ma najwyższe wynagrodzenie bo przecież ten sklep jest ," NAJ "znając życie najniższa krajowa. SPIEPRZAJ DZIADU!!!!! ps. nie wysilaj sie z odpowiedzią bo nie dyskutuje z debilami
|
|
słaba żydowska reklama :D
|
|
Założyłam posta tylko i wyłącznie po to żeby się zapytać co sadzicie a nie żebyście dawali durne komentarze. Swoją drogą to nie PSEUDO REKLAMA czy coś tego typu bo właścicieli stać na pewno na normalną reklamę a taka była chociaż by w radiu ... Miłego dnia dla wszystkich NORMALNYCH forumowiczów :) Lesia
|
|
to nie podbijaj tematu jak nie reklama
|
|
nawet jesli reklama to co? Wy wszystko dziady byscie chcieli za damro, jak wam szkoda wydac 13zl na mydlo to myc dupy w kaluzach po deszczu! Ja mam mydlo w olynie z mydlarni juz 3 miesiace i zuzylam polowe a te gowno z rossmana za 6zl niecaly miesiac starcza no i smierdzi, a te przynajmniej jest z naturalnych skladnikow, ja szczerze polecam sama juz nie raz bralam stamtad prezenty pakowane w koszach z iminnymi recznikami i jestem zadowolona, a i osoby obdarowywane takimi prezentami tez sie ciesza, wiec jak Wam szkoda, to po dzisiejszym sloncu troche sniegu w kaluze sie roztopi to lapcie myjki i lecie szorowac dupska za darmoche
|
|
jak wam szkoda wydac 13zl szkoda wydać 30 zł na reklamę?
|
|
Samochody mydlicie? O to Lesia???
|
|
Słaba ta reklama w mediach, skoro ja dowiaduję się o czymś takim z forum.
|
|
30zl powiadasz? A gdzie tyle za reklame biora? Na stronce 4lomza 200zl za tydzien wyswietlania, w radiu Esce 500zl za 40 emisji a te 3 dychy to gdzie? W gazecie ktorych nikt nie czyta? Wedlug mnie to ja nie widze problemu w reklamowaniu sie na forum, no chyba, ze ktos fikcyjnie zaklada konto ale ja to bym smialo napisala ze swojego publicznego konta ze zapraszam tu i tam... ale wam to i tak nic nie pasuje internetowe trutnie
|
|
najlepsze to i tak za niemca były, takim to byś se dupalsko wyszorowała z pryszczy
|
|
Istnieje pewna prawidłowość na tym forum. Wszyscy którzy szukają tutaj taniej reklamy bardzo szybciutko upadają albo są na najlepszej drodze do tego. Kebab przy biedronce, złoty smok i wiele wiele innych już zapomnianych interesików.
|
|
Skąd w was tyle nienawiści? Skąd wiecie, że właściciel w ten sposób chciał zrobić sobie reklamę? Może to jakiś "dobry" znajomy. Zresztą, po co ciągnąć temat? Czy to ma jakiś sens? Dajcie ludziom żyć!
|
|
Dokladnie dosyc czesto znajomi, badz znajomi znajomych wlascicieli zakladaja tematy. No wiecie ale gdyby moj znajomy otwieral jakis interes to sama chcialabym zaczerpnac opinii od kogos obcego na dany temat, bo wiadomo swoj zawsze swoje chwalil bedzie. Lanek nie wszystko upada przez reklame w nieodpowiednim miejscu, glownym chyba powodem jest nieprawidlowe funkcjonowanie tych, ze dzialnosci. ile to razy byly tu niemile wypowiedzi na temat 4 por roku, a lokal mimo wszystko cieszy sie powodzeniem? Jak dla mnie mydelka z lepszej polki sa jak najbardziej OK. Jak kogos nie stac to zwsze moz ekupic w biedronce zwykle mydlo, ale niech nie podklada swin pod czyjs interes gdzie sa rzeczy innego i lepszego typu.
|
|
Co do reklamy: za 30 zeta to nawet w tych nieczytanych gazetach się nie da. A sklepik istnieje przynajmniej od sierpnia, bo pod koniec sierpnia robiłam tam pierwsze zakupy i raz na jakiś czas wpadam tam po jakiś drobiazg. Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
kto podbije ten cwel
|
|
jestem cwelem h0jowe forum
|
|
I co z tą mydlarnią szorują jeszcze?
|
|
Też lubię naturalne kosmetyki. Chociaż tej mydlarni jeszcze nie odwiedzałam. Polecam stronę biochemia urody- naturalne kosmetyki do pielegnacji kosztuja groszę a po prostu rewelacja! Od tej pory rzadko odwiedzam drogerie a efekty cudowne i wiem, że nie faszeruję się chemią, która jest w wiekszości kosmetyków produkowanych masowo.
|
|
Już jej nie ma "Dziwny jest ten świat"
|
|
Szkoda fajną pianę dziewczyny robiły.
|
|
Szkoda fajną pianę dziewczyny robiły.
|
|
mydlarni nie ma juz od kwietnia zeszlego roku, wiec w pore sie obejzeliscie
|
|
Ooo szkoda bo ja nawet nie wiedziałam, że była (a zamawiam w necie).
|
|
A moim zdaniem bardzo fajny sklep, lubiłam do niego chodzić. W niektórych drogeriach wadziłam podobne produkty, ale niestety już nie ma takiego wyboru jak tam.
|
|
Podobno do holywood się przenieśli
|
|
Naturale kosmetyki są teraz na ul. Farnej (koło ławeczki Hanki Bielickiej).
|
|
Rewelacyjny sklep na ul. Farnej, firma ORGANIQUE :)
|
|
Na Farnej? A czy ktoś tam był? Co tam jest dokładnie? Warto się przejść?
|
|
Tak warto się przejść, jak już napisałam wcześniej jest to firma ORGANIQUE, kosmetyki naturalne :) mydełka, kosze prezentów, kule do kąpieli, peelingi, maski, balsamy itp
|
|
Maj88 zapomniałaś wspomnieć o cenach. von chrupka
|
|
No ceny nie są niskie ale raz na jakiś czas można sobie pozwolić na takie cudeńka :)
|
|
W zasadzie to nie wiem jakie będą tam ceny, bo byłam tam w tam tym tygodniu jak sklep szykował się do otwarcia, ale znam ta firmę organique i wiem że kosmetyki tej marki są drogie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |