Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nocleg w łomży help |
potrzebuje noclegu w Łomży dla 20-30 osób macie jakieś pomysły bursy odpadają poniewaz tam w wakcje są dyżury ;/ i czego to czytasz maślaku :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nocleg w łomży help |
Najciekawsze z tego twojego postu jest to: >>i czego to czytasz maślaku :)<< Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
tu proponuje sprawdzić, może Zbyszko w Nowogrodzie albo coś bliżej http://www.4lomza.pl/index.php?k=110
|
|
Hotel w bazie PKS-u, słyszałem że najtaniej w Łomży i całkiem dobre warunki :)
|
|
Ciekawe jest i czego to czytasz maślaku :) natomiast jesli autor jest poważny to jednym z rozwiazan moze byc akademik WSA. Andy
|
|
Proponuję nocleg w Kompleksie Agroturystycznym "OLSZYNKA" 14 km od Łomży. Świetne warunki i niezbyt drogo i wiele atrakcji. Opis na stronce http://www.robin.4lomza.pl/index.php?k=99 Zybi
|
|
Ja bym polecał bardziej inny środek nocowania w Łomży :) >Namiot >Jedzenie >Stara Łomża >zapałki >i dobre towarzycho Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
Mogę przyjąć jedną, dwie panie pod dach. Reszta może się rozłożyć (bez skojarzeń) w ogródku pod blokiem w namiocie ;D;D:D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
niestety poza łomżą nie pasuje jest to obóz treningowy a org szuka miejsca mam numer jeszcze do bursy katolickiej ale ksiadz nie odbiera ;/ i czego to czytasz maślaku :)
|
|
Dzień Dobry |
Nie odbiera z dworca. A szkoda. :-)
|
|
Re: Dzień Dobry |
Tiaaa, pewnie jeszcze by chcieli, żeby ksiundz jegomość bagaże za nich z dworca taszczył... Leniuchy!
|
|
Bursy mają dyżury ale można tam załatwić zakwaterowanie. Jest jeszcze hotel na stadionie. Może w szkole w Piątnicy albo w bursie w Marianowie? A Nowogród jest 15 minut jazdy empekiem od Łomży. To jak w mieście.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |