piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sklep 50sport

Witam ostrzegam przed kupowaniem w tym sklepie butów,ponieważ chcąc oddac je na reklamacje napewno nie zostanie uznana przez p.Kwiatkowskiego.Bujam sie juz z butami okolo 2 miesiecy wysyłam odmowe ze sie nie zgadzam z tego pana opinia a on uparcie odsyla mi buty i wypisuje bzdury.Zanim kupicie tam buty zastanowcie sie ja juz tego błędu nie popełnie.Nigdy nie mialam problemów z reklamowaniem obuwia ale przez ten sklep zmienilam zdanie:(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sklep 50sport

i tylko po to konto zalozylas?

ta zeby ostrzec innych przed glupoto

Sylwusia,z Twojej wypowiedzi wynika ,że Ty słyniesz z tych reklamacji. Szukasz picy po policy i gościu Cię olał.

nie mam ochoty wysluchiwac glupot na swoj temat nie wiesz o co chodzi to po co komentujesz innych

Autor: sylwusia05 (---.elomza.pl)
Data: 07-02-11 11:53

ta zeby ostrzec innych przed glupoto

Dzięki za ostrzeżenie przed GŁUPOTO

wiedzialam ze tu kretynow spotkam na tym forum zawsze sie jakis znajdzie no i wypadlo na ciebie chciales zablysnąć ale ci sie nie udało chyba co

paszła won.

............he

Ty myslisz,że kupisz raz w życiu buty,a potem przez całe życie będziesz ich reklamowała .żeby co parę miesięcy w nowych chodzić?

nie obrażaj ludzi to po pierwsze skoro wiedziałaś że tacy tu kretyni to po kiego tu sie wypowiadasz ,po drugie jaka cena taka jakość nie oczekuj cudów a po trzecie zakup sobie słownik ortograficzny dziewczyno ...chociaż wątpię żeby to cokolwiek pomogło....

duvall ,dzięki za poparcie.

tak

a Ty francuzka nie w robocie?

Jeśli nie przegięłaś to dodam, że może pomóc PIH na Księcia Janusza , w dawnej Telekomunikacji. Mnie pomogli.

ciekawe czemu ciągle tam do pracy poszukują? hhehe

sylwusia05 i dobrze, musimy się ostrzegać przed takimi sklepikami, bo to przez nich jeszcze veneda nie urosła

kobiecyinstynkt a w tym PIH to coś trzeba płacić ??

Moim zdaniem jeśli kupuję się obuwie dużo taniej niż normalnie to też trzeba się zastanowić nad jakością takiego towaru i jak się coś stanie to nie marudzić. Bo jeśli chciało się coś z dobrym serwisem gwarancyjnym to było te obuwie kupić w sklepie firmowym za dwa razy większą cene.

kupuje tam buty zawsze jest ok.. Moj brat kupil miesiac temu tam buty i po dwoch tygodniach oddal na reklamacje(zaczely sie rozklejac). Reklamacje od razu przyjeto bez problemu, jeszcze ladnie przeprosili..;)

Moim zdaniem i wedlug mnie, są pewne niedociągniecia.

Ja Ci w Dupę, Ty mi Loda...

ty jesteś głupota uważam , że to porządny sklep

Kałmian

pewnie dziewczynka z fochem przyszła zaczęła sie rzucać to odpowiednio ją potraktowali...

kałmian znowu jesteś pijany

Moim zdaniem jeśli kupuję się obuwie dużo taniej niż normalnie to też trzeba się zastanowić nad jakością takiego towaru i jak się coś stanie to nie marudzić. Bo jeśli chciało się coś z dobrym serwisem gwarancyjnym to było te obuwie kupić w sklepie firmowym za dwa razy większą cene.

Po pierwsze to nie jest żadne CTO gdzie obuwie jest za grosze, a jakość mówi sama przez się, tylko sklep z oryginalnymi na ''pozór''rzeczami, a co z tym idzie również nie za tanimi. Jasimar nie wiem gdzie kupisz buty oryginalne tanio(no chyba że na promocji).

wiele razy bylem w trym sklepie/ np spodnie MArlboro normalnie kosztuja w sklepie 500(!!!!) zl a atam przecena do 150. juz pomijam fakt jak przeplacamy w sklepach gdzie te spodnie byly po 500. takze warto ale nie ma co liczyc ze bedzie jakas gwarancja.

swoja droga nie wiem czy to nie jest swojego rodzaju outlet ten sklep 50sport. a z tego co mi wiadomo w sklepach outlet w warszawie chyba nie ma gwarancji na buty, ale moge sie mylic

pozdrawiam !

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

tak to jest sklep typu outlet
czyli kocówki kolekcji pojedyncze paty np.butów
a co do reklamacji to powinna być

a miał być kolekcjoner............

ej jak gifa wstawic na forum ??

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

jeżeli chodzi o ten sklep to faktycznie to jest outlet. a gwarancja jest jak w kazdym innym sklepie na towar zakupiony nawet w cenach promocyjnych na dwa lata. więc dziewczyno jeśli byłaś nienagannie kulturalna mozesz udać się do miłych Pan z PIH-u a może coś wskurasz;)

pozdrawiam

Dziękuje za zrozumienie, bo patrzę że nielicznych na to stać..Chciałam tylko ostrzec przed zakupem jakiegokolwiek asortymentu w tym sklepie... Jeśli ktoś uważa,że towar, który tam mają jest dobrej jakości i są zadowoleni to niech nadal tam kupują nikt im przecież nie broni..Robią to na własną odpowiedzialność..Ja się chciałam z Wami tylko podzielić tym co mnie spotkało, ponieważ uważam że powinniśmy się przestrzegać przed takiego typu sklepami...a jeśli ktoś nie zna sytuacji to niech się nie wypowiada w sposób nie miły na temat,o których nie ma pojęcia.. pozdrawiam

a ja się cieszę, żem został poinformowany i ****

jestem klientem tego sklepu, zdarzyło mi się reklamować obuwie i została ona uznana. I wymieniłem na nowe:)

i z tego co wiem, to nie sklep ocenia czy na rzecz zostanie uznana reklamacja czy nie, tylko zostają wysyłane i zajmuje się tym rzeczoznawca.

skoro otrzymujesz odpowiedz negatywna to najwidoczniej tak jest, a jeśli Cię to nie satysfakcjonuje to skorzystaj z usług rzecznika, wtedy bedzięsz miała podstawę twierdzić, że reklamacja została źle rozpatrzona.

życzę powodzenia !:)

może Ty nie jesteś klientem tylko pracownikiem, a ten rzeczoznawca to szklaną kule ma, że wie jak powstało uszkodzenie ? wiadomo że zawsze kombinują

Dokładnie Czesio zgodzę się z Tobą, ponieważ odsyłasz reklamacje i podajesz co jest uszkodzone, a Oni odsyłają i nawet na to jest uszkodzone nie zwracają uwagi tylko na co innego co w ogóle nie było przedmiotem sprawy...Więc się pytam w ogóle po co te reklamacje i mydlenie oczu ludziom?! A nawiązując do Ciebie yahoooo do chyba masz ogromne szczęście skoro tak postąpili albo usterka była już tak widoczna, że niestety nie mieli wyjścia.. Ale dziękuję za radę na pewno skorzystam!!! I żeby było ciekawie, a ludzie mieli co robić to specjalnie dla Ciebie napisze na forum jak mi poszło:) Ja również pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org