piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cwaniaczek

W programie, którego gospodarzem jest Krzysztof Ibisz startuje kilka rodzin z całej Polski, którzy na żywo mają przekonać widzów, że to im należy się wygrana. Głosowanie odbywa się za pomocą sms-ów. W niedzielnym programie rodzina z Łomży o pieniądze rywalizowała z rodzinami z Lubienia, Dębska i Rakowca.
Program wygrał pan Henryk z Łomży. To lekarz, który wygrane pieniądze chce przeznaczyć na pomoc chorym Kubie i Adrianowi z Łomży. Cierpią oni na rzadką chorobę o nazwie pęcherzyca.
....................................................................................................

Bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Redaktor niech zapyta rodziców chłopców zanim napisze jakąś bzdurę !!!!!!!!!

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cwaniaczek

ktoś -coś chyba ten durny post zakładasz z nudów albo zzazdrości .Oglądałeś program ? Widziałeś chłopaków ? Jak nie to nie wypowiadaj się i nie obrażaj innych.

Proszę administratora portalu (jak jest) o usunięcie tego dennego postu .

SŁUCHAJ TO NIE TWÓJ BIZNES NA CO ON PRZEZNACZY TĄ WYGRANĄ TO JEST JEGO KASA I KROPKA PAMIĘTAJ O MAJU.

areczek25

ktoś-coś, nie do końca rozumiem o co Ci chodzi, bo jeżeli masz wątpliwości co do choroby tych chłopców do odwiedź tą stronę http://www.manczak.republika.pl

slm

slm

Znam tę stronę bardzo dobrze i wątpliwości co do choroby tych dzieci nie mam .

Chodzi mi tylko o zwykłą ludzką uczciwość.

Ja głosowałem na chore dzieci a n ie na konowała , pan doktor zapomniał że to dzięki tym chłopcom wygrał :(

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

"Niech się święci 1 MAJA :):):):)

22 Lipca Świętem Narodowym :):):):)"

Sztama z Mietkiem?

Mam pytanie ktoś coś masz dzieci ? Jak uraziłem to sory!

ktoś-coś OK. Rozumiem, że w takim razie masz zarzuty do Pana Henryka. Nie mam wiedzy co do podziału tych pieniędzy, więc nie wypowiadam się, ale z Twojego postu rozumiem, że Pan Henryk zachował się nie tak. Czy o to chodzi?
Oczywiście ja i moja rodzina również głosowalismy ze względu na DZIECI.

slm

od samego początku wiedzialem ze wygra z lomży jak obejrzalem ich prezentacje, odrazu wiedzialem ze wszyscy pojdą na litość, zobaczą dzieci i nagle serce wszystkich ruszy. Nie mam nic przeciwko zeby pieniadze poszly na te dzieci , ale wiadomo ze to była wtyka i wszystko było dobrze przygotowane od samego początku.Jestem oburzony. I te smutne miny by jeszcze wiecej zdobyc głosów. Zdecydowanie wolałem by pieniadze 333 tys trafily do rodziny z chorobą białaczki i innych ich chorób.

Najlepsze jest to, że niby rodziny nie wiedzą, że ich wybrali, a potem takie zdziwienie i radość :D

To jest telewizja, tak samo bawi mnie to w jaka to melodia gdzie niby w tym samym momencie co odbywa się program, śpiewa jakaś gwiazda co jest bzduro bo wszystko kręcone jest na jednej scenie a prowadzący gada do nieobecnej gwiazdy. Tak jak i tu wszystko jest wyreżyserowane. Mnie ciekawi jaki procent z tych smsów idzie do grających a nie do telewizji z 5-10%? Dlatego nie biorę udziału w tego typu programach, konkursy sms to tylko nabijanie mamony firmom prowadzące te konkursy. Lepije już zagrać w lottka chociaż i jego pewny nie jestem( czy nie jest ukartowany )

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org