Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bomba w jeziorku |
Był ktoś wczoraj do końca?? jak to się skończyło??Bo my z kolegami wyjechalismy jak wszystkich ewakuowali i przyjechala straz,policja i pogotowie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bomba w jeziorku |
Teraz wszedzie se jaja robio tak samo jak w mojej szkole . Ale ciekawe kto się kryje pod nickem adac6 :P może ( ... ) :)
|
|
Jak widać forumowicze baaaardzo lubią Jeziorko. Osobiście wolałbym żeby ta bomba tam była i po tym jak już wsyztkich usunięto wybuchła, a w miejscu dyskoteki powsatło to co powinno tam być czyli stodoła i pole!!
|
|
Żeby nie była lubiana nie byłoby tam się tylu bawiących :P:P teraz na jeziorko sprzęt obowiązkowy:Brony dla samoobrony :D Tak to bywa,wiatru nie ma krzak się kiwa
|
|
Jeziorko jest takim miejscem gdzie prawdziwe buraki, "chamy" i ludzie hehe granatem od pluga oderwani moge sie posmiac z samyhc siebie wiec tylko zwykle pospulstwo uczeszcza na tego typu "zabawy"
|
|
a prawda jest taka ze większośc z was nigdy tam nie była a slyszeliscie tylko jakies plotki...
|
|
A kolega to sie pewnie bawi słuchajac koncertów Chopina w Łazienkach,czy tez raczej słonik po uchu przejechał i siedzimy w domku przed telewizorkiem i udajemy ze sie na rapie znamy.
|
|
Sorki adac6,wiechałes z tekstem,pisałem oczywiscie do antysemitex
|
|
Jestem pod wrażeniem poziomu dyskusji... łomżyńskiej elyty. Cóż, jacy dyskutanci, taki poziom.
|
|
to byla zorganizowana akcja bin ladena
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |