Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czerniawski: popełniłem błąd |
Na starcie taki błąd??? Faktycznie słowa wypowiedziane brzmiały dość dziwnie. Ale jak takie sceny się dzieją to nei dziwmy się że nie ma roboty dla tych którzy nie znają np. prezydenta albo dużego inwestora z łomży
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czerniawski: popełniłem błąd |
Większy błąd popełnili jego wyborcy. :: die Zeitgeist ::
|
|
Znowu w mediach głośno o Łomży Rodzina Czerniawski jak Rodzina Soprano... Ludzie lewicy w Łomży i ich KARTA ZASAD ETYCZNYCH http://www.4lomza.pl/forum/list.php?f=1&collapse=1 znasz tego linka 3 4 dni temu to było świeże
|
|
Największym błędem jest chyba to, że tego człowieka wybrali. Nie wiem jakim cudem się dostał i nie chcę tego tematu głębiej komentować, ale co tu dużo mówić, skoro miałby coś zrobić dla miasta i swoich wyborców to z pewnością by nie zaczął od obsadzania na stanowiskach swojej rodzinki, a w ogóle jak można wziąść na swego doradcę byłego prezydenta Łomży, który jest obecnie dla miasta kryminalistą bez wyroku, bo sprawa jest w toku, a ludzie wiedzą gdzie był błąd i również nie trzeba tego komentować. Jedno wielkie bagno. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
On zaczyna od wdrażania programu "Rodzina na swoim"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |