Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kobieta |
To jest zagadka. :)) Gdzie poznam normalną kobietę ? zulugula
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kobieta |
dużo jest takich miejsc ;p
|
|
poważnie? chyba nie masz na myśli dysco? zulugula
|
|
ty w yam Caffe masz fajne laski tzw. blacharki i kosiarki na kase
|
|
i lodołamacze
|
|
a ty kawaler, rozwodnik czy wdowiec...?
|
|
Szukaj w bibliotece nie w rynsztoku.
|
|
O własnie bilblioteka-dawno nie wypożyczyłem książki :)) To chyba dobry pomysł. zulugula
|
|
green a ty kawaler, rozwodnik czy wdowiec... stanu wolnego. widzę zainteresowanie :) zulugula
|
|
a ile masz lat? zawód wyuczony? imię? (jeśli te pyt.za bardzo ingerują w twoją prywatność - nie musisz na wszystkie odp ;) ale chociaż na jedno..;))
|
|
w Kolnie hehe
|
|
Niema normalnych kobiet . Wszystkie baby to ch...je tyle że z cyckami :):):):):):):):):) No ale pomijając 2 z tego forum :):):):):):):):P)): Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ja to u siebie na domówce brata poznałem :P
|
|
ktoś-coś dobre ;D Napewno coś w tym jest ;)
|
|
Jest jest i to sporo .:):) No ale 2 z tego forum są wyjątkowe :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
wystarczy wyjść na spacer, pochodzić trochę po tej łomży, napewno samotne się kręcą gdzieś ;) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
ktoś-coś możliwe ze 2 z tego forum są wyjątkowe..;)
|
|
POD GRUSZĄ PRZESIADUJE SZRAMA IDŻ DO NIEJ areczek25
|
|
green wyższe :) podaj gg to porozmawiamy :) zulugula
|
|
co masz wyższe ? zawód wyuczony, imię czy lata ? :)
|
|
kobieta jak kobieta, gorzej znalezc normalnego faceta tez mam z tym problem
|
|
popieram sami wariaci wokół
|
|
Czy chce Pan ze mną chodzić http://www.youtube.com/watch?v=mor43vjewx4&feature=channel
|
|
w autobusie MPK ;D hahaa ;)
|
|
ja też mam wyższe:) Barney
|
|
zulugulazulugula ja też wyższe, medyczne, lat 29 więc trochę doświadczenia mam jakby co :))) gg nie mam
|
|
Autor: green (---.lomza.mm.pl) Data: 17-01-11 17:16 ktoś-coś możliwe ze 2 z tego forum są wyjątkowe..;) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Uważam że w zupełności wystarczą te 2 :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
green mamy dużo wspólnego:) to starszy jestem tak w sam raz:) doświadaczenie też jest :) zulugula
|
|
no niestety dziołchy, ale zajęty jestem :D
|
|
gdzie ci mężczyźni??? bo ic raczej ciezej znalezc.albo w nieodpowiednim stanie a pozniej narzeekaja ze ktos im kase kosi
|
|
green jak cię w takim razie znaleźć ?:) zulugula
|
|
Będziesz się starał to na pewno znajdziesz:) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
"..patrz w oczy i w serce patrz..." (mała podpowiedź : oczy kocie, zielone:))
|
|
Zielone jak czterolistna koniczyna :):):):) Ładne lubię zielony kolor:):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
fioletowe też są spoko
|
|
Romantycznie najpierw wymiana CV bo broń Boże żeby jakiś mezalians później nie wyszedł lub braki w wykształceniu. Polki narzekają facetów Polaków . Dziwne bo ja słyszę co innego od kobiet co innego o Polskich facetach. A to opinia kobiet z zagranicy czyżby mniejsze wymagania mają ? Nie chodzi o faceta byle jaki aby był
|
|
wszystkie kobiety to straszne pyskaczki, dlatego jest tyle panianek czasami takiej jednej dziwnej co pyskoli i pokazuje swoje madrosci mam ochote powiedziec -stul pysk
|
|
zielonooka :) to już coś :) będę szukał zulugula
|
|
..i do tego na osiedlu południe tak jak Ty :)
|
|
umówić was ??
|
|
Czesio nie psuj atmosfery, ale dzięki za zaangażowanie :))
|
|
nooooo!!!!!!! bardzo blisko mnie :):):):) green prawię cię widzę przez okno wieczorami :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
:) wow a skad wiesz że ja z południa:) jestem gotowy na kawę :) Czesio pomóż :) zulugula
|
|
ha normalna kobiete?? chlopie a sa jeszcze takie??ha
|
|
przecież strach tu podać swoje namiary :) zulugula
|
|
zulugulazulugula normalne sa tylko stewardwsy w pekaesach ha albobo chostessy w ubojni jbb haha
|
|
To jak z ta kawa? green zulugula
|
|
to spotkajcie się dziś o 18.00 na schodach stokrotki, mam nadzieje, że się wyrobicie umalować :) jak się nie spotkacie to jesteście cioty :D ewentualnie kukanie z daleka kto się zjawił, lub przejście z oczopląsem jak się reprezentuje przeciwnik, nie wchodzi w grę, ani inne tego typu zagrywki, wasza madafaka mać ( . Y . )
|
|
no tak, o 18.00 na schodach stokrotki..pewnie zleci się tam zaraz połowa forumowiczów tu piszących - na czele z jasiem śmietą - i nie będzie wiadomo kto jest kim :D i każdy tak niby przypadkiem... zulugulazulugula kawa o tej porze..? przecież pół nocy po niej bym nie spała...;))
|
|
to jak zrobimy? mój mail vilpin@tlen.pl czekam zulugula
|
|
a mój k445@gazeta.pl Też czekam :) Mnie kawa w nocy nie przeszkadza:):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
no i teraz mam dylemat.....:'((( i po co mi to było..:'(( nie potrafię się zdecydować... może jakieś fotki..? będzie łatwiej :)
|
|
a ta szczebiotka to ki za hu&^%%j???????? bo z tego co widać to ona sama ze sobą rozmawia prawdopodobnie do lusterka i tak się zapętla ze stąd te STUL PYSK!!!
|
|
green napisz maila nie ma co dyskutować na forum publicznym. Chyba że już zrezygnowałaś. A szkoda byłoby .............. zulugula
|
|
ktoś coś ten mail mi podajesz?:) zulugula
|
|
nie tobie Jednej z 2 :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
hhahahhahaha a ja chcę green:) zulugula
|
|
zulugula.a szczebiotka by Ci nie pasiła?
|
|
szczebiotka to jakaś "dziwna" sama do siebie na forach pisze sama zakłada posty,ja nie wiem czy ona kogo innego nie powinna odwiedzić :))) zulugula
|
|
to się porobiło
|
|
a kto zna green?:) zulugula
|
|
Może mieszkabie by Ci ogarneła,Ty zapracowany widzę;)
|
|
hehhehe kto wie.:) zulugula
|
|
a przy okazji mógłbyś zobaczyć jak to jest walnąć pustaka.
|
|
pustaka walnąć ----widzę że się znasz na tym to powiedz mi:) zulugula
|
|
Przyslij mi tą szczebiotę ,to Ci potem opowiem.
|
|
green gdzie jesteś:?:( zulugula
|
|
Jak każda kobie kobieta !!!!! Rozgrzała i poszła :):):):):):) Wszystkie baby to ch..je tyle że z cyckami :):):):) Poza 2 z tego forum :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
tak to jest ....................................................coś w tym jest zulugula
|
|
ktos cos a ja? h0jowe forum
|
|
Ty ???? Ty zawsze jesteś przy mnie :):) jest was 2 na tym forum :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Autor: Kamiii (---.play-internet.pl) Data: 17-01-11 19:30 kobieta jak kobieta, gorzej znalezc normalnego faceta tez mam z tym problem popieram;)
|
|
women is trouble http://www.youtube.com/watch?v=4Fd8_gojNXc
|
|
Ciekaw jestem opisu i charakterystyki tego normalnego faceta według twojego kryterium fionix. :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wiem jaki pewnie wysoki może za wysokie wymagania
|
|
nie wtrancaj się zasrańcu !!!!!!!!!!!! Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
spadaj na cuś nie wiesz jeszcze na co na jajaj
|
|
nie zadne wymagania. poprostu moglabym tu wypisac to co kazdy mowi i jest to oklepane : inteligentny bo wiadomo lepiej zeby mial mozg a nie tylko miesnia;-P kulturalny,z poczuciem humoru to naprawde nie wiele.Tylko faceci maja takie zdanie ze my wolimy niegrzecznych czy cos.A to nie zawsze prawda. Pojdziesz na impreze ,zadko kiedy kogos tam poznasz normalnego bo faceci uchlaja sie i lataja za kazda a na drugi dzien nawet nie pamietaliby jak ona wyglada
|
|
7angelfree - nie udzielaj sie;)
|
|
A to to tak , tu muszę ci rację przyznać w 100% , szkoda że jest późno i........ bo z chęcią bym z tobą pogwarzył :) Ale nic straconego , może jeszcze kiedyś trafimy na siebie :) Jest was 3 na tym forum ):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
ja jakoś na te mniej grzeczne trafiam ale grzeczne cicha woda mało powiedziane nie jeden facet by sie nie przytrzymał a na imprezy nie chodzedomatorem jestem
|
|
Dobranoc wszystkie 3 :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Dzieci lulu siuśiu paciorek i spać
|
|
nie zadne wymagania. poprostu moglabym tu wypisac to co kazdy mowi i jest to oklepane : inteligentny bo wiadomo lepiej zeby mial mozg a nie tylko miesnia;-P kulturalny,z poczuciem humoru fionix masz rację a ja nie szukam blachary co na kasę leci Tylko równie normalnej ,takiej z mózgiem,a nie tylko z tipsami i brunatną skórą od solarium :)))) chętnie cię poznam :) zulugula
|
|
fionix ja moge sie umowic z toba :)
|
|
jacy wszyscy chętni do umawiania..:) fajnie ;P tylko później opiszcie jak było :D
|
|
to jak green? widze że klikać lubisz ,a realny świat cię przeraża :)))) zulugula
|
|
oko green he:)
|
|
green a ty kobieta czy mezczyzna?? tak pytam z ciekawosci;)
|
|
zwykły tchórz ta GREEN załamka zulugula
|
|
to jednak kobieta:)?
|
|
melon2992 tak, kobieta ;) zulugulazulugula nie jestem tchórzem tylko próbuję "wybrnąć" z tej całej sytuacji..jestem trochę za poważna żeby umawiać się na schodach stokrotki..
|
|
to ja sie umowie z toba tez hehe tylko nie na schodkach stokrotki ;)
|
|
ok ;D
|
|
to kiedy bedziesz wolna:)
|
|
w jakim sensie..? :))
|
|
he chodzilo mi o to:)kiedy bedziesz miala troszke czasu;) a nie jestes zajeta tzn. hmmm;)czy samotna jestes he ;)
|
|
green Po co masz uciekać od tej sytuacji ??? Zabawa fajna niech dzieciaki się rajcują :):):) Jest was już 3 :):):):) napisz do mnie , odpiszę ci coś ciekawego :) k445@gazeta.pl Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
czasami jestem zajęta ale raczej rzadko :))) melon2992 jesteś patrzę świeży na forum i już zaczynasz od randkowania..? :D
|
|
ktoś-coś ok, napiszę
|
|
Dzięki :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
green już ci odpisałem :) Czekam na ruch z twojej strony :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
no jestem swierzy:)green ale nie randkuje chcialem tylko.... cie poznac blizej green :) a ja tez moge tobie napisac green;)?? he
|
|
Bliskie poznanie 3 stopnia, ot co młodemu chodzi po głowie :):):):):):) W sobotę wybierz się do Jeziorka , na gorączkę sobotniej nocy :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wedlowską czekoladę to Zakłady Przemysłu Cukierniczego im. "22 lipca" zjedz przed bo termin waznosci dawno minął dostaniesz niestrawności w czasie randki i bedzie lipa PRL jak zapomniałes dawno minoł a ty tkwisz w nim nadal Taki niby dorosły a tak się podnieca ha ha za komuny chodziłeś na wiece 1 majowe rozumiem wtedy był przymus Stary chłop a podnieca się jak by szedł do komunii i mial dostać WIGRY 3
|
|
melon2992 a ile ty masz lat..?? bo może jesteś za staaary dla mnie albo może za młody...?
|
|
ej green nie taki mlody jestem hehe a wole newade niz jeziorko ha
|
|
No tak rocznik 1992 to już ma swój wiek :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
1992 a to na świecie Cie nie było jak w szkołach dawli jod do picia
|
|
green podałem mail możemy serio porozmawiać. Napisz coś poza forum na maila, to dowiesz się więcej. Znam Twój wiek.wykształcenie:) oczęta zielone. Myślę ,że mieszczę się w wymaganiach. czekam zulugula
|
|
green ja o schodach stokrotki nie mówiłem tylko o tym żebyś napisala na maila cokolwiek vilpin@tlen.pl zulugula
|
|
zulugulazulugula to jest tylko 1/10 tego co o mnie wiadomo.. na razie nie mogę otworzyć swojego maila - chyba za dużo reklam tam jest bo dawno nie otwierałam..jak się z tym uporam to napiszę ok? Wpisuję hasło do maila a tam pojawia się komunikat że błędne hasło...;/
|
|
czekam więc:))) ciekawe ile w tym prawdy? zulugula
|
|
zulugula,ona Cię chyba wzwodzi;)
|
|
Sprawdź i wciśnij http://knowyourmeme.com/photos/81708
|
|
ta green,to ja to czuje, że ona coś kombinuje :)
|
|
:D fajni jesteście :))) _maly_ a pamiętasz jak założyłam temat że taksówkarze oszukują - a ty mi współczułeś z powodu nogi w gipsie..? i jeszcze chciałam się zapisać do twojego kółka różańcowego ale patrzę że chyba rozwiązane to kółko..:))
|
|
mały żyje w celibacie proszę to uszanować
|
|
green A ja wtedy pewnie Ci nie współczułem :( Mam nadzieję że mi wybaczysz , zajęty byłem innymi tematami :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
zulugulazulugula ja też wyższe, medyczne, lat 29 więc trochę doświadczenia mam jakby co :))) gg nie mam GREEN czekam:) na maila zulugula
|
|
Za późno :):) Już jest zajęta :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
to się podziel :) nie wierzę ;( zulugula
|
|
green napisz nie pożałujesz ................... zulugula
|
|
Przeminęło z wiatrem znasz ???? :):):):):):):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
idę spać, może napiszę jutro jak uda mi się pocztę otworzyć..;) ale zulugulazulugula ja mam brunatną skórę od solarium a ty podobno tego nie lubisz...;)) pa :*
|
|
hahahahahah dobranoc green :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
oj umyje się napisz :* zulugula
|
|
green ale nie kituj z tą pocztą ,jeśli nie masz ochoty napisać to po prostu powiedz :) zulugula
|
|
green poszła już spać !!! Coś się tak usadził na nią ??? :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
TY jak szczebiotka sam ze sobą gwarzysz :):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
mam przeczucie że warto ją poznać :) zulugula
|
|
szczebiotka jest nie do wyj........................ania zulugula
|
|
Clark Gablem to ty chyba nie jesteś
|
|
Przeczucia często się nie sprawdzają :) A intuicja zawodzi :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
konsekwencji w twoich czynach nie widze jak coś robisz rób do końca ta fionix coś nie za bardzo ale green intrygująca i to bardzo
|
|
patrzę że do późna ten temat wałkowaliście...;D "Nocne Marki" :)
|
|
temat och i ach:D
|
|
No zeszło nam tak jakoś :):):):):) Trzeba czymś się w pracy zająć :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Temat rzeka a czasu brak szkoda że nie mogłaś się przyłaczyć green
|
|
spałam juz dawno w tym czasie..;))
|
|
green tylko obiecujesz i zwodzisz. Typowa forumowiczka ,która tylko klika aby klikać........................... smutne zulugula
|
|
Ej zulu green niczego ci nie obiecywała . To ty , bez przerwy ciągle czegoś się od niej domagasz . Bądź facetem, jak na twój wiek przystało :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
ktoś-coś miała maila napisać,a co do spotkania to wiadomo-daleka droga jeszcze. Nie miałem tego na myśli. zulugula
|
|
green ja sie nie domagam ale ładnie by było z Twojej strony o wymiane korespodecji przez maila :)
|
|
Widocznie nie może lub nie chce :):) Nic na to nie poradzisz :):) Zamiast siedzieć na forum i czekać na green posprzątaj mieszkanie , nie będziesz musiał nikogo szukać i płacić :):) Jeżeli będzie miała ochotę to napisze. Lament nic ci nie pomoże a wręcz przeciwnie bardziej cię pogrąży w jej oczach :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
mieszkanko sprzatnołem wczoraj :) ale dzięki za rade:) zulugula
|
|
green dziękuję :) zulugula
|
|
zulugulazulugula nie ma za co..:(
|
|
No widzisz:):):) I doczekałeś się w końcu :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
green smutna zulugula !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam wstać od kompa ???????? :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
nie, nie smutna :) jest ok :)
|
|
uffffff kamień z serca :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyrazy współczucia.Trzymaj się zulugula!
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Hslac_tmcNE
|
|
_maly_ jak się ma kółko osiedlowe różańcowe..? coś cisz na ten temat..
|
|
hehe,pamięć to Ty masz:)
|
|
Tajemnice powinno się odmawiać następująco czwartek (tajemnice światła) i tak w kolo a miedzy paciorkami na forum trzeba wskoczyć:)
|
|
green,a jak tam Twoja nóżka po tym złamaniu się miewa?
|
|
oo myślałam że nie pamiętasz...ale jednak u Ciebie z pamięcią też nie jest źle :)) Nóżka w porządku, dziękuję :)
|
|
No to fajnie
|
|
zulugula nam zamilkł :( Szkoda bo ciekawski był z niego facet :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Szkoda chłopa.mógł jeszcze pożyć:)
|
|
zulugula jeszcze wam nie pokazał na co go stać . Nie wiem czy dostałeś kosza walcz do końca nie podawaj się ! Facet nie ważne jak zaczyna ale jak kończy:)
|
|
Taki jeden co z helikoptera sie urwał też tak mówił,
|
|
no ale porażkami nie ma co sie przejmować. Proste jak dziewczyna jest tego warta to sobie nie odpuszczam tak łatwo nie dziś to jutro ale zawsze jest szansa trzeba na spokojnie do siebie przekonywać.
|
|
Tak czy owak szkoda zuluguli,nawet przy tak dużym bezrobociu chłop myślał,żeby dać komuś zarobić. Inny na niego miejscu sam by posprzątał chałupe,ale nie on.
|
|
a jeszcze jak by umiał gotowac chłop zuch ze świeco szukać
|
|
Nooo I psa jak by miał i wyprowadzał i jak by sam sobie koszule prasował . Tylko brać i nie przebierać :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
z psami to różnie bywa czasami mój to mnie wyprowadza:)
|
|
chitra bestia :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
to prawda ale to z wiekiem przychodzi :)
|
|
na psy patrzę zeszliście... :)
|
|
a chciałem o kotach już pisać:)
|
|
brak damskiego towarzystwa sprowadza nas na manowce :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
brak damskiego towarzystwa oooooooooooooooooooooo i jeszcze jak brak:)
|
|
To może skorzystaj z usług w którymś z punktów usługowych ?? :):):):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
znów schodzicie na psy..
|
|
green Dotrzymaj nam dzielnie towarzystwa to się podciągniemy :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
to ostatnich kilka chwil przed kolacją..
|
|
No tak kolacja ważniejsza od nas :(:(: Kobieta jak wszystkie :) Rozgrzeje i odchodzi :):):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
oj z tym to się nie zgodzę, że wszystkie kobiety takie same
|
|
witam jak tam ? posprzątałem chałupę.:) uprasowałem koszulę,rybom jeść dałem :) a kobiety jak kobiety ............................różnie bywa:) zulugula
|
|
green dzięki:) zulugula
|
|
a nie było Cie a z tobą to bym przychamował zapedy do green kolesia ktoś-coś
|
|
mały a ty co taki szybki?;) zulugula
|
|
chłopie,gdzieś Ty był.tyle strachu nam napędziłeś,Cała Łomża od kilku godzin Cię szuka.
|
|
mały chudy ale byk
|
|
No ale dodrze ,że się znalazłeś.Te pieniądzie co zbierałem na wianek zwróce co do grosza.
|
|
zulugula rany boskie chłopie co się z tobą działo ?? na tyle godzin bez słowa zginąłeś a my tu od zmysłów odchodziliśmy :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
mały już na ładny wianek nazbierał , no i kiszka z tego wyszła kasa do zwrotu :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
drzemnać się nie można,normalnie jak policja mnie obserwujecie :) hehehehhe zulugula
|
|
Niedzwiedz nawet tak długo nie spi:)
|
|
Nie ma spania !!!!!!!!!!!!!!!! Południe zaraz :):):):):):):) Że też wam się chce spać :):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
i gdzie te kobiety?????? zulugula
|
|
nima
|
|
zulu,dziewczyn dziś nie ma,jest tylko areczek25.Jak byś chciał dostać w pier..l .to podaj jemu swój adres:))
|
|
haha taaa taki paklak pozer,każdemu wpierdzieli, nie ma na niego kozaka.
|
|
A Ty to byś faktycznie musiał wyprać swój nick:)))
|
|
Wystarczy że piorę gacie.
|
|
oj kobiety zawsze są......
|
|
200
|
|
:)
|
|
abcdefghijklmnouprstw
|
|
czyli nic się nie dowiedziałem:(((((( zulugula
|
|
ale o czym nic się nie dowiedziałeś....
|
|
Ja szukam normalnego faceta, ale w naszym mieście takowych brak. A szkoda.
|
|
To lepiej może właśnie nie szukać sam się znajdzie ten normalny:)
|
|
co znaczy "normalny(a)"???
|
|
Dziwne dla czego dziewczyny z zagranicy szukają faceta w polsce. Jak niby nie ma "normalnych" raczej ja bym nazwał idealnych facetów w Polsce. A Polki są postrzegane jako cwane wyrachowane materialistki.
|
|
EKOM72 a Ty jesteś normalna? zulugula
|
|
Znam kilka par co poznało się na pielgrzymce na Jasną Góre a może tam są ci normalni :) No oczywiście śluby odbyły się na pielgrzymce:)
|
|
normalni faceci....a tacy jeszcze są... ????
|
|
Normalna kobieta faceta pyta się jaki jest jego światopogląd, zadaje pytania w kierunku czy facet jest zaradny życiowo można wyliczać w nieskończoność czyli nie myśli tylko o dziśiejszy dniu myśli o przyszłości swojej i faceta z którym chce się związać. Czyli jest ambitna konsekwentna w działaniu zna swoją wartośc i wie że facet to u niej doceni.
|
|
7angelfree no no ciekawie brzmi... tylko realia są inne
|
|
Bajki dawno temu przestałem czytać. A kto wierzy jeszcze że znajdzie księcia lub księżniczkę to niech dalej żyje marzeniami. Tylko najpierw trzeba znaleść u siebie pozytywne cechy osobowości a nie tylko szukać u innych i stawiać nie wiadomo jak wysoko poprzeczke dla tej drugiej osoby.
|
|
7angelfree zgadzam sie z twoja wypowiedzią. niech moc V-tec będzie z Wami! ;]
|
|
No życie czasem bywa biale i czarne ale przy odpowiedniej osobie można poszukać i cieplejszych kolorów:)
|
|
sto procent prawde ale zanim trafisz na odpowiednia osobe to niestety ale troche czasu minie ;) nie ma tak od razu hop-siup:) niech moc V-tec będzie z Wami! ;]
|
|
No niestety prawda. Ale stracony czas chyba da się jakoś nadrobić. Ja tam wole jakość nie ilość. A glebe nie raz zaliczyłem a że co nie którym kobietom wadzi moje nie zdecydowanie wole 10 razy przemyśleć zanim coś zdecyduje. Co nie oznacza że nie potrafie być spontaniczny:)
|
|
i znowu rozmowa schodzi z głównego tematu :( zulugula
|
|
no wracamy do tematu.... "gdzie poznasz normalna kobietę" to jaka chcesz, aby ona była..?
|
|
A ja szukam przyzwoitego faceta :) Nie mam wielkich wymagań :) Chciałabym, aby był wesoły, pogodny, sympatyczny i pozytywnie patrzył w przyszłość :)
|
|
Jesli szukasz przyzwoitego faceta to polecamCi zulugule.chłop wesoły ,sympatyczny i pozytywnie patrzy w przyszłość mimó tego ,że w tym roku odchodzi na emeryturę.
|
|
Same przyzwoitki :D
|
|
ojjj takich chyba już nie ma ;p
|
|
Ale marudzicie tego nie ma tam tego nie ma. Nie będe was o wiek pytał bo czasami mi się wydaje po waszych spostrzeżeniach piszecie jak byśćie miały z 40 lat .
|
|
takie as realia... a do 40 to mi jeszcze dużo brakuje
|
|
onami nie przesadzaj realia jakie są takie są trzeba je zakceptować i przystosować. 20 czy 50 lat temu faceci byli inni napewno nie.
|
|
mały do emerytury to jeszcze mam kawał,a poza tym reszta prawda :) zulugula
|
|
23Emilka Przecież możemy się poznać,prawda? zulugula
|
|
onam a co powiesz o sobie? jaka jesteś?:)))) zulugula
|
|
zulugulazulugula a co chcesz wiedzieć ?
|
|
7angelfree no niby tak....
|
|
onam pewne zachowania jak na przykład szacunek do kobiet wynosimy z domu na zewnątrz. A dobre cechy charakteru czy osobowości trzeba umieć u siebie znaleść i podkreślić no a nad tymi złymi trzeba pracować. No rzadko widze u facetów żeby zanim wsiądzie do samochodu otwierał pannie drzwi...
|
|
onam napisz coś na e-maila vilpin@tlen.pl czekam zulugula
|
|
7angelfree zgadzam się, a z otwieram drzwi.... da się zauważyć, na początku znajomości... a potem wszystko zanika...
|
|
zulugula ok odezwę się :)
|
|
onam bo jak się już zdobyło panne to po co się dalej starać. A z takim typem to i całe życie płynie monotonię nudy niczym pozytywnym nie potrafi zaskoczyć ..
|
|
co wy sie czepiacie otwierania drzwi;] mi tam otwierają drzwi przepuszczają w drzwiach:) zdarzają sie wyjątki ale za chwile odrwaca sie i mówi przepraszam:) moze trafiałam na wyjątki;p ale coś dużo by ich było:) niech moc V-tec będzie z Wami! ;]
|
|
wszystkie patologiczne rodziny wynocha!
|
|
powinnismy a akceptowac jeden drugiego haahahahah
|
|
chodzi o całokształt a drzwi były tylko przykładem:)
|
|
onam czekam :) na maila zulugula
|
|
7angelfree dokładnie tak jest... monotonnia....dzień każdy taki sam jak poprzedni. pozdrawiam ::)
|
|
onam lepszy niepoprawny romantyk niż facet twardo stąpający po ziemi:) pozdrawiam:)
|
|
7angelfree w sumie, wiesz każdy jest inny i lubi co innego :)
|
|
onam A jako masz opinie o facetach metrosexualnych?
|
|
hmmm wiesz co nie mam jakiegoś konkretnego zdania, ale takich przesadnie dbających to tak średnio.... a czemu pytasz ?
|
|
onam rożne opinie znam a dobrze mi sie z toba rozmawia wiec pytam. A lubie pytać o wszystko no ale oczywiście są granice których nie przekraczam.
|
|
o to miło mi, mi również :) a co do granic, to oczywiście są jakieś.....
|
|
:) czy można zaufać kobiecie? zulugula
|
|
zulugulazulugula to działa w dwie strony :)
|
|
zulugulazulugula frajer jesteś tylko tyle możana o tobie powiedzieć!!!!
|
|
wymysl cos lepszego , to juz obilas o uszy
|
|
7angelfree :):)
|
|
Szczebiotko przecież nie chciałaś mnie poznać mnie A do Z. Ja nic nikomu nie musze udowadniać . Jestem jaki jestem a że Ci trudno to zaakceptować to twój problem.
|
|
7angelfree a mi dasz się poznać ;p
|
|
Szczebiotkob po pierwsze to jestem facetem nie wiem czy to zauważyłaś to "wymysl cos lepszego , to juz obilas o uszy". Popełniam błędy całe życie ucze się potrafie się wyciągnąć wnioski ze swoich będów. Ja nic nie muszę Tobie czy komuś udowadniać.... Dla Ciebie moge być nikim, nie wiem dla czego o tej porze tobie się tlumacze. I tak dla Ciebie to jest bez znaczenia.
|
|
Onami Oczywiście mogę być dla Ciebie kumplem, przyjaćielem czy czymś wiecej a to tylko od Ciebie zależy:)
|
|
hahaahahah poprzekrecalo wam sie w glowkach
|
|
7angelfree no to fajnie :)
|
|
widzę że wciąż wałkujecie ten temat :D może warto... ale najważniejsze to być ze sobą szczerym..:)
|
|
Onami Jesteś może w chwili w necie. Myśle że zrozumiesz moją postawe nie jestem osoba która musi kogoś udawać kim nie jest a do internetu i znajomości prze internet jestem sceptycznie nastawiony . A tylko na privie mogę z Tobą porozmawiać..
|
|
7angelfree jestem dopiero teraz :) ok to na priv idziemy... daj maila to się odezwę :)
|
|
onami 7angelfree@wp.pl To właśnie mój mail:)
|
|
7angelfree już wysłałam Ci maila :)
|
|
onami Ok zaraz postaram do Ciebie napisać tylko muszę dojść do siebie właśnie wróciłem z długiego spaceru z psem strasznie przemarzłem. Jak mi się nie uda napewno dostaniesz z rana maila. Pozdrawiam życze Ci miłych snów:)
|
|
7angelfree fajnie :) Miłej nocki życzę :) Pozdrawiam
|
|
pozdrawiam też zulugula
|
|
|
fajnie czyta wasze lisciki milosne ale szczebiotka jest najlepsza hehehe
|
|
zrobił się portal miłosny :) heeehhe może i dobrze? zulugula
|
|
ludzie co to za idiota pojawił się na forum jego nick odporny zulugula
|
|
może jakaś kobieta ułaskawi idiotę o nicku ODPORNY??????????? zulugula
|
|
sam mówisz że to idiota a mądre to raczej chyba nie bedą chciały miec z nim docznienia
|
|
już nie mogę czytać tych jego coraz nowszych postów nr 1 nr2 nr3 nr4 nr5 nr6 itd zulugula
|
|
Wszystkie baby to blachary !!!!! Damian3107
|
|
Damian3107 a Ty to za kogo sie uwazasz !!
|
|
aaaa1234 spokojnie On pisze o babach, nie kobietach- nie unoś się ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
są różne kobiety.................... blachary też są,ale nie tylko. zulugula
|
|
".............kobieto puchu marny Ty wietrzna istoto..................." :)) zulugula
|
|
mam spostrzeżenie ,że w sieci nie warto .............................:( zulugula
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8&feature=related ale warto szukać ..............:) zulugula
|
|
zulugula jak dziewczyna Cię chce naprawde poznać to chyba po kilku rozmowach przez net nie prosi Cię o zdjęcie. No ale są wyjątki od reguły takim dziewczynom to można poświecić swoją uwage:)
|
|
widzę, że watek dalej się rozwija :P
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=PSaUG05Jax4 a ja czekam na wiatr co rozgoni..................:) zulugula
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=GK5KwpXNam8 To sobie jeszcze poczekasz ;)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=M7aV2O_0pxI
|
|
co mnie zniechęcacie............ zulugula
|
|
Nie patrz na innych,tylko patrz na siebie;-)
|
|
Autor: zulugulazulugula (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-02-11 21:30 co mnie zniechęcacie............ Ależ skąd jakie zniechęcanie, ale... ;)) http://www.youtube.com/watch?v=W1jIuwYGIrU http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
pod Marriotem Ja Ci w Dupę, Ty mi Loda...
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
oooo poznałem :) zulugula
|
|
:) a jednak nadal.......................... zulugula
|
|
zulugula Jak tam ? Poznałeś w końcu tę odpowiednią kobietę ????????????? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
no właśnie..poznałeś..? ;)
|
|
zulu :) Nie bierz do siebie :) Kiedyś któraś ci tak zaśpiewa:):) http://www.youtube.com/watch?v=Iu8UHBzQnB8&feature=related Bądź wytrwały chłopie :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Niema takich miejsc......
|
|
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=68342288b396ad8fd8cc5492c800be8b
|