piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Głupie pomysły szczawików w samochodach.

Nie można inaczej określić jak w temacie zachowania młodych,wygolonych łbów w wiekowych autach z demobilu,gdy nie zatrzymując się jadą na czerwonym świetle przez skrzyżowania Legionów z Polową i Skłodowskiej.
Wieczorem i nocą ,gdy tam światła zmieniają się w miarę przybliżania się do skrzyżowania, z ich strony jest w pedał i gaz ,ile tam jeszcze koników pozostało pod maską,nie oglądając się na innych użytkowników dróg czy pieszych.
Nie zastanawiają się bezmózgi,ile nieszczęść mogą sprowadzić na innych.
Wyjeżdżanie z piskiem ze Statoilu lub Orlenu,ściganie się na dwupasmówkach,przejeżdżanie pieszym po paznokciach na przejściu,jazda niewłaściwym pasem,często z komórką przy uchu.
To są obrazku,które można zobaczyć codziennie w Łomży,zwłaszcza wieczorami,gdy policja zapewne jest a jakby jej nie było.
Nie każdego stać na dobrą furkę,ale dobrej jazdy nauczcie się młodzi ludzie a swoje kompleksy rozładowujcie przy łopacie lub na hali sportowej.
A panie i panowie policjanci może przestaną się lansować w radiowozach i wezmą za dupę tych piratów w imię służby społeczeństwu.

Kokosz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Głupie pomysły szczawików w samochodach.

Amen !!!!

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Kokosz a ty czym śmigasz?

Lodówą;D

Kokosz jako porządny obywatel tego kraju spisz blachy i zadzwoń to nie ormowanie tylko się nazywa donos obywatelski

Krzyż im na drogę :):):):):):):)

nie jechałeś dziś za mną?

kto się chce po ścigać na dwupasmówce?

idź zrób remont w cieniasie a nie do ścigania się zabierasz.

he byś się kolo zdziwił!!

taaaa? to co tam masz?
może na nocny wyścig bym się skusił.

powiedz czym jeździsz bo nie wiem czy się opłaca silnik rozgrzewać!

gniadą szkape ;-D ale rzadko jej dosiada bo na wykończeniu jest

ty się nie pytaj co kto ma tylko jak taki chojrak jesteś to dawaj na szosę.

to kiedy i gdzie?

a tak serio to mam nadzieje że kiedyś spodkami się pod światłami!!

nowy most dobre miejsce,długa prosta

to ile masz tam Km i Nm? swego czasu pamiętam że kiedyś w Nowogrodzie na 1/4 były nie wiem jak teraz

dawaj na nowy most,równa prosta droga

czy tatuś ci auta nie da?

Szybcy i wściekli się znaleźli. Spotkamy się pod światłami hhahaha

majo pod maho niechduszo pedal

Ćinek widzę że masz sporo konkurentów. Możesz już rozpalać ognisko pod tym fiatem, co by był w stanie ruszyć w każdej chwili. Bo kicha będzie jak nie będziesz mógł ruszyć.

Kiedyś to były czasy wyścigi w Nowogrodzie i na nowym moście a teraz... ehhh wszędzie tylko te kamery żeby mogli to i w du*** by po montowali i pełno tych Smerfów kręcących się po mieście he

Kokosz jak ty taki mądry to daj im duży plac gdzie mogą poganiać bez przypału a nie się żalisz, przeszkadza ci ? a możne ty nigdy sobie nie pozwoliłeś na szybsza jazdę hym a możne nie masz czym i zazdrościsz to pisz numery i na komendę ( ormowcu ) a tak na uboczu nie każdy jest wygolony !! jak sobie wieczorem zapie****

Stać na konia stać na bat... !!

**** im w dupeę, jebanym bez mózgom , ledwo gówno od ziemi wyrosło a sie zuca , a potem jak sie rozpierdoli taki matoł to zal i płacz ze on taki porządny był !!! róbcie tak dalej inni czekają na narządy !!!

szpenio - człenio!!!!

kokosz masz racje tych głupoli to od razu zamknąc w obozie pracu moze jak tak wuładują swoją energie to sie uspokoją.a cinki,wyprane gacie i cała ta reszta tych zwolenników tych ścigających się przugłopków niech sie zastanowi co zrobi jak im rozjadą dzieciaka ablb o zone czy innego bliskiego

Nie żałujcie debilów .

Niech się roz...ją :):):):):)

Krzyż im na drogę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chwała takim bo po wuja się zatrzymywać i ruch hamować jak ciut nie chamstwo z okolic

Shoei naucz się idioto czytać ze zrozumieniem i tak się nie spinaj bo Ci się ortalion spruje.. zal dupę ściska ze być może piszą tu o tobie i o twojej 20 letniej beemce? Pomyśl bezmózgowcu a nie bronisz innych debili którzy nie zważają na nic i przejeżdżają na czerwonym świetle a potem to rodzice plączą "takie dobre dziecko" ...

Koksz dobrze prawie. Polać mu.

Nie pisałem w tym momecie o czerwonych światłach !!! tylko ogólnie, tez naucz się czytać... Panie F a poza tym nie mam 20 letniej bemki pff...

ja tez pisalem ogolnie :)

Autor: Shoei (---.ip82.fastwebnet.it)
Data: 20-01-11 08:25

Kiedyś to były czasy wyścigi w Nowogrodzie i na nowym moście a teraz... ehhh wszędzie tylko te kamery żeby mogli to i w du*** by po montowali i pełno tych Smerfów kręcących się po mieście he

Kokosz jak ty taki mądry to daj im duży plac gdzie mogą poganiać bez przypału a nie się żalisz, przeszkadza ci ? a możne ty nigdy sobie nie pozwoliłeś na szybsza jazdę hym a możne nie masz czym i zazdrościsz to pisz numery i na komendę ( ormowcu ) a tak na uboczu nie każdy jest wygolony !! jak sobie wieczorem zapie****

Stać na konia stać na bat... !!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Takiś mocny ????????

A coś na jesieni prosił na kolanach policjanta żeby ci darował bo ojciec cie zaj......ie jak się dowie ????????

Mam ci przypomnieć kiedy to było kabelkowy twardzielu ????????

ktoś-coś hahaha śmieszny jesteś po 1 zanim pier******* jakoś błazenadę to się zastanów taaa mocnys żebyś wiedział bo nie muszę nikogo prosić o nic a na mandaty mnie stać jak na wszystko inne i ojciec mnie nie zaje.... bo utrzymuje się sam

Proponuje ormowcom zająć się swoimi sprawami. Jak widać siedzenie przed komputerem jest na tyle pasjonujące, że szukają i wytykają zachowanie ludzi którzy wiedzą co robią i proszę nie mylić z przejezdnymi chamami spod Łomży.
Pozdrawiam.

Serdeczne pozdrowionka uśmiechu i słonka.

Piszę nie dla moich donosicielskich zapędów,lecz ku przestrodze tych wlaśnie szczawików,mocnych w gębie zwłaszcza,jak po wpisach widać.
Pomyśl jeden z drugim nim wciśniesz gaz do dechy i pomyślisz o ustawkach z funflem,tak samo głupim jak ty.
Jak będziesz kiedyś miał dziecko(?),to zapewne będziesz chciał aby spokojnie przeszło przez ulicę w drodze do i ze szkoły?
Ja na piechote nie chodzę i większość z was na kolanach i nabożnym zachwycie oglądałoby moją furkę,ponad 300 KM,spokojnie wśród 10 najlepszych w naszym miasteczku.
Więcej szczegółów nie będzie ,bo zazdrośni posiadacze złomów z całej UE gotowi wykupić wszystkie gwoździe w mieście i zlożyć mi autografy na masce.
Od napinania się sterydy łby wam rozsadzą,tak więc spokojniej,wolniej,patrzcie na znaki,inne samochody,pieszych a i śnieżek spadł i jak nie umiesz sobie poradzić to zostaw autko i zadzwoń po taxi.
Szerokości napinacze i inne matoły i inteligencji trochę na ulicach(nie takiej po tutejszych "uczelniach").

Kokosz

Można wiedzieć co twoje dzieci robią po godzinie 22 na nowym moście?
Pozdrawiam.

Edit.
Zwróć uwagę do kogo kierujesz te słowa. Czy Pan uważa, że jakieś łyse pały odwiedzają to forum?
Dla mnie głupotą jest wymądrzanie się na forum. Chcesz aby było mniej takich sytuacji bo domyślam się, że był pan świadkiem naocznym. Proponuje zatrudnić się w szeregach policji i pilnować owych przestępców.
Słowo "przestroga" i "mocny w gębie" świadczą o Panu. Więc ma Pan donosicielskie zapędy ale nie w tym przypadku, ciekawe.
Pozdrawiam.

kokosz dobrze gada, chcecie zapierda**ć to jedzcie gdzieś poza miasto i zapierdala***e, tam jak dzwona trzasniecie to już tylko wasza sprawa, ale tu w miescie nie narazajcie innych swoimi b4 1.9tdi albo e36 1.8+lpg M3 hahahahahhahahaahhahaha!!!!!!! :]

malolat18400

Ale taka prawda, wiekszosc tylko lansuje sie niby w swoich samochodach (za kase rodzicow), bawcie sie szalejcie tak dalej - jakos wyrwiecie moze panne... A powaznie do czasu az cos sie komus nie stanie, sorry ale konsekwencje wypadku, czy tez kolizji nie beda juz takie zabawne i fajne!!
Uprzedam ja nie odpuszczam takim kretynom na drodze, chcesz wymuszaj pierszenstwa, ale koszty nie ja tego poniose :))

przejezdzanie na czerwonym cie porusza ..to rozumiem,,ale ruszania ze strzalu lub wyscig na 2 pasmowce to jusz nie tfoja broszka chyba co nie ?jak widzisz ze ktos jedzien nawet wolno to nie fchoc mu sie pod samochod i nie bedzie ci jezdzil po paznokciach panie, ja nie wchodze ludziom pod rozpendzone furmakni to jest wporżo :)

sorto napoiłem dziś swoją klacz!! i jestem gotowy !!!a tak pyzatym to na swoje auta sam zarobiłem i nikt mi na nic nie dawał tymi rencomoma na nie zapracowałem !. Czyje wstręt do tych co wożą się tatusiowozanmi i co to nie on, podrzynają kozaków 2 razy w miesiącu.

"nabożnym zachwycie oglądałoby moją furkę,ponad 300 KM"

tak ostatnio widziałem twoje Lamborghini !

http://www.youtube.com/watch?v=hfCCfJrSj8w

ten to ma sprzecik audio

http://www.break.com/index/turn-up-the-bass-1983796

"nabożnym zachwycie oglądałoby moją furkę,ponad 300 KM"

tak ostatnio widziałem twoje Lamborghini !
sry BMW M3 E46

ja wczoraj śmigalem znudów NFS Lamborghini alese posuła i wybrałem astona martina

cinek patrze mocarny jesteś! Ten co" odszedł do krainy wiecznych łowów ""między BP a SHEEL-em też na własną śmierć zapracował.....powiedz doświadczony kierowco ile godzin i kilometrów za kółkiem spędziłeś?Jak chcesz się dowartościować to chętnie podejmę współzawodnictwo...... twój wybór....!!!!!!!!!!!! Daj znać !!!!!

Co już zapomnieliście jak jeden gówniarz z Konarzyc nie tak dawno się rozjebał ? :) Aj ile to gadania potem było...
Do dziś stoi krzyż na przeciw stacji BP...
Życzę wszystkim półgłówkom,aby skończyli na najbliższym drzewie albo słupie nie robiąc swą głupotą krzywdy niewinnym ludziom.

Ten krzyż naprzeciw BP to inna historia... ten o którym mowa jest nieco dalej za krzyżówką na Kraskę....

tam ***ówa[po tych dziurach ale coś klacz na rzadko zrobiła i dziś nie da rady

Ćinek czyżbyś zbroję osrał?! Ja mogę i po dziurach!!!!

zbroja u blacharza! montuje wlot na klacie ! moja klacz ma nieprzystosowane potokowy na dziury

jeżeli chodzi o bezpieczeństwo i myślenie za kierownicą to się zgadzam, ale z drugiej strony to chciałbym dożyć czasów, kiedy można by było wyskoczyć kilka kilometrów poza miasto i spróbować auto na przygotowanym do tego placu. Już nie mówię o jakimś torze do śmigania bokiem ale przynajmniej kawałek prostej, żeby można było na "ćwiartkę" się spróbować. I wtedy kto by chciał trochę odreagować po ciężkim dniu to by sobie skoczył na małego sprinta i nikt by nie mówił, że wariaci po mieście jeżdżą :)

lysy89

no ja chciałem skoczyć na sprinta z tym cienkim cinkiem, nie dogadałem się z nim,trudno.

Autor: Wyprane_gacie (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 20-01-11 21:19

no ja chciałem skoczyć na sprinta z tym cienkim cinkiem, nie dogadałem się z nim,trudno.

ale później tych gaci byś nie doprał!!

Fazzi a TY wiecej kultury i szacunku, chodzby dla zmarlych.
Fakt stalo, jak sie stalo, wielu to nie nauczylo, wiec moze jak ktos z bliskich w/w cwaniakow zginie lub wydarzy sie jakas tragedia w postaci wypadku drogowego z obrazeniami powyzej dni 7 to zrozumieja o czym mowa.

Ale to tak jest ze wszystkim o nachlał sie zabił 3 osoby to morderca ale jak samemu się wsiada albo kolega na cyku to jest wszysyko w porządku

Ty się cinek o moje gacie nie martw,swoje pierz bo grzyba pełno się narosło.

Panie Kokosz nie musi Pan się tak puszyć :) Jest jak jest i to od lat. Lamentem na forum nic nie zmienisz, a ta wzmianka o Twojej "furze" czemu miała służyć? Jak ktoś jeździ jak debil to skończy jak debil oby tylko nie ucierpieli na tym niewinni.
Odnośnie toru, kawałka prostej czy jak zwał tak zwał podpisuje się dwoma rękoma. Przyznam że sam po ciężkim dniu chętnie skoczyłbym poszaleć :)

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org