Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pomocy |
SIema potrzebuje pomocy. Od pol roku jestem z dziewczyna i ostatnio wlamalem sie do niej na nk i sie okazalo ze wypisuje z innymi i mnie oszukuje. prosze o pomoc co z tym zrobic, czy z nia pogadac czy jak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pomocy |
jak sie wlamales to usun jej konto i po problemie...
|
|
Te 1926 to Twoja data urodzenia?
|
|
lepiej ją usuń ze swojego zycia a nie konto
|
|
no zemną pisze mówi że jak głaszcze Cie pogłowie to w ręku włosy zostaja
|
|
a co masz z nią w łóżku zrobić też będziesz nas pytał ?
|
|
Nothing is impossible Like A G6
|
|
Załóż jakieś konto i napisz jej coś w tym stylu:"Ładnie to chłopaka w ch... robić! Mam mu powiedzieć z kim i o czym rozmawiasz?" generalnie... pobaw się z nią trochę i czekaj na reakcję.
|
|
ten temat to chyba chwila, w której to forum padło na ryj bo określenie sięgnęło dna byłoby nie na miejscu
|
|
Zmień na lepszy model :) i po problemie...
|
|
a tobie ktos1926 proponuję usuń swój mail z profilu, wyjedź do Chin i schowaj się w miseczce z ryżem, wierzę, że jakoś przeczekasz te trudne chwile
|
|
wyruchaj i zostaw xP
|
|
link do profilu , jeszeli hcesz rady jasia Tempiem głópote na foróm
|
|
NIECH CI ZROBI LASKĘ SPUŚĆ SIĘ DO BUZI POTEM ANAL I JĄ ZOSTAW ALE JESZCZE JAK BY CI SIĘ UDAŁO ZRÓB TAK ŻEBY TWÓJ KUMPEL JA BZYKNĄŁ ZRÓB FOTO JAK JEST NAGO I JĄ SZANTAŻUJ ALE JĄ ZOSTAW.POZDRO. areczek25
|
|
Ojejku jaki masz problem :o to straszne! Nie wiem czy tutaj ktos Ci pomoze bo nikt Cie powaznie nie traktuje,starszna znieczulica! Ja to bym na Twoim miejscu do Ewy Drzyzgi napisal albo zrobil sprawe nk. Jak ona mogla tak postapic?wlam sie jeszcze do jej skrzynki mailowej ,albo na jej gg tam tez napewno cos znajdziesz,zacznij ja sledzic ,naslij na nia swoich kumpli,poszczuj psem,zrob cos z tym toc to tak nie moze byc.A jak sie jeszcze gdzies wlamywac bedziesz wez i cos dla mnie za dobre rady.pozdro. LoJack zes mnie przestraszyl ta mrowka,juz chcialem ja kciukem zabic zastanawiajac sie czy to nie zawczesnie na meszki:P nie rob tego wiecej;)
|
|
WYNAJMIJ ADWOKATA POLECAM PANA TADEUSZA JEMIELITĘ Z SYNAMI NAJLEPSI W ŁOMŻY UL.NIEMCEWICZA 12M37 POLECAM KONKRETNY KOLEŚ I DUŻO NIE BIERZE. areczek25
|
|
areczek25 bezwstydny jesteś dzieci dziewczyny tu zagladaja wstyd Ale z Ciebie hardcore
|
|
gość siedzi przed kompem i śmieje się z waszych komentarzy ,albo jest naprawdę zwykłą ciotą. 1926- rok powstania Łomżyńskiego Klubu Sportowego
|
|
nie sadze zeby sie smnial bo gdyby mondry byl to by sobie nicka nie brudzil takimi tematami.Ojejku to ten klub juz tyle lat ma? A nie wyglada ani na stary ani na doswiadczony...
|
|
kto normalny pisze o niby poradach sercowych na takim forum nie jeden nie jedna sprawdza phona z zazdrości atakie rzeczy czyste chamstwo i brak zaufania
|
|
areczek ty tego Jemielity polecasz do wszystkiego i adres podajesz raz jest do sprzątania,raz adwokatem. A ja myślę że ten Jemielity to ma już namierzony Twój komp baranie i czekaj tylko jak Ci ktoś w michę przywali. Trzymaj się baranie :)))) zulugula
|
|
NA ULICY NIEMCEWICZA PAN TADEUSZ JEMIELITA POSIADA DUŻO BARDZO FAJNYCH OBRAZÓW POLECAM BARDZO ŁADNE I TANIO areczek25 uważaj chłopie na tego Jemielitę zulugula
|
|
ZULUGULAZULUCIOTAZULUFRAJER-I TAK MOŻNA BEZ KOŃCA TY JESTEŚ TAKI SAM BARAN JAK TEN TYPEK BO KTO MĄDRY SZUKA NA TAKIM BEZNADZIEJNYM FORUM PORAD TYLKO TY I TEN KOLEŚ A W RYJ TO JESZCZE NIGDY W ŁOMŻY NIE DOSTAŁEM A MIESZKAŁEM TAM BLISKO 26 LAT CZYLI OD NARODZIN DO 25 I PARĘ MIECHÓW A JEŻELI NIE WIESZ KTO TO PAN JEMIELITA TO ZAMKNIJ RYJ FRAJERZE I ZACZNIJ CHODZIĆ DO SZKOŁY BO NIEDŁUGO KONIEC ROKU I TATA NIE BĘDZIE ZADOWOLONY Z ZAKAŁY RODZINY,MOŻESZ MNIE ZBLUZGAĆ TU JAK CHCESZ MAM TO W DUPIE SRAM NA TAKICH LUDZI JAK TY I DALEJ BĘDĘ PISAŁ TAKIE POSTY JAKIE MI SIĘ PODOBAJĄ PACANIE. areczek25
|
|
ludzie chłopak ma tutaj problem z laska a wy drzecie koty miedzy sobą ,gdzie ta męska solidarność i wujek dobra rada?Skoro masz wejście na klasę ,i dostęp do wiadomości to po przeczytaniu ich powinieneś wiedzieć czy laska warta jest rozmowy z tobą czy pozostawienia jak psa bez słowa ,jeśli po tym co ona pisze wiadomo ci ze się spotyka z innymi lub coś w tym stylu to chyba wiesz co masz zrobić, a jeśli to tylko gadanie co tam jak tam jak sie masz?to chyba nic w tym złego .heheh teraz wszystkie dziewczyny przez twój post zmienią hasła :)pozdrawiam.
|
|
wy!eb jej bułę na ryj
|
|
ale na nie weszliście wszyscy;] nam nic do tego ale czy Twoja reakcja jest słuszna ??drogi kolego?/ to ze pisze to nie oznacza ze zdradza od razu ;] idź do niej wejdź razem z nią na nk i zapytaj;] o co chodzi;] zaufaj jej... chyba ze znasz ją tylko pół roku;] aaale to sprawa miedzy wami:) mnie osobiście śmieszą takie sytuacje ...niech pisze sobie z kim che żaden człowiek nie jest niczyja własnością i nie możesz jej zabronić pisania z ludźmi taka prawda.. sytuacje typu jesteś ze mną to nie pisz z nikim nie rozmawiaj to przesada.. w każdym związku jest potrzeba prywatności chłopak chce z kumplami iść do baru czy pubu albo na mecz a dziewczyna z koleżankami na zakupy do kina;] a jeśli przegina w tym co pisze to mówi się "żegnam" i tyle koniec tematu ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |