Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Siłownia |
Witam! Chciałabym zapisać się na siłownię, wybieram między Relaxem a Ewą.. Gdzie lepiej iść kobiecie? I jak z instruktorami? Są na obydwu siłowniach? Wiem, że w Relaxie jest taniej dla osób uczących się a jak jest w Ewie? Jaka cena karnetu? ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Siłownia |
Idz do Ewy, najlepszy sprzet i duzo przestrzeni. Poza tym doswiadczony i utytulowany trener, karnet tam to tez nie majatek bez przesady,
|
|
osobiscie polecilbym Ci relax instruktor jest placisz taniej i nie ma az takich tlumow jak w ewie jak slyszlalem ale to tylko moja rada i opinia zrobisz co zechcesz pozdrawiam :)
|
|
wg mnie obydwa wybory nietrafione
|
|
inter-cosmetics ?
|
|
Moja piwnica IS THE BEST!!!;D
|
|
najlepsza jest na Wojska Polskiego z Sikorskiego ! maja najwiekszy wybor sprzetu ! osobiscie polecam !
|
|
wwalkowane dziesiątki razy, moze najpierw idz do gimnazjum tam uczą informatyki, nauczysz sie jak wyszukiwac tematy.
|
|
Relax
|
|
profesor - informatyka i w podstawówce jest znawco!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |