piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pilnie przyjme kotke

Pilnie przyjme mlodego kotka, a raczej kotke najlepiej nauczona korzystac z kuwety i koloru rudego... moze ma ktos do oddania??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pilnie przyjme kotke

Młoda, skuwiecona, ruda kotka.........
Niełatwe.

Mam kotkę 2 miesięczną ,która znalazłem przed szkołą miała wtedy ok 3 tygodni była wyglodzona zmarznięta ,jest fajnie umaszczona ma białe skarpetki i poprzeczne paski jak tygrys ,załatwia się w kuwecie je wszystko, jest odrobaczona , odpchlona, zdrowa , zwinna fajna .Oddam tylko dlatego bo to jest 5 zwierzak w domu i troszeczkę tego za wiele.
Jeżeli jesteś zainteresowany daj do siebie jakiś kontakt.

jak zauwazylam ,tzw. dzikie koty od pierwszego momentu wiedza gdzie jest kuweta -WYPRAKTYKOWALAM:)))))))

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

a dlaczego odrazu kocury i inne kolory kotki są dyskwalifikowane? jak dzieciaka bys adoptował to tez bys wszedl do pokoju z dziecmi i krzyknal ze chcesz tylko ciemno skórego nauczonego do nocnika?

link do fotek kotki:

http://www.moja-lomza.pl/ogloszenia.php?&id=5462&tytul=kotka_2_miesięczna

Profesor, brawo! :)

Małe kociaki, jak widzę, cieszą się wielkim powodzeniem - nie nadążyłam odbierać telefonów w sprawie kociaka po tym, jak dałam ogłoszenie na 4lomza!
Jeśli jest więcej chętnych, to już za chwilę wypuszczam swoją kotkę na dwór :D.

Pozdrowienia dla kociomaniaków :))

Dla wszytskich szukajacy kotków bardzo polecam strone www.kotkowo.pl tam mozna dokonać prawdziwej adopcji a kotki są z białegostoku. Czasami trafiają sie również pół rasowe koty.

SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"

Kotek znalazł już nowy dom :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org