Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pilnie przyjme kotke |
Pilnie przyjme mlodego kotka, a raczej kotke najlepiej nauczona korzystac z kuwety i koloru rudego... moze ma ktos do oddania??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pilnie przyjme kotke |
Młoda, skuwiecona, ruda kotka......... Niełatwe.
|
|
Mam kotkę 2 miesięczną ,która znalazłem przed szkołą miała wtedy ok 3 tygodni była wyglodzona zmarznięta ,jest fajnie umaszczona ma białe skarpetki i poprzeczne paski jak tygrys ,załatwia się w kuwecie je wszystko, jest odrobaczona , odpchlona, zdrowa , zwinna fajna .Oddam tylko dlatego bo to jest 5 zwierzak w domu i troszeczkę tego za wiele. Jeżeli jesteś zainteresowany daj do siebie jakiś kontakt.
|
|
jak zauwazylam ,tzw. dzikie koty od pierwszego momentu wiedza gdzie jest kuweta -WYPRAKTYKOWALAM:))))))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
a dlaczego odrazu kocury i inne kolory kotki są dyskwalifikowane? jak dzieciaka bys adoptował to tez bys wszedl do pokoju z dziecmi i krzyknal ze chcesz tylko ciemno skórego nauczonego do nocnika?
|
|
link do fotek kotki: http://www.moja-lomza.pl/ogloszenia.php?&id=5462&tytul=kotka_2_miesięczna
|
|
Profesor, brawo! :) Małe kociaki, jak widzę, cieszą się wielkim powodzeniem - nie nadążyłam odbierać telefonów w sprawie kociaka po tym, jak dałam ogłoszenie na 4lomza! Jeśli jest więcej chętnych, to już za chwilę wypuszczam swoją kotkę na dwór :D. Pozdrowienia dla kociomaniaków :))
|
|
Dla wszytskich szukajacy kotków bardzo polecam strone www.kotkowo.pl tam mozna dokonać prawdziwej adopcji a kotki są z białegostoku. Czasami trafiają sie również pół rasowe koty. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Kotek znalazł już nowy dom :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |