Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gasnica |
gdzie w lomzy zalegalizowac gasnice samochodowa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gasnica |
na senatorskiej a miał być kolekcjoner............
|
|
nie opłaca się legalizować to kosztuje koło 15 złoty a nowa 20zł to tą starą zostaw sobie kiedyś może ognisko zgasisz albo w sylwestra zrzucisz z 4 piętra i pier.dol.nie fajnie zamiast petardy
|
|
w Biedronce na Wyszyńskiego są gaśnice po 18pln
|
|
|
o to tym bardziej hu.j w tą legalizację i nabijanie kieszeni pieniędzmi tym upasionym sku.rwy.synom jak po 18 złotych
|
|
Jakiś czas temu, widziałem w TV test spray gaśniczy. Wypadł znacznie lepiej od gaśnicy, jest wielokrotnego użytku, odpowiada 2kg gaśnicy proszkowej. Zajmuje mniej miejsca, a cena jest porównywalna z 1kg gaśnicą. Sam zastanawiam się nad zakupem. Może ktoś w Was ma doświadczenia z takim sprzętem?
|
|
aha... Może ktoś widział coś podobnego w sprzedaży w Łomży?
|
|
Mario no weż nie rób jaj, to jest zabaweczka a czym to się różni od gaśnicy to zapytaj fachowca. Albo pomyśl.
|
|
Heh..., dokładnie wiem, co to jest gaśnica, zapewniam Cię, że lepiej od Ciebie. Kiedyś miałem do sporo do czynienia z gaśnicami proszkowymi. Odnośnie tego produktu, nie testowałem tego sam, widziałem tylko program na TVN-turbo i testujący, jednoznacznie stwierdzili przewagę tego tu produktu nad gaśnicą, szczególnie proszkową. Pytam dlatego na forum, może ktoś się tym bawił i może powiedzieć coś więcej.
|
|
zabaweczka syf.
|
|
mam nadzieję, że się nie obrazisz fanka-bocianka, jeżeli zignoruję Twoje wypowiedzi (przebywając na tym forum, widziałem już sporo "wypowiedzi" w Twoim wykonaniu) i to pozwala mi na wyrobienie swojego zdania, na Twój temat. Czekam dalej na opinie.
|
|
To oceń, teraz moją wypowiedź: ja bym tam go nie broniła i nie gasiła, niech się pali, jak auto staje w płomieniach to i tak nic z nic z samochodu:)
|
|
gaśnica http://4gifs.com/gallery/d/172763-1/Ride_extinguisher_train.gif
|
|
zaskakujace-wykorzystanie-gasnicy http://www.wykop.pl/link/542499/zaskakujace-wykorzystanie-gasnicy/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |