Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Analog |
Musze sie przyznać, że w Łomży na koncercie widziałem i słyszałem ich pierwszy raz. Od razu przypadł mi do gustu. Według mnie jest naprawdę fajną kapelą z bardzo dobrą wokalistką. Ps. kupiłem ich płytę a ich muzyka "porwała mnie". Takie zespoły mają coś w sobie ich muzyka coś ze sobą niesie. Jak wam podobał sie ten zespół??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Analog |
beznadzieja, nie lubię tego typu muzyki.
|
|
florek ma racje,tez nie lubie takich rzeczy, taka muzyka jest do d***, jej sluchacze( chodzi mi o tych z dlugimi wlosami i porwanymi spodniami) tez sa smieszni dla mnie
|
|
Kibol... śmiesznyś! :) Mi też nie podoba się tak ostry rock (tak ... dla mnie jest "tak ostry"! :) ), ale na tym koniec. Jeśli komuś innemu się podoba - to dobrze. Dobrze jest kiedy ludziom się cos podoba! :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
A ja jeszcze jestem pod wrażeniem wczorajszego koncertu tego zespołu. Nie słyszałem ich wcześniej, dlatego było to dla mnie miłe zaskoczenie. Wychowałem się na muzyce hard , rock , metal , więc muzyka grupy Analog jest mi bliska. Brzmienie zespołu i głos wokalistki czasami przypomina mi klimaty rodem z The Gathering (szczególnie "Rabbits On The Grass"). W dzisiejszych czasach Hip Hopu i tej całej innej sieczki Analog to prawdziwy rodzynek :) ------------ Bogunow
|
|
Analog zapowiadałem na forum już miesiąc temu. Jak by mi się nie podobał, to bym o nim nie pisał :) Ale cena płyty mnie zraziła. Urwali się z choinki, czy co?? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
"Płyta "analogiA" jest dostępna w wersji CD w cenie 23.50 PLN. W cenę wliczony został koszt przesyłki. " Tekst ze strony http://www.analog.art.pl/sklep.php To dużo ? Chyba nie... ------------ Bogunow
|
|
Na koncercie mówili, że ok. 83zł! -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markac napisał(a): > Na koncercie mówili, że ok. 83zł! Tak, też tak usłyszałem. Gościu chyba coś pokręcił z tą ceną - z "2" zrobił "8" i przeczytał 83,50 :) ------------ Bogunow
|
|
Mnie ten zespół nie za bardzo mi sie spodobał. pare kwałkó fajnie jest posłuchać, ae ta muzyka nie jest do taczenia - zdecydowanie. W niedziele na muszli tylko ok. 10 machałogrzywami pod scena i skakało......
|
|
Carmello napisał(a): > Mnie ten zespół nie za bardzo mi sie spodobał. pare kwałkó > fajnie jest posłuchać, ae ta muzyka nie jest do taczenia - > zdecydowanie. W niedziele na muszli tylko ok. 10 > machałogrzywami pod scena i skakało...... > A ty przestan juz cpac !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |