Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MAM TE SILE !!! (MOJE PRZEMYSLENIA) |
http://www.youtube.com/watch?v=L5-kS3_VF4g&feature=related I TROCHE LUZU http://www.youtube.com/watch?v=UiGZMYbDb-8&feature=related (Dzejo 2 zwrotka, mysle ze warto posluchac,bo ma chlop talent) Pozdrawiam ,glowa do gory,brac zycie pelna garscia i cieszyc sie kazda chwila.5 Lomza. siea
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MAM TE SILE !!! (MOJE PRZEMYSLENIA) |
Znowu ten swój bełkot wklejasz??? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
ku&*a już myślałem, że nikt, nic nie napisze i się uspokoi ten gangsta raper
|
|
tez tak myslalem, ale ktos nie wytrzymał
|
|
he tak samo i ja myślałem... no comments
|
|
Jeszcze nie wiem o co chodzi,ale też się z Wami zgadzam.
|
|
moze on poprostu pomylil portale i mysli ze to portal muzyczno wydawniczy ale gdzie wydawca? admin ? :)
|
|
YO DZIKU I ZNOWU SZUKASZ REKLAMY NA FORACH.... MAM MNIEJ LAT CO TY I ZAPEWNE TYLE SAMO DOSWIADCZENIA ALE DUZO WIECEJ ROZUMIEM!!!!!!! IDZIESZ W LUDZI GDZIE ZADEN Z NICH NIE SLUCHA RAPU I SZUKASZ JAKIEGOS "WSPARCIA"?????????? W TAKIM RAZIE POWODZENIA SZUKAJ DALEJ..... ŁNŁ
|
|
A ty czego się jełopie wydzierasz?????????? HALTE KLAPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
żal was ludzie. pozdro dziku
|
|
żal cię dziku. pozdro ludzie
|
|
zenada... chlopie puszczasz jakies zdjecia z peja potem jedziesz po tych co sie disuja... ale ty kat jestes... i pieprzeysz o jakis wytlaczankach zamiast jaj... hehe stekasz cos tam zza oceanu i masz jaja zeby o tym mowic... pozerze... a adek???? adek wiger... twoj ziomek, co juz zapomniales???? gnioty powazne puszczasz tutaj... aaaaaaaaaj chlopie coraz bardziej sie pograzasz... nie mam czasu na bycie sławnym...
|
|
hahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhaha... dziku dp marka uliczny vip kvrwa gniocie... heh... brak slow... nie mam czasu na bycie sławnym...
|
|
sezon polowan na dziki oficjalnie ówarzam za otfarty !!!! posdro lódzie , stszelmy dzikofi temu sasranemó łomszynskiemu poserowi z dfurórki w podudzie nieh poczóje sfond mego pancza na sfej łysej , tempej glanc mordzie joł , joł madaka , byla nagonka strzeliłem do dzika , trafilem do w dópe zabilem dzieciaka YoŁ Tempiem głópote na foróm
|
|
on tego nie zrozumie, za pare dni znów zaloży nowy temat ze swoimi glupotami. Ogarnijcie sie ludzie.
|
|
diss młodego rapera http://www.youtube.com/watch?v=GA9S60RkpbI&feature=related
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |