sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolejny BLM

P{rzepraszam za spam.... Dziś na Kauflandzie jakiś baran zaparkował w poprzek parkingu, zajmując tym samym 3 miejsca parkingowe... kretynizm

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolejny BLM

to dobrze że w poprzek , bo BL to przeważnie na kopercie stajo , a ich jazda po miescie masakra , przewaznie tych małolatów jedzie jakimś starym gratem a czuje się jak by na wyscigach był przewaznie na leginów lewy pas i gaz dodechy a potem się wcinają

Jeśli było ogółem dużo miejsca na parkingu to można mu podarować,po co się znowu tak spinać na BLM-y,dalej mam was objeżdżać wstyd robić i ciągle udowadniać wam że i tak nie umiecie jeździć?

kozaki łomżyńskie,brak słów na takich przydupasów.

duzo tez lomzyniakow jezdzi podobnie do BLM-ow wystarczy ze jakis dziadek od swieta wsiadzie za kolko zobaczy snieg i max 20... wieksze zagrozenie na drodze niz Ci co jezdza z normalna predkoscia 50-60 km/h....

won gamoniu, jak ci nie podoba to do warszawki w tym duzym ruchu sie pobawisz, to ci sie odechce narzekac

BLM BKL BZA to cala lomza jest zadko kiedy BL tak jak ostatnio jadę i widzę "L" z lublina no kur** bez przesady z końca Polski przyjeżdżają do nas robić prawko zakaz powinien być!! ale te kutasy udają ze nie widzą a poza tym te okolice Łomży tak samo śmigają

Mi osobiście [L]-ki nie przeszkadzają. Nawet te spoza Łomży. Tym bardziej, że czasami fajne las... tzn dziewczyny w nich siedzą. No i jest się z kim "chapać" na światłach.

Że ktoś nie potrafił zaparkować to jego problem i może w większym ruchu czy w większym mieście spotka większe problemy, ale naprawdę trzeba mieć tupet i być sporym kretynem, by z tego powodu zakładać post, jakby był tak wielki problem z zaparkowaniem przy Kauflandzie, bo ile razy tam byłem to nigdy miejsca nie brakowało, a że jakiemuś kretynowi to przeszkadza, to proponuję dokupić parę godzin nauki jazdy, a raczej parkowania.

co łomżyniak dojebałeś BLM-om

koziol0

TO TEN???????

http://www.youtube.com/watch?v=O53-RJ97kp8

może tablice z BLM zgubił,,

WCZORAJ TRZECH KRETYNÓW Z TABLICAMI BLM ODKOPYWAŁO BL-A BO SIĘ ZAKOPAŁ.

A pod kaufem jest tyle miejsca, że można stanąć nawet tirem w 'poprzec'. I trzeba być ......, żeby zakładać taki temat.

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

ANTY_BLM... Tobie L-ki nie przeszkadzają , bo mało jeździsz po Łomży. Ja jeżdzę służbowym samochodem od rana do wieczora i kur.... strzela szczególnie w godzinach szczytu. Masz na skrzyżowaniu trzy L-ki pod rząd i masz pół godziny z głowy. Powinien być zakaz szczególnie w tych godzinach.

każdy madry jak juz umie dobrze jezdzic i zapomina jak sam sie uczyl

stary bylo poczekac jak ci wkur..wia taki baran blm co parkowac nie umie to poczekaj i daj mu naucze jeden cwel raz mnie zastawil to se poczkalem hu.j z zakupami a szmacie najebalem i naplulem w ryj nastempnym razem bedzie pamietal

talk to the hand, because the face isn't listening to you

ale ty do niego z japo to on za kome i na pyry .................. malo to podpinaczy

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

http://www.youtube.com/watch?v=ubvV498pyIM

annex: święta prawda - odpali taki auto dwa razy w tygodniu, albo ostatecznie rano do pracy a po południu z pracy i tłumaczy, że eLki nie przeszkadzają. Tylko, że podobno czas to pieniądz a przez te zawalidrogi napierdziela się dłużej o półtorej godziny dziennie żeby zrobić robotę. A o taksiarzach to nawet nie wspomnę jak mają przechlapane.

Kamiii: ok, to niech się uczy u siebie i nie zawala tej naszej i tak ciasnej wioski :(

Piszę poprawnie po polsku.

A wy L nie jeździliście ?

waski psia mac DOBRZE mówisz, im tylko takie przetłumaczenie skutkuje i ja tak robię i będę robił :)

...

kurw...aa wkurza mnie takie obczernianie ludzi bo równie dobrze kazdy nawet najleppszy kierowca popełnia błedy mało tego czepiacie sie ludzi z rejestracją BLM duzo mieszkanców łomzy wyprowadza sie na obrzeza łomzy bliskie okolice wiec nie tylko rolnicy mają rejestracje BLM i nie wszyscy jezdzą żle waski psia mac ja zaloze sie ze ty jestes małolatem który nawet nie ma prawka a chcesz przyszpanowac na forum wiec dlaetego taka odpowiedz na forum dla mnie to debilizm .

Akurat taxiarzom to na ręke.
No ,ale debili nie brakuje jak pan wąski.

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

torro bo tak trzeba a nie sie uzelac na forum bo on go zle postawil to trzeba dac mu nauczke a ty djiluzja grubo sie mylisz prawo jazdy mam wiecej lat nisz ty zyjesz na tym swiecie a pozatym nie chwalac sie zawodowe a pomijajac to łomża to nie ku..rwa pole ze burak gdzie chce to tam ustanie

metropolia łomża :):):):):):):):):):):):):):):)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

zal za dupę ściska ze nie macie odwagi tak zaparkować
tylko każdy cwaniak na forum
hoży ludzie

łomża -mocne nie zal tylko az przykro ze takim debilom daja prawko za co za maslo i nie umieja parkowac

waski psia mac no ja w tym temacie zgadzam się z Tobą w zupełności.

...

BLM to wieśniaki, burami i tyle niech spier.... na wioche i dobra;p Przyznam łomża nie jest Metropolia ,ale wiadomo o co cho , a tak na marginesie to i BL też ciekawe sie zachowują;p
A co kolega/koleżanka wyżej napisała o tym wpychaniu sie, czy coś .To jest w każdym większym mieście , bo jakbyś w Gdańsku tak się ruszała jak w łomzy to bys do domu nie dojechała xP

szampon kolejny rasowy mieszczuch ublizający innym zal mi takich ludzi którzy oceniają kogos po pochodzeniu zal mi was

szampon sam żeś dobry buraczyna. idź głowę umyj bo śmierdzi.

a co wsparcie BLM przyjechało na forum

Co wy chcecie od BLM? to nie rejestracja jest winna tylko człowiek a każdy jest inny, a co wszyscy spod BL umieją jeżdzić, tez nie.

Jedynie to na kobiety mozna ponażekać, facet w 99% podziekuje jak sie go wpuści przed siebie a kobiety to tylko 1% podziekuje, nie znają kultury i tyle. Myslą że wszystko sie im należy.

Jestem BLM i jestem z tego dumny.

BLM-y nie umieja jezdzic i tyle...

Ja umniem

Ciekawe skąd ty pajacu pochodzisz. Podejrzewam że dziadkowi lub ojcu nie chciało sie na roli robić i zjebali na osiedle południe

do alwaro , słuchaj synu osła i krowy , odpierdol się od BZA

Jedynie to na kobiety mozna ponażekać, facet w 99% podziekuje jak sie go wpuści przed siebie a kobiety to tylko 1% podziekuje, nie znają kultury i tyle. Myslą że wszystko sie im należy.

To nie tak. :D

Kobiety nie umieją podziękować tzn. nie wiedzą gdzie jest na desce lub do czego służy "taki mały trójkącik na czerwonym polu". :D

łomżyniaki to cwaniaki oni tylko wszystko najlepiej umieją nie zgadzam się.

A co bo BZA zajedzie do łomzy i nam wpie..rdoli bylo kilku takich co pod kaufladem sie ustawili to jeden tak spiepszal ze fure to na drugi dzien stary zabral bo zapomnial

zbyniulek dobrze gadasz dziadek mial w cipie ganiac krowy on woli byc miastowe

Wyprane_gacie wieśniak xd
jak ktoś powiedział: "prawda w oczy kole" i jeszcze coś
"Przeraża mnie poziom tego forum a raczej jego brak"
A te twoje kompendium wiedzy wiesz gdzie schowaj

nie będę z tobą konwersował ponieważ egzystujesz w moim dołku intelektualnym co obecnie koliguje z moimi iperetywami

Wieśniaki odpisali bo sie źle nie poczuli
nie chce zamulić i stąd te słowa
bez spinki pier**** twoje rozkminki
to nie moja winna że cie elokwentnie zacinam!
Jestem chory czaisz pluje wersami
i zaleje cie chu** jak fala tsunami
zrobie rozpier*** bo mi to wszystko jedno
Maskara błagam weź się odpier***!

a dziś kolejny BLM zaparkował na wyjeździe z parkingu bo miejsca nie było co za żenada;p

ty moze to bylo zaopatrzenie no swinie pszyziozl komus i katofle pod 1

annex jak zapomniałeś jak sam jezdziłeś na elkach to kup sobie kilka godzin i sobie przypomnij.po większego kretynizmu nie słyszała Łomża cała jak twój z zakazem jazdy przez L-ki w godzinach szczytu

ANTY_BLM
nie opowiadaj bajek bo faceci nie potrafia podziękować a szczególnie ci co na tablicach maja BL.Na stu jak jeden podziekuje to już duzy sukces

BL CZY BLM CZY BZA jedna cholera wszycy jezdzić nie umieją ,żadko się zdarza ktoś kulturalny a już BZA TO ŻADEN

masakra wczoraj minal mnie kolejny BLM wyprzedzajac mnie na czerwonym swietle. Pozdrawiam Wszystkich kulturalnych kierowców.

te BLM to za dużo coś sie rozmnożyli w naszym City

znowu to samo!! tym razem pod stokrotka

Ludzie, dziś kobieta jechała pod prąd na Kopernika. Zgadnijcie jaka rejestracja :P

zgaduje, ze BLM ;D

Ja mam dwa auta na BLM,jak wam mało dokupię jeszcze jedno.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org