Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Boks w WSA |
Witam.Może ktoś wie lub słyszał czy w WSA na bawełnie są jeszcze zajęcia z boksu?.Ile sie płaci, kiedy treningi i czy dużo osób uczęszcza ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Boks w WSA |
NIE ALE WIEM ŻE W OSTROŁĘCE JEST VICTORIA I UKS GLADIATOR SĄ NAJLEPSI OSTATNIO BYŁA GALA MMA&K1 TO ONI WYGRALI A PODLASIE PRZEGRAŁO PZDR. :)
|
|
Oczywiście ze jest o ile się nie mylę to 50 zł miesięcznie i chyba poniedziałki wtorki i piątki na jutro mogę wiedzieć dokładniej
|
|
Witam, treningi się odbywają poniedziałek, wtorek, czwartek i piątek. Pochodziłem chwilę ale dla mnie to za często ;P Co do kosztów to nie jestem pewien bo byłem parę razy tylko ale chyba 80zł
|
|
Po gębie można dostać znacznie taniej,nawet na ulicy.
|
|
anelka wiem tobie przyłożyli po gębie dlatego bronisz innym trenować boks.
|
|
Dokładnie. ...
|
|
Lepiej sobie kopyto kupić;]
|
|
Boks-pseudosport dla bezmózgowych fizoli. Jeżeli ktoś interesuje się sportami walki,to niech lepiej pójdzie na zajęcia karate lub judo. Żaden fizol z obitym w ringu łbem nie ma najmniejszego polotu z judoką lub karateką. No chyba,że dechę z płotu wyrwie lub kosę w plecy sprzeda. Kokosz
|
|
Tam gadka szmatka dobry bokser zacznijmy od tego nie da się podejść ani judoce ani karatece, bo jest szybszy na nogach od nich.Karateka jest za sztywny dla boksera.
|
|
W sumie zawsze można młotkiem 5kg zajebać w potylice;D
|
|
Bokser szybki w nogach???!!!hahaha,chyba,że po piwo biegnie,hahahaha Kokosz
|