Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie z dzieckiem do dentysty? |
Szukam dobrego dentysty w łomży który zajmuje sie dziećmi?Moja córka ma 6 lat i potrzebna jest wizyta.Jakiś czas temu codziłam do pani Pióro ale nie byłam zadowolona.Słuszałam że gdzieś na Mazowieckiej jest dobra dentystka.Proszę o rady.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie z dzieckiem do dentysty? |
Ja chodzę na Szos Zambrowską-Zielony budynek- na przeciwko Baru Alicja.. Jestem zadowolona.Pracują tam młode Panie-stomatolodzy.Wiem w jaki sposob podchodza do pacjenta.Są miłe i mają tez podejscie do dzieci.. Myśle,że dobrze zrobisz jak tam sie udasz...
|
|
Do Mileny najlepiej :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ja z bratanicą chodziłam na Ks. Anny 5. Ma świetne podejście do dzieci. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Masakra ...
|
|
Polecam gabinet Bodent przy ul.Sybiraków 5. Pracują tam doskonali stomatolodzy. Ja osobiście z moim synkiem korzystam z usług pana Łukasza ale jest też pani Iza. Jest to trzeci gabinet do którego trafiliśmy i leczymy te same ząbki. Po efektach widzę że znalazłem w końcu profesjonalistów, odważę się powiedzieć perfekcjonistów. Jeśli pani chce być pewna efektów to gorąco polecam ten gabinet. dream on
|
|
Wyszyńskiego: Dr Monika Budzanowska lub Marcin Wilczko, ale bardziej polecam Kobiete. Przyjmuja wtorki i czwartki. Mają super podejscie do dzieci: najpierw zabawa potem leczenie ;) Co masz zrobić dziś, zrób jutro. Będziesz miał dzień wolnego ;)
|
|
na NFZ ?
|
|
Niekoniecznie na nfz.Może być prywatnie.Córka ma 6 lat i kilka ubytków.
|
|
ja też chce właśnie iść ale wolałabym na nfz bo tak wszedzie chodzić prywatnie to można zbankrutować..
|
|
AHHAAHAHA HAHAHA
|
|
na stadion
|
|
gdzie z dentystą do dziecka, znienawidzi Cie :) http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Bardzo polecam panią agate podolak
|
|
AHAHAAHAHHAAHAHAHAHHAAH
|
|
Na Mazowieckiej przyjmuje doktor Jakubowska bardzo dobra dentystka,wizyty niestety tylko prywatne,cena ok80zł,numer telefonu to 694 293 279 jak nie odbierze to sama oddzwoni. Na Szosie Zambrowskiej nie polecam dentystek w przychodni Hipokrates
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |