sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie znajdę ten film?

W necie znalazłem plakat filmu: http://pokazywarka.pl/nulcc2/
Ktoś wie gdzie można go obejrzec? Jakiś link?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie znajdę ten film?

Masakra ...

Samakra ...

;]

Nigdzie nie znajdziesz bo dałeś się nabrać na lipny fotomontaż.

________
Malachit

Kramasa

Makrasa

Film nie jest lipny. Krąży wśród wtajemniczonych. daj maila to ci go wyślę, bo zapisałem se go na dysku.

Właśnie takie filmy powinna puszczać nasz publiczna.

Jest jeszcze drugi filmik: http://pokazywarka.pl/gsbh9y-2/
Krótka komedia. Oba filmy mają już dobre ponad pół roku

przestarzale ale te wole

znalezione w internecie

Jako dziecko miałem bujną wyobraźnię niczego. Jestem przekonany, że istnieje magiczny świat podziemny, które uznano wszystkie znaki widziałem w moim BDS (czytałem Pif Gadget i Mickey Parade, więc to było z Iga do Pifou Biva przez ducha Artura. Nr Rahan, ponieważ jest maglowania w hits, moja wyobraźnia nie masochistyczne). Chcemy pieczone marshmallows, będziemy grać w klasy, będziemy cały śpiewu "w moim domu pod ziemią", krótko mówiąc, szczęście.

I jak nigdy nie znaleziono słynne tajne wejście, postanowiłem stać się dorosłym, a nie zarabianie na życie i skrzynki pocztowej. Jestem wolny od mola, ale brakuje wszystko to szaleństwo.

Do tego rano.

Ponieważ rano czułem, aby zobaczyć postać z kreskówki, które lubię: ikona, "matki" w Zorn i Dirna, a raczej ciała, który obsługuje go. Zapraszam do obejrzenia na obrazku poniżej, wiedząc, że pozostawia się jego wielkie łapy ogromny krucha kobieta. (Ciesz się, że nie co dzień, że stawiam na kilka zdjęć)

Należy zmierzyć około 2 metrów i niepewny chód ze względu na jego spodnie, które spadły go w pośladki, odsłaniając czarne spodnie świetnie wyglądają, ale nadal raczej nie widziałeś (I dala jak najwięcej bielizna z moich klientów to styl życia, do którego jestem). Ma te same głowy, że Splat (ale nie tej samej nazwie, wtedy obliczenia), tym samym włosy, tej samej budowy, ale co odróżnia je to w dół. Zadzwonię do wysiłku wyobraźni i wizualizacji, bo to nie jest smutne (lubię tego wyrażenia). Spodnie są pełne się (co wyjaśnia, szorty i spodnie, które stały się ran), ale zakotwiczone w dół, co ma tę zaletę, pozwala mu wrócić do jego buty. Wreszcie jego buty. W końcu są to raczej buty księżyc biały, w rzeczywistości, najpiękniejsze życie. To trochę w tym momencie obudziłem się i zrozumiałem, że mój magiczny świat nie jest dużo, bo nie widzę dlaczego musimy buty księżyc wszystkich tam na dole wśród marshmallows z grilla.

Zaczął zaglądać kilka komiksów, niepełnosprawnych przez torbę w prawej ręce, że oczywiście nie było szczególnie w żadnym przypadku opuszczenia ziemi (ja też czasami mam ustawić te cele: nie nadepnąć na płytek po przekątnej, przykład). Dlatego też dał Bd mieszkanie, przewraca strony z jego lewej strony. Cóż, trochę się zatrzymany, gdy próbował czytać, która została w pochwie. Aby go usunąć, nie ma problemów, wystarczy potrząsnąć trochę (widziałem z daleka, nie lubię nas do czynienia zła w moich książkach, byłem gotowy do skoku na plecach i spinning z nim klepiąc go po mojej pięści trochę mięśni). W minusy, do przedstawienia go w jednej ręce, to już mniej praktyczne. Próbował przez chwilę. Mruknął nieco (ale jakby grunt bestia pół kobieta, pół) i ostatecznie zrezygnował: położył torbę, ponieważ jego wychowanie umożliwiły mu nie sklepu, który ma zdenerwowany i wręczył książkę na miejsce.

Następnie wyjechał z powrotem spodnie po raz ostatni, jakby chciał powiedzieć: dobrze się spodoba, to się nie powtórzy jeszcze raz. Jak zrobić Alice, a następnie, ale hej, miałem pracę, Boże Narodzenie nie jest się przygotować.

A jeśli nie wezmę tej okazji życzyć Happy Birthday to mój brat, który normalnie powinien być uznany, bo wie, mój sekret tożsamości przez 27 lat. Proponuję wszyscy śpiewali piosenkę w sercu Patrick Bruel wybór. Joy.

jak taki jak na obrazku zlapie to zgniecie, ale to wszystko fikcja

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org