Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
geometria kół |
Witam gdzie w Łomży najlepiej można sprawdzić i ustawić jakby było źle geomterię kół w samochodzie chodzi mi o tył
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: geometria kół |
Chyba można w Piątnicy na jedwabieńskiej w tej nowej stacji diagnostycznej,trzeba by było zapytać bo dokładnie nie wiem.
|
|
Ja osobiście sprawdzałem w salonie Fiata na Wojska Polskiego. Takiej kontroli można dokonać na każdej stacji diagnostycznej posiadającej certyfikat. ---------------------------------------------
|
|
Ale to można chyba ustawić jakby było coś nie tak?? Bo mi strasznie rzuca tył na lodzie wogóle samochód nie stabilny jest buja w nim strasznie, to mi się wydaje że to może byc to a co wy myślicie??
|
|
To może być napęd na tylne koła.
|
|
napęd na tylną oś to jedna z możliwości, tylnonapędówką też trzeba umieć jeździć, a poza tym w grę wchodzą luzy w zawieszeniu, zużyte amortyzatory, nieprawidłowe ciśnienie w oponach, najlepiej udaj się do kogoś kto porządnie zdiagnozuje całe zawieszenie
|
|
napęd napewno nie, amortyzatory też nie, ciśnienie też odpada a co myślicie w Polmozbycie dobrze robią i sprawdzają...
|
|
A może coś więcej jaka to marka samochodu nie w każdym jest możliwość ustawiaenia geometri kól tylnych jaki naped przód tył tego też nie napisano ludzie tu nikt nie jest jasnowidzem. Opony zimowe czy nie jak tak to jaki stan bierznika?
|
|
pewnie opony koziol0
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |